Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Minden Kedves Topiklakónak Stresszmentes, 2+-os KD-ban Gazdag Kellemes Karácsonyt!

-
Casanova*
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
az év játéka.. csak vicceltem. ott a szmájli.
Ghostban javították. ott könnyen halnak és jó a kereső,az a gém teljesen rendben van. eleinte sokáig szar bugos volt,de már jó.(#2595) Lorenzo9: lag compra ezt használom és bevált
-
BandiHUN
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Szerintem igenis jó gém lett...bár most tolom még csak az első prestige-t,de fogok játszani sokat...hát igen a hostrendszer...de én nem szidom,mert az én gépemnél úgyis mindegy a lagkomp már
DE érdekes a multi,jók a módok,jók a fegyverek,és a repkedés,a lézer,stb,a sokkal testreszabhatóbb szerkó fényévekkel veri a Ghosts-ot...Ebbe most tényleg pakoltak jó dolgokat.
-
Casanova*
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
az egy dolog ,hogy kevesen tolják. nem mindenkinek van olyan erős gépe és legtöbben konzolon játsszák. konzolon az év játéka lett.
szerintem is nagyon jó game,csak ne lenne olyan szar a p2p. működjön rendesen a kereső és mindig könnyen haljanak....
de biztosan ezt is fogják javítani. -
Tomko78
addikt
-
Casanova*
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
ez van, a pc-t hanyagolják! én is nagyon sajnálom!

(#2585) Tomko78: a cod egyet jelent a katasztrófával??? neked egyik cod sem tetszik,mert nem tudsz vele játszani,meg az amd géped nem viszi. öcsi!
aw-ban nagyon jók a játékmódok, csak ki kell próbálni azokat. játszani kell jó pár órácskát és utána véleményt mondani,hogy milyen a game. -
Casanova*
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
ez új drivertől jobb lett a game,több az fps. a zöldek tudnak drivert csinálni.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
hol?
-
ImpersonatoR
addikt
Van új whql kíváncsi vagyok történik e valami előrelépés. Minimum grafikán játszok hogy ne szaggasson az elején.
-
Casanova*
veterán
-
SloWater
tag
Hááát gyerekek...
A lézeres nikkelbolhákkal továbbra sem vagyok jóban
A következő presztizsemet azzal tolom végig, kíváncsi vagyok mennyi anyázást fogok kapni. -
boogie84
veterán
Helyreállt a rend. Hozom a hc tdm-eket.
(valszeg a vizsga stressz volt a hunyó) -
juve600
nagyúr
ez működhet ?? dayzero dlc
-
Casanova*
veterán
még mindig kurv@ erős a bal 27 , lézer fegyó. főleg az elite változatok. úgy leszednek vele,hogy csak pislogok. hiába lövök előbb. meg néha annyira nehezen halnak,én meg egy golyóba meghalok. nagyon jó game volna,de annyira el van kúrva az egész.

-
laceszgamer
addikt
Nekiálltam a singlenek, eddig kimaradt, hát ez már elég vegyes.

Elején elég poén a kézlevágás, tudtam mi fog történni, először azt hittem a kisajtó viszi le, az is poén leett volna, de ez?
Utána meg a temetéses rész... jó hogy nem legközelebb a járáshoz nyomjam felváltva a jobb és bal egérgombot...
A másik amitől frászt kapok a " follow ", komolyan nem tudom, ezzel akarták-e növelni a játékidőt, de az esetek 90%-ban várni kell mire odaér hozzánk az akit elvielg követni kéne.

Felén túl vagyok, talán a másik felének is nekiesek, ha másért nem akkor a multiban feloldható cuccokért.
-
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, és ma el is indítottam, erre azt tapasztalom, hogy két egér van és ugrálnak. Ilyen nálatok is van? Hogy lehet javítani a helyzeten? (Ez a single része) -
zsizsef
senior tag
Időben mikortól és meddig szoktatok lövöldözni?

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Rubel bajban van ezert lezartak a regiok kozotti giftelést, magasabban arazott regiok fele nem lehet kuldeni. Szoval a komplett trade/gift halozat osszeomlott igy, vege az olcso jatekoknak...
Próbaképp csinaltam a 8G ramombol 2gigat virtualis meghajtonak amin a pagefile van, kivancsi vagyok mit csinal igy az AW...
mod: halistennek 5 percen belül összef0sta magát igy nem kell masik hsz hogy leirjam, 8G minimum kell neki ha meg at akarjuk rakni a lapozofile-t memoba akkor 12G javallott...

-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Gondolom teljes régiózár.
-
dunc
nagyúr
Nekem nagyon bejön a játék! A FEAR Combat óta nem szerettem ennyire játékot! Multiplayerhez képest pl gyönyörű, a játékmenet tetszik, a fejlődés, stb korrekt, tetszik a karakter testreszabása. A lézeres bunkók zavarnak, de rohadt jó érzés amikor kinyírod!

Ami nálam továbbra is probléma a pre load ha be van kapcsolva akkor sokszor időtűlépés miatt nem tölt be a map néhány pályán, ha ki van kapcsolva akkor az elején pár mappon szörnyű lag. Jelenleg HDD, és 8GB ram van a gépembe, tegnap teszteltem 16GB rammal, és SSD n futtatva, és az előbb felsorolt jelenség továbbra is jelen van. -
nanus
senior tag
Ezért a lagos sz.rért még a 4ropi is sok volt.

-
boogie84
veterán
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Én pedig a BO-t! pár BO-s kép amit most lőttem
AW:
-
rapidsquirel
aktív tag
Én még mindig jobban élvezem a Ghosts-ot, de mikor jön az első DLC? Jan 6?
-
Cranium
tag
Nem tudom jó helyre írom-e, vagy működik-e még, nem vagyok CoD-os, de gondoltam megosztom a Monsteres XP kódot, hogyha rossz helyre írtam, akkor sorry!
N9XHP
BNLK2Lehet rosszul olvastam le.
-
juve600
nagyúr
király ez a steam

-
noby
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
pedig így szombat este toltam volna egy jót akkor komolyabb a gond mint gondoltam

-
noby
aktív tag
ti be tudtok lépni a steambe nekem nem sikerül?
-
MaesTroll
tag
Játszik valaki shotgunnal? Hihetetlen, hogy a Tac Prof variantja (+1 fire rate,+1 range) mennyire nem adja... Még 4-5 méterről is csak hitmarkereim vannak , néha több is. Bezzeg engem folyamatosan 1shot1kill-el szednek le a shottiesok

MW3 Model,Usas,Striker mind nagyon faszák voltak, de a mostaniak....
-
Casanova*
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Létezik még olyan hogy COD közösség?
Mert így összesorsolva elég sz@r, élvezhetetlen a játék. -
mgm81
aktív tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés, de új vagyok.
Egyes fegyóknál nem lehet az egyes és a sorozat lövés között váltani?
Ha igen melyik gombbal. -
Casanova*
veterán
kibaszott erős a lézer fegyver. egyszerűen nem lehet őket leszedni. kurv@ isten f@szába.

-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Full ninjasághoz én még odatenném a Cold Blooded perket is! Nincs piros név feletted, és az a hang sem mondja be pl Detroit mapon, hogy ' Enemy in the school ' :p
Am nehéz full ninjának lenni Parabolic Microphone miatt. Azt hinnéd az vagy, de ha vki használja a PM-t akkor supressorral is lát :S
-
Casanova*
veterán
válasz
freestailo
üzenetére
így van! low profile,blast supressor és hangtompityu a fegyverre. ezek kellenek,hogy full ninja legyél!

-
freestailo
őstag
válasz
Casanova*
üzenetére
értem, csak sok értelmét nem látom, mert ha nem suhansz akkor látnak egy uav-vel, namármost sztem csak azt nem látják hogy exo mozgásokat csinálsz. Ahhoz hogy full ne látszódj kell a (asszem)low profile perk, amivel nem lát a uav (kivéve ha suhansz meg ilyenek), és kell ez a blast supressor is.
1. low profile-al nem lát a uav kivéve ha "suhansz"
2. blast supressorral meg azt se látja a júéjví ha ugrálsz meg suhogatsz, de ha simán mozogsz még látható vagynekem legalábbis így jött le.
-
Casanova*
veterán
válasz
freestailo
üzenetére
mikor suhansz,ugrasz akkor látnak. ezzel a perkel nem látnak. a videó ezt mutatja. na meg az exo mozgás....
-
Casanova*
veterán
Blast Suppressor Best Perk ha ez nincs bent,akkor mindig látják merre vagy.
-
kribe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ghostban javították. ott könnyen halnak és jó a kereső,az a gém teljesen rendben van. eleinte sokáig szar bugos volt,de már jó.
de biztosan ezt is fogják javítani.
csak az a baj hamarabb kellet volna ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cod ma már egyet jelent a katasztrófával

Ne már nem lesz ocsó gift?