Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
én sem vagyok pro
a legtöbb 1v1 szituba nincs szükség ujratöltésre mert 3 lövéssel már fekszik az ember ha elég közel vagy. ha mégis ujra kell tölteni akkor addigra már észreveték hogy fire shoti van nálad és nem arra fognak gondolni hogy csak 8 löszer van a táradban hanem ovatosabbak lesznek. sleight of hand sokat segit és elég ha csak egy pillanatra megtorpannak, már ujra van töltve a fegyver. korábban nagyon sokat öltem vele, most csak azért vettem elö megint mert azzal oldom fel a streetsweeper-t. de müködik most is, mentem vele pár nagyon szépet a napokban
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a legtöbb 1v1 szituba nincs szükség ujratöltésre mert 3 lövéssel már fekszik az ember ha elég közel vagy. ha mégis ujra kell tölteni akkor addigra már észreveték hogy fire shoti van nálad és nem arra fognak gondolni hogy csak 8 löszer van a táradban hanem ovatosabbak lesznek. sleight of hand sokat segit és elég ha csak egy pillanatra megtorpannak, már ujra van töltve a fegyver. korábban nagyon sokat öltem vele, most csak azért vettem elö megint mert azzal oldom fel a streetsweeper-t. de müködik most is, mentem vele pár nagyon szépet a napokban