Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #4875 üzenetére
Ahhoz az kell, hogy technikai oldalról minden rendben legyen és a csalókat is irtsák rendesen.
AW-vel nem lett volna semmi gond, ha sok játékos tudott volna rendesen játszani technikai gondok nélkül, és nem lett volna sok a csaló.... tulajdonképp ennyi a kulcsa annak, hogy megtartsák a játékosállományt.BO2 és WaW ami még legjobban tartja a játékosait, ott alig találkozni csalóval, nem tudom, hogy szórják ki őket, vagy csak szimplán nincs hozzájuk annyi hack, de a lényeg, hogy nincsenek.
-
-
shotika
őstag
válasz
Casanova* #4589 üzenetére
Nekem az FPS-sel eddig se volt gond, 90-ről el se mozdul. Viszont vsync ide-oda, de hasonlóan darabos, mint a Ghosts (amit nem csodálok, ugyanaz a motor), és kissé lassúcska - bár vszeg erre nagyban rájátszik, hogy elég sokat BO2-ztem , és játékmenetben (animációk, futás/mozgás, fegyverhasználat) az a rész sokkal gyorsabb.
-
-
válasz
Casanova* #4332 üzenetére
Nincs ilyen stat, játékon belül sem. One-on szerintem nagyon sokan játszanak, mert bármilyen módban azonnal talál játékosokat bármikor. PS4-en meg gondolom még többen az eladott gépek/játékok számából kiindulva. De ezen nem is csodálkozom, mert állítólag több mint 5 milliót adtak el a játékból csak One-on.
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #4243 üzenetére
FPS kevesebb alapból,de azért játszható (50-60) meg néha pár másodpercig fps drop olyan 10-15re. De volt már olyan is, hogy gunfight közben 1 sec-re 0 fps,lefagyott :/ SnD elején mikor fegyvert akarok váltani, akkor sem egyből teszi, hanem kb. futok még 25 métert a lecserélendő fegyveremmel, aztán 3-4 sec múlva vált csak.
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #4218 üzenetére
Nem tudom mit rongyoltak el rajta, de valamit nagyon, direkt néztem, CPU és a VGA-k kihasználtsága teljesen azonos mint patch előtt, erre érdekes mód most megnyekkenik az egész.
Nem tudom, hogy az EM1 féle nerf lehet-e az oka, mert valamit azzal maceráltak, hogy ne FPS függvénye legyen a sebzése, de akkor inkább már maradt volna úgy ahogy van. -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #4211 üzenetére
Még nem tudom,mi baj,de sima állitgatásokkal nem sokra jutottam,teljesen simán megy a játék,aztán jön egymás után 2-3x is az 1 másodperces teljes képfagyás,aztán megint lehet ugrabugrálni.Csakhát frankó,hogy akkor általában le is lövik az embert,amikor ez jön,de olyan mapon is mint a Terrace,ami még a régi 2 magos procimmal se akadozott az elején se
Pedig ATI kártyám van...
Majd hétvégén állitgatom,most meló,csak reggel lezavartam a szokásos kávé helyetti 3 kört,csak most ez az akadozás miatt jól felidegesített... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Casanova* #4208 üzenetére
Inditasi opciokba probald meg ezt:
-cpuCount=8 -noSplash -maxmem=6146 -maxvram=1536 -exThreads=7
config_mp-cfg-ben keresd meg az r_videomemoryscale-t és állítsd 1-re. Beallitasokban kapcsold be a fill videomemory-t.
Egyebkent ha jol sejtem akkor valami kikerult a kódból ami miatt jol ment nV-n es kevesbe jol AMD-n...
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
laceszgamer
addikt
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #4007 üzenetére
Köszi. Betöltött a map, alapból HBRa3-mal akartam játszani (1. halálomig azzal is lőttem), de kb első dolog amit láttam 3 lézer beam volt, na mondom jól van, akkor ' cant beat them, join them' megyek én is lézerrel - mert amúgy felhúznak engem is, ha normális fegyverrel vagyok
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #3944 üzenetére
Én csak azt nem értem minek ezen rugózni? Játsszon mindenki azon amin akar aztán kész, bár másik oldalról azt se értem minek bejelenteni, hogy már megint mekkora csaló? Report rá aztán kész, vagy csinálnak vele valamit vagy nem.
Meg nem kötelező vele bennmaradni, ki lehet lépni, go másik meccsre és máris nem idegesít. -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3921 üzenetére
Eggyel én is reggel,gondoltam,mióta nem kávézok,inkább csapatok 1-2 kört...körberángós fejesosztó volt,de nem értem,fent volt 2 percig,elnyomott egy system hacket és kilépett.A jobbik,ha bannolták
Azon azért jót röhögök,mióta reggel játszok 1-2 kört ébredésnek,hogy mekkora kempes körök vannak a reggeli álmos lobbikban
Nomeg út közepén killstreaket,UAV-ot benyomó hanyag delikvensek.Nem tudom,én úgy felélénkültem,hogy tényleg csigalassú vánszorgónak tűnt az AE4 lézere
Pedig csak egy fél páleszt dobtam be
Komolyan azt mondtam,hagyom a francba...de végülis rászántam a reggelt,3 kör alatt beletoltam végülis 80 killt...meg is lett minden kieg.Szerencsére a játék a DLC megléte előtt is megdobott 2 extra AE4-el is+ a camókhoz számolja attól,ha mással elvettel lőttem párat.Ez azért jó ötlet+hogy a camo challenge-ek nem resetelődnek a prestige váltással.
Pl.a kieg nélküli arany camókat lehet jól szedni,mivel alapból úgysincs semmi megnyitva,azokat újra meg kell szerezni,de a kedvenc fegyókkal lő az ember "csupaszon" minden prestige-elésnél 30-40-et,aztán pikk-pakk megvan az arany még nem is olyan nagyon szeretem cuccokra is. -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3919 üzenetére
Jaja,ezért nem vettem season passt...én nem értem.Eltelt fél év,aki akarta,ezeréve letorrentezte és végigtolta a single-t,aki akarta,megkapta karácsonyra,stb,miért nem lehet a multi részt pl.ledobni 15 euróra csak külön?Meg tudják csinálni,a hétvégi free időszak is csak multi.Miért nem mennek rá,hogy legalább aki multizna,fél év után jusson csak ehhez hozzá olcsón,és még venne season passt,DLC-t is?Akinek eddig nem kellett teljes áron,ezután se fog kelleni.De a seasonon és a mappackokon még mindig húzhatnának,és lenne végre játékos is PC-n.Én is kifizettem a Havocért a 4 rongyot,pedig az alapjáték is csak 3500-ba volt,de igy ez is volt az utolsó...és évvégén a kövi részre,ha ér annyit,hagyom is a platformot,mert NINCS KIVEL JÁTSZANI.
Napról napra ugyanazok jönnek szembe,az élő 2-3 lobbiban...Annyian játszanak,ahányak kábé INNEN voltunk összesen egy codban pár éve,igazi családias hangulat napról napra
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3853 üzenetére
Annyira nem rossz a helyzet,most toltam pár jó kis kört,magamhoz képest elégedett vagyok a top 3-ban levéssel,1 feletti K/D-vel és mivel DOM-ot tolok,mellé a legtöbb foglalással...ha ez megvan és pl.nem durva az első,kár is csalót kiáltanom,tényleg irtó ritka az ilyen 46-3-as delikvens.
Van,hogy csak a lobbi olyan,hogy valakivel épp kedvez,és nehezebben belőhető...
De azt is látni,hogy néha 1-1 ember mindig jól jön ki a kettőnk tűzharcából,közben meg tol egy 0.5-ös kört...
Egyetlen körben futottam bele 2 b...iba,akik a kör elejétől folyamatos system hackot toltak ki,gondolom mellé WH,mert aimosnak gyengék voltak a 2-es K/D-vel.Mielőtt valaki azt mondaná,hogy skill,ha 2 ember folyamatosan tol be 1 félidő alatt 25 system hacket,az minden csak nem elért eredmény...
DE bosszankodtam én sokkal többet másik részben konkrét csalók miatt,itt ez egész "nem vészes" kategória. -
birorichard
őstag
válasz
Casanova* #3756 üzenetére
Rohadtul nem segít rá annyira a kontroller, sőt... Elég nehéz vele, elég jól játszok kontrollerrel, és Titanfall-ban pontosan ugyanolyan statokat csinálok azzal, mint billel, egérrel. COD-ban ugyanolyanokat vagy rosszabbakat. Az aim assist az egérnél meglévő, kontrollernél hiányzó apró, finom precíz mozgatást hivatott kiküszöbölni, nem igaz, hogy ráugrik a képernyő másik végéből, és nem követi ész nélkül, ráragadva a célra, stb...
Amúgy elég érdekes, hogy konzolhoz mindenki egér+bill-t akar venni, hogy előnyben legyen, de fordított esetben PC-n meg a kontrolleres a "csaló". Most akkor melyikkel lehet jobban játszani? -
Casanova*
veterán
válasz
Casanova* #3769 üzenetére
AE4 Shocker lő gyorsabban,nem a gigawatt. elég hülyén néz ki
-
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Casanova* #3557 üzenetére
egyik este LINK-et játszottunk,félidőben 10-2 mentünk,utánna valami történt a szerverrel és 20-10-re kikaptunk úgy hogy szinte egyik ellenfelet se tudtuk lelőni bármit csináltunk,vannak érdekes dolgok ......
az a baj hogy ha egy ügyesebb játékossal találkozunk akkor egyből csitternek gondoljuk a sok tényleges csitter miatt -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Casanova* #3544 üzenetére
Szoktak néha.
De csak azert jött össze a fenti eredmeny mert a masik csapat is DOM-ot jatszott... meg a kedvenc killstreakjeim dolgoztak:
1. UAV + extra points(vagy extra time)
2. attack drone vagymi + rocket + AI
3. Warbird + AIEgyszer meglövöm a drone-ig, utana mar csak eletben kell maradnom es 2-3 killt csinalnom, a többit összelövik nekem folyamatosan. Csalozni meg szoktak engem is.
-
Casanova*
veterán
válasz
Casanova* #3538 üzenetére
ha az asm1-re rakunk
rapidet,akkor teljesen mindegy a
damage vagy range. 5 vagy 6 golyó öl,mivel
rapiddel olyan gyorsan lő a fegyó. ennél a
pontosság a fontos. (javítva). rigor accuary +2 és
rá grip, megint +2,azaz accuary +4. ( #3539 ) Lorenzo9: HC-én teljesen mindegy milyen fegyóval mész,elite vagy alap. ott rögtön halnak. -
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #3535 üzenetére
Damage az általánosságban nagyobb sebzést ad, range az pedig megnöveli a 3-4-5 hit kill-ek hatótávját, hogy hány méteren belül lesz x golyó az ölés.
Példánál maradva:ASM1: 35-22-18, 500-1225, Head: 1.1
-Reliable: 500-1041.25
-Sweeper: 35-22-20
-Extended: 35-22-16, 500-1408.75
-Magnitude: 575-1408.75
-Competence: 35-22-20, 500-1041.25
-Strider: 35-22-20, 575-1408.75
-Speakeasy: 35-22-16, 500-1041.25Az alap 3 golyó öl 500 inchig (12,7 méter), Magnitude (ami +2 range) 575 inchig (14,6 méter). Alap ASM1 5 golyó 12,7 méter -(1225 inch) 31 méter között, 31 méter felett 6 golyó. Magnitude 14,6 m és 1408 inch ~ 36méter között 5 golyó, 36 felett 6 golyó.
Accuracy: a fegyver kevesebbet rúg vissza 10%-kal, könnyebb a célponton maradni. Nincs köze sebzéshez.
Griptől nem lesz erősebb, az placebo lehet, max annyi, hogy mivel a célponton tudsz maradni,így hamarabb hal megFegyverváltozatoknál ezek változnak:
Damage: Damage, Penetration (golyó akadályokon áthatolása) (ARX-160, MK14 EBR and Sniper Rifles), Multipliers(headshot szorzó emelkedik) (XMG, EPM3 and Sniper Rifles), Pellets(sörétek száma) (Shotguns)
Accuracy: Viewkick (visszarúgás)(10%), Idle Amount and Idle Speed (sniper zoom mennyire leng ki amikor nem vagy steady) (Sniper Rifles and RW1), Hipspread (ADS nélküli lövésnél a célkereszt nagysága) (Shotguns: 10%)
Fire Rate: Fire Time (Tüzelési sebesség), Intro Fire Time, Burst Delay (Burst fegyóknál a 2 burst közötti szünet ideje), Overheat (Lézernél túlfűtés ideje) (AE4, EM1, and EPM3), Reload Time(Újratöltés) (MORS)
Handling: Hipspread (ADS nélküli tüzelésnél, csipőből a célkereszt nagysága)(10%), Sprint Out Time (Sniper Rifles, Shotguns, and RW1: 10%)
Mobility: ADS Time (zoom ideje) (10%), Movement Speed (mozgásod sebessége) (SAC3, Sniper Rifles, and Shotguns: 2%) -
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #3525 üzenetére
Rigor nekem is van, jó kis fegyver, 2 ASM1 classom van: egyik Rigor, másik Magnitude.
Remélem beesik már lassan a Steed. Az a legjobb fegyver a játékban sokak szerint, megerősíteni még ugye nem tudom, de a 30 méteres 3 HK range, és 4 golyónál sosem több a kill, az elég jól hangzik..Én még csak beváltani sem tudom a felesleges fegyvereket, mert nem prestigelek
Sima Level 50 vagyok kb november közepe óta, nem érdekelnek a ruhák, exok stb, a megszerzett dolgaimat sem akarom elveszíteni.
A reinforcement dropok a halálom,ha perket kapok akkor olyat, amilyen már van éppen. Ha jön egy Elite drop, akkor a játéknak vége mielőtt lehívhatnám. Vagy csak simán betesz egy olyan játékba, ahol épp 180-150 az állás DOM-ben, esélyem sincs használni. Vagy mint amire ma is volt példa, hogy ellenfél ragequit ennyi volt a drop, meccs vége 1 perc után... Jött már egy darab supply dropban a 3 fajta reinforcement 2-4-6 perces kombó, ekkor ugye a 2-es és a 4-es egyből kiesik, csak legnagyobb értékűt kapod meg, de Mosh Pit-en bevágott egy olyan TDM-be, ahol már 45-40 körül volt az állás, 2 perc múlva vége is lett....
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3507 üzenetére
No ettől félek én is...mostanában a PH-s ismerősöket se nagyon látom fent,régebben játszottunk együtt páran...persze benne lennék ilyesmiben is néha,úgy kötöttségektől mentesen,főleg az idő miatt(hétvégén játszom),és a HC-szeretetem miatt...De pár körben benne lennék.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3502 üzenetére
És miért jó a ranked?Párszor próbáltam menni,nem talált lobbit,de nem is nekem való igazán a sima játékmód,95% HC-t tolok.Lehetne ott is minden mód+arra is külön ranked.Nagyon mostohagyerekek a HC-sok,pedig az is egy külön világ...
És én már csak ezért se rankedeznék,nem vagyok egy stathuszár,lövöm amit kell,foglalom,amit kell,a halálok nem nagyon izgatnak,persze nem észnélküli rush.Gondolom sokat kell topban végezni,hogy valamit kapjon az ember.Nomeg kifogsz pár noobot,és bukod fél óra alatt az előző 2 órádat,ha meggebedsz is.Akkor lenne jó,ha csak simán játszaná az ember,mint a pubot,és halmozódna a pont.Persze akinek jobb köre van,annak jobban... -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3500 üzenetére
Hát én nem sokat láttam kifejezett csalót,de tegnap kettőt is kifogtam,az egyik lött pl.74:4-et,erre nehéz mondani,hogy próság...
De ahogy mait megfigyeltem,hogy bár ma még aimost nem csíptem ebben a formában,de hihetetlenül magas az "állandó UAV"-osok száma,biztos mindenki másnapos és így segít magán,semmit nem ér a kemp,a bevédős szerkó(direkt felpakoltam magam minden sz...al,map elején rádfordul,mikor tök máshonnan jöttél,és az első killek mennek,és NINCS exo pingje,állsz,vársz,nem zörögsz,mert shotival gyors vagy),egyszerűen mennek,sarokról lőnek,tudják,merre vagy.Majd' minden körre jut 2-3 ilyen "mindentlátószemű"...
Egyetlen megoldás az embernek a könnyű cucc,a rush,mert azzal még ezek se tudnak mit kezdeni igazán,szájukba kell dugni a shotit,mert reflexük maguktól nincsen.
De azért nevetséges.És nem azért,mert nem lövöm meg sokszor a 2-es K/d-s köröket is,most,hogy van már procim,hanem maga az egész,hogy valaki ilyenekhez nyúl.Ígyis annyira kevés a kihívás a gémben igazán...lő az ember,és összejön minden camo,kieg.
Na jó,amivel vért izzadtam a TAC-19-nél is,az a rohadt 10 Dogfight medál.Vagy én nem ugrottam,vagy az ellen
Csakhát mégis kellett a gyémánt camohoz,tuti ráment tegnap 3 órám,pedig azzal a shotival is 1000kill felett vagyok.
A másik 2 shoti egyenesen botrányos.1 rohadt tár kell simán,de HC-n se elég 2 lövés 3 méterről,vagyis 1 tár akkor elég 2 emberre,ha egymás mellett állnak,nem is tudom,hogy gondolták ezt.Bezzeg a TAC 10méterről leszed bárkit HC-n,ott viszont nagyon OP.Gung-ho-val vagy mivel,amivel lehet futás és csúszás közben is lőni,tárazni,ilyesztő.Sokat csuklik a család -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Casanova* #3351 üzenetére
R9 270 2GB van, csak elég lesz.... 30-ba megáll. IPS-re nincs pénz. Mostani es elozo monitorom is "sima" TN+film, es megis kivalo kepe van. Nem oldalrol nezem...
Most 1650*1080-ba van es a proci 100%on megy mig a VGA 50-60 körül...
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #3342 üzenetére
Emellett pedig isteníted a szériát, mintha ez lenne minden idők legjobb játéka, csak PC-n egy kaki.
Milliónyi jobb játék van. Ha a fejlesztők nem csak a pénzünket akarnák, hanem szeretnék nagyobb kört kiépíteni játékosokból, akkor talán a játék is jobb lehetne. De nem.
Évente jön egy, megveszik...egyre kevesebben és végül megkésve jönnek majd rá, hogy nem ezt kellett volna. PC-n valóban nem ér sokat az új rész, de az is AW. Tehát így nem lett a legjobb...akkor lenne a legjobb, ha minden téren tudna mutatni valamit. Ehelyett kapunk hackereket, egy semmit sem érő játékkeresést, optimalizálatlan motort..de fizetünk érte.(#3342) Casanova*: Ez a másik, hogy régen tényleg jobb volt. Ez sehol sincs egy MW2 színvonalhoz képest. És ott elvoltunk Exo Suit, meg kutyák nélkül. Nem kellett fegyverfestés, meg kismilliónyi ruhaféleség. Volt hangulat, változatosabbak voltak a pályák mint most. Ez valóban csak néhány doboz meg cső egymás mellett...
Én bánom, hogy megvettem. Pedig karácsonyra vettem magamnak és a barátomnak is, hogy majd együtt toljuk a multit...
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #3339 üzenetére
Hisztiről meg nyafogásról inkább ne nyissunk témát, mert volt, hogy napokon keresztül a Te hsz-eidet olvastam, miszerint ilyen meg olyan a CoD. Konkrétan kezdem úgy érezni, mintha egy meghasonlott személy nyilatkozna itt a fórumon, mert anno még törölni akartad és egy rakás sz*r volt a CoD....
Most akkor melyik állítás igaz?Amit meg írtak, tény és való. Nem sokat ér már ez a mostani CoD széria. Régebben tényleg jó volt, de azóta akadtak versenytársai. Valóban meg lehet nézni a statisztikákat, hogy hányan játszanak vele.
-
nanus
senior tag
válasz
Casanova* #3336 üzenetére
Szerintem leginkább a dedikált szerver hiányából fakadó, a játékot játszhatatlanná tevő laggolásokból,percekig tartó várakozásból, betöltésböl,stb van elege mindenkinek PC-n,valamint abból hogy ez a játék sem szól már másról mint a pénzlehúzásról
BO - 15sec alatt fentvagyok,betölt játszhatok normálisan nem laggolva .Panther_KMB: +1
A korával ne zrikáld ,több mint 12
-
Panther_KMB
csendes tag
válasz
Casanova* #3336 üzenetére
Látod pont ezt mondom. Nem tudod objektíven látni a dolgokat.
Mindegyik cod jó...ez butaság. Csúcsszuper a grafika. Ez meg még inkább. Nézz meg egy crysis-t vagy bf4-et és told fel a grafikát.(tudom úgysem fogod) Cod után egészen meglepő dolgokat fogsz látni. Játszom ezt is,azt is, de a Cod széria soha nem a grafika miatt hasított. Most meg már egyáltalán nem hasít,csak a tizenévesek,meg a megszokás tartják életben. Ennyi.Te írtad egyik hsz-edben, hogy semmi mással nem játszol, csak cod-dal. Akkor honnan tudod hogy jó?
Speciel az egész rosszul van optimalizálva, a játékosok összesorsolása egy botrány. A grafika kb pont olyan mint 2 évvel ezelőtt. A játékosok fele simán csaló,mert konkrétan semmi anti cheat rendszer. Az hogy konzolon nincs cheat, nem az ő érdemük. A reportolás nem működik, csak egy díszlet.Amiben újítottak, azt konkrétan összelopkodták. A tavalyi cod-ban is a pályák fele az előzöekből lett összeollózva.Nem kevés videó van róla. Ez az egész ugrabugra a tf-ből lett átlopva.Nem gáz. Csak ne állítsad már be őket isteneknek,mert nem azok. A dedikált szerverekkel konkrétan a vásárlók pofájába hazudtak.
Na de most komolyan..hány éves vagy?
Talált a 12 nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest