-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazsozso
csendes tag
válasz
BITBOYS #26885 üzenetére
azt olvastam redditen, hogy akkor van dev error, ha az MG82 LMG van a loadoutodban és van rajta kozmetikai cucc vagy változtatás (camouflage, charm, ilyesmik)
Meg valakinek akkor is jelentkezett ha nem MW-s operator volt neki beállítvaszokásos update utáni balhé
nekem PS5-ön John McClane operátorral nincs probléma (ő papíron black opsos) az LMG-t meg nem használom loadoutban, szóval arról nem tudok nyilatkozni -
ballazsozso
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben, Warzone játékon belül, PS5 platform, dualsense kontroller, shotgunokat érinti (a nem automatákat): korábban a lövés úgy működött, hogy ha lenyomtad az R2-t akkor durrantott is egyet vele, tehát ugyanúgy mint bármely másik fegyver alapvetően.
Az utóbbi napokban viszont a következőt tapasztalom: ha lenyomom az R2-t és túl "korán" engedem el, akkor nem lövi el a golyót, csak feljebb emeli a fegyvert, mintha lőni akarna az emberem, de nem lövi el a golyót, mintha csak ijesztgetne
nem egyszer okozta a halálomat a probléma az utóbbi napokban.
Más is tapasztalt hasonló problémát, és ha igen, meg tudta ezt valahogy oldani? Sehol nem találtam rá semmit sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest