- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Con Troll #4698 üzenetére
Pl. MW3-ban már az online szekcióban rögtön írja a jelenelgi playerek számát. PS3-on a Ghosts és a BO2 is rendelkezett ilyen számlálóval. Nem mintha számítana. a lényeg hogy találsz játékost.
...és nem nehéz kontrollerrel az ugribugri ellenfeleket leszedni? Én már a Ghosts-ban is sokszor sírva fakadtam, annyira nehéz volt célozni. -
törölt tag
válasz
Con Troll #4696 üzenetére
Ezek szerint akkor ugyanúgy jól járok a PS-el is. Köszi az infót. Még szerencse, hogy vártam vele, elméletileg bejelentik majd az egy terás változatokat, jó lenne.
A sok playert már a Ghosts-nál is észrevettem. Bármilyen módban játszhattam, legrosszabb időszakban is 120-150k játékos volt. Azért nem mindegy. Tényleg, PS4-en mennyien játszanak? Próbáltam videót keresni róla, de semmi. Mert ugye az előző gen van még előnyben, gondolom 20-30k játékosnál nincs több az AW-ban sem. -
törölt tag
válasz
Con Troll #4688 üzenetére
Yep, akkor maradni kell a profi pc-n az átlag ezer játékossal, aminek legalább a negyede hacker.
...és mi a véleményed róla? Eredetileg PS4-et néztem, csak olvastam a hamar széteső gamepadról, ami ráadásul gyorsan le is merül.
Leginkább ehhez a franchise-hoz venném, így jól jönnének a konzolos tapasztalatok.
-
ricogsm
őstag
-
válasz
Con Troll #3165 üzenetére
+1 Én is azt mondom, hogy aki teheti, jöjjön át konzolra. Nem kis gamer múltam van (kb 25 év - Plus/4-töl i7-ig), de kb 5 éve nem telepítettem a PC-mre játékot, mert szvsz az manapság leginkább munkára való. Most One-on tolom az AW-t, és az itt leírt PC-s hibák egyikével sem találkoztam még. Őszintén szólva csodálom a türelmeteket, mert nekem már nem lenne kedvem ehhez a sok "kínlódáshoz", ami a PC-s játékkal jár. Én leginkább azért ülök le játszani, hogy kikapcsolódjak. Ezt sokkal könnyebben tehetem a fotelban ülve/fekve, egy hibátlanul futó játékkal, mindig teli lobbikban, kontrollerrel a kezembe. Ez most nem a PC-sek ellen szól, mert én is az vagyok, csak egy jó tanács azoknak, akik gondtalanul szeretnének élvezni a játékot..
-
birorichard
őstag
válasz
Con Troll #1107 üzenetére
Igen, van is egy olyan progi, hogy netbalancer. Egyelőre viszont nekem a pályákat sem tölti már be, vagy ha igen, akad az egész, mint az állat.
Tegnap még legalább játszani tudtam vele, ma már azt sem.
Vicc ez az egész.
Megyek inkább vissza BF-ezni, ott legalább 1 óra "játékból" 40 perc nem a játék ilyen-olyan hegesztésével meg visszalépkedéssel megy el...
-
birorichard
őstag
válasz
Con Troll #1099 üzenetére
Köszi, közben előkerítettem, igen, ez már a frissítés.
"I just downloaded a 40.5MB patch. Any ideas?
Edit: Patch Number is: 1.4.1124420
EDIT2: Patch Notes:
All below updates live as of 11/10/2014, 16:00 PST."Nekem is az éjjel jöhetett le, csak Steam-ben sem volt nyoma a letöltéseknél, na mindegy, ki is próbálom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Con Troll #573 üzenetére
PC-s szolgaltatas DEFCON4-ben van, azaz hibak elofordulhatnak. [link]
bigbadforty: ha driveres gebasz akkor majd jön AMD driver, de ugye nekik valszeg csak megjelenes utan jutott peldany vagy nem tom..... amugy ez annyira konzolport lett, a kontroller opcioknal az autoaim opciok is bennemaradtak. Viszont ha ez szandekos es pc-n is mukodik, akkor felgyujtom a g*cibe az egesz bagazst meg körbejarok minden gombacskas kis lownal is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest