-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
Iron a Juggernaut témához szól az elején. És hát neki csak lehet hinni.
Soloba sokallja ő is az erejét. Főleg ha harc közben hátba lövik.
Ez remélem inkább épít mint nem. -
mhmpista
aktív tag
válasz
Dingle #23678 üzenetére
Szia
Próbáld ki felhívod a digit és kéred hogy vegyenek ki NATból.
Nálam azóta sem csinálja, igaz 3 dolog is változott de arra gyanakszom ez oldotta meg és ezért kíváncsi lennék másnak megoldja e.
Nálam igaz egyszerre lett új routerem, üvegszállas netem + NAT, kértem hogy legyen nyílt IP-m.
Ha megoldja vagy nem légyszi írd már majd meg.https://prohardver.hu/tema/digi_lan_pppoe/index.html
Problémám van a távoli eléréssel és/vagy az aktív torrent kapcsolatokkal. Mit jelent, hogy NAT-olva vagyok?
A Digi a rendelkezésre álló IP címek limitált száma miatt több felhasználót NAT-olt hálózatba tesz, ilyenkor a publikus IP cím nem ugyanaz, mint ami a router beállításánál látható. Ha 100-zal kezdődik a WAN IP címed, akkor az egy NAT-olt cím. Telefonon fel kell hívni a Digi ügyfélszolgálatát és kérni, hogy vegyenek ki a NAT-olásból, amit általában pár órán belül teljesítenek.
Publikus IP cím ellenőrzése pl. https://www.whatismyip.com/ -
mhmpista
aktív tag
Nem csináltam semmit. Régebben mikor kerestem a hibát akkor találtam ezt :
Call of Duty: Modern Warfare
PCTCP: 3074,27014-27050
UDP: 3074,3478,4379-4380,27000-27031,27036
Lehet érdemes kipróbálni én a Win tűzfalban megcsináltam de az akkoriban (ez sem) nem oldotta meg.
Ezért vagyok ilyen lelkes és boldog hogy nem kapom a hibát.
Nekem is volt hogy akár 2 napig sem dobott ki, volt hogy csak 1x aznap.
Aztán voltak napok, hogy játszhatatlan volt. -
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
válasz
shotika #23329 üzenetére
A helyedbe megnézném hogy NAT-olva vagy e. Sajnos hirtelen nem találom a leírását hogyan kell csekkolni.
De megértem az ideged, mert hidd el én is idegbeteg voltam.
Mindig a legjobb helyzetekben dobott ki.
Volt hogy érkezés után megoldok 3 ember majd disconnect... 3 napig én sem mentem fel.
De 2-3 hete nincs a hiba. Előtte én nem emlékszem ilyen hosszú időre hibamentesen.
Persze ki tudja, de érdemes csekkolni majd telefonon kérni IP-t.szerk.
https://prohardver.hu/tema/digi_lan_pppoe/friss.htmlProblémám van a távoli eléréssel és/vagy az aktív torrent kapcsolatokkal. Mit jelent, hogy NAT-olva vagyok?
A Digi a rendelkezésre álló IP címek limitált száma miatt több felhasználót NAT-olt hálózatba tesz, ilyenkor a publikus IP cím nem ugyanaz, mint ami a router beállításánál látható. Ha 100-zal kezdődik a WAN IP címed, akkor az egy NAT-olt cím. Telefonon fel kell hívni a Digi ügyfélszolgálatát és kérni, hogy vegyenek ki a NAT-olásból, amit általában pár órán belül teljesítenek.
Publikus IP cím ellenőrzése pl. https://www.whatismyip.com/ -
mhmpista
aktív tag
válasz
mhmpista #23305 üzenetére
Bocsánat rossz hozzászólásra válaszoltam. Gondolom nem tudom már szerkeszteni.
https://prohardver.hu/tema/call_of_duty_2019_pc_ps4_xo/hsz_23152-23152.html
Erre akartam. Tehát a Blizzard game server disconnectre gondolok.
Sry. -
mhmpista
aktív tag
válasz
Tsebacsi #23155 üzenetére
Nem olvasom a topikot napi szinten.
Nekem is ez volt, elég sokáig.
Bevezették a Digi optikát 2 hete és azóta nem kaptam ilyen hibát.
Külföldi fórumon is az internet kapcsolatra gyanakodtak. Amúgy pont egy magyar srác angolkodott, talán ez sem véletlen.
Előtte napi rendszerességgel kaptam ezt az üzenetet.
Amikor belett szerelve az új net, kaptam router/modem bigyót, azzal szakadozott a wifi ezért átállíttattam telefonon Bridge módra és ha már ott jártam kivettettem magam a NAT ból. VPNre hivatkozva, elméletileg mindegy, megteszik enélkül is.
És azóta nem csinálja. Én a NATra gyanakszom. Szerintem ez oldotta meg igazából nem az új internet kapcsolat, bár az is lehet. Ha digis valaki és sűrűn csinálja és adnék ennek egy próbát.
A neten fellelhető Flush DNS és társai nem megoldások az biztos. Vagy router, vagy internet kapcsolat, de legvalószínűbb a NAT.Hátha megtaláljuk a hibát, mert akit érint azt nagyonfelb..a...
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok.
Ez a Warzone topik is?
En squadot keresek, ha nem vagytok meg 4en vagy 3an szivesen csatlakoznek valakikhez.
Solozni szoktam meg kollegakkal neha megyunk de Ok kb heti 1x-2x jatszanak en meg ennel tobbet azert. Elegge racsusztam pedig 8 eve nem FPSezek, cseztem regen.
Persze 2 gyerek mellett en sem ugy tolom mint regen de napi 1-2 orara, felszoktam menni.
Irj privit ha erdekel a felhivas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest