Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28188 üzenetére
Szia,
Ha nem ironikusan írtad, akkor egyetértek.
Dave567: Nem tudom hogy kéne ellenőriznem a gépem... Magyarosítást nem szoktam használni, de hallottam róla, hogy GTA5-nél ez gondot okoz.
Konkrétan a bannal kapcsolatban már nem lehet mit hova írni, nincs elérhetőség, nincs menüpont. Megpróbálkoztam valami más dologra ticketet felvenni (valami Battle Pass-szal kapcsolatos), ott viszont hiába bizonygattam, hiába linkeltem a clipet a két cheaterről, ezt kaptam:
"I inform you that as technical support, we are not able to provide this type of information, nor to take decisions against the provisions of the Studio. Let me explain, the suspension process is carried out very carefully by a human team on behalf of the study which is different to us."
Magyarul: technikai supportosként nem tudnak nekem ilyesféle információt nyújtani, és nem tudnak a Stúdió (?) rendelkezéseivel szembenálló döntéseket hozni. A felfüggesztési folyamat nagyon gondosan van kivitelezve egy ember csapat által egy olyan tanulmány alapján ami tőlük különböző.
Pusholtam továbbra is majd ez jött:
"I understand you would like this resolved, but as player support we do not have the ban information and we are unable to take action against decisions made by the Studio."Magyarul: Megértem, hogy meg szeretné oldani, de játékosokat támogatókként nincs meg nekünk a tiltás információ és nem vagyunk képesek semmit tenni a Stúdió általi döntésekkel szemben.
Aztán lezárta a ticketet, mert ugye takarodjak már a hülye problémáimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gigabyte Vision 3060ti hibás
- Samsung Galaxy A55 5G Duál 128GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- Samsung Galaxy A16 LTE 4GB/128GB Light Green ÚJ 4/128 független okostelefon
- G.Skill Trident Z5 RGB black DIMM Kit 32GB, DDR5-6600, CL34-40-40-40-105, on-die ECC Memória
- Xbox series X 1TB + ELITE series 2 controller pedál szettel Eladó
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AM 4 Lapok
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest