- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #16230 üzenetére
Néztem én is hogy fura kicsit, de nem mondok még semmit. Lényegében egy korai modell még, ami a file-ok között van még.
Amúgy érdekes nézni a Twittert ahonnan származik a két kép, vannak rajta érdekességek.
Pl: Egy széttuningolt Vector (Ami nem ezen a néven lesz amúgy a játékban)
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #16089 üzenetére
Minden évben ezt mondjuk.
Itt is volt egy jó kis próbálkozás, amely időközben elhalt a maga széttagoltságában. Pedig az elején mennyire örültem! Mi olyan nagyon nehéz egy COD4, MW2, MW3, Ghosts hangulat megteremtésében, újrázásában?
Még arra sem veszik a fáradtságot, hogy új map-okat modellezzenek le. Messze nem érdekelne, ha valamire való DLC-kért fizetni kellene. Itt meg várjuk a nagy semmit. Ez a battle pass egy nulla, semmi, üres "tartalom". Szomorú.#16090: Komolyan nem tudom mitől nyel be a Warzone és a Ground War annyi embert, ezt a részét totálisan ketté kellene szakítani az alapjátéktól.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16005 üzenetére
Oh, most látom, ez "csak" PS -re szóló ajánlat. Akkor nincs letöltés (dobozosban megvan, de az 1100 pötty sosem jönne rosszul)
(#16010) DrTechnoid +1, "darálós" fegyvercsoport, nagyon jól lehet vele haladni majd minden pályán. Az Uzival bíbelődtem egy darabig, de kicsit felpimpelve már remekül adta, végül csak meglett ott is a platina. A FAMAS nekem az MW2 -ben kedvenc fegyverem lett, HC -n itt is imádom, rendkívül pontos, és a hármas burst mindent visz. Core módban viszont vannak nála sokkal jobbak (MW2 -ben jóval erősebb volt), legalább két sorozat kell az ellenbe, ha valaki pl "permetezni" szeret, annak nem lesz jó móka.
(#16021) lowzor: Úgy rémlik, neked bejönnek a pontos fegyverek - egy próbát megér. Alap, ironsight módban még nem mutatja ki a foga fehérjét, de felszerelve kitűnően használható - a mai napig ezt veszem elő, ha nagyon biztos killekre akarok menni.
(#16029) GhostPetya: És vannak odafent: Shoot House 24/7. Ez bizony hiányzott, bejön az a pálya (jobban talán csak a Rust) -
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #16014 üzenetére
Nem töltöttem volna le (csak claimeltem volna), de a pontok miatt már el is kezdtem letölteni.
Mondjuk akkor már a sztorit is végigtolom, amúgy is hiányzik már kicsit a második vh-s hangulat.(játékban)
Mondjuk nekem ps storeban nincs ott az ingyen cod, csak böngészőn keresztül tudtam elindítani a letöltést...
AMúgy akkor ez most tényleg ajándék 1100 cod pont, amit modern warfare ban is el lehet használni?
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #15680 üzenetére
De mennyivel jobb így - harciasnak nem kevésbé harcias, de legalább az arányok a helyére kerültek.
(#15682) CptAdamica: Jah, synthol, az első verziónál tényleg ott a pont
(#15685) dombi81: Nos, ez nézőpont kérdése, van az a határ, és főleg van az az izomcsoport
(#15688) Dave567: Durván izgis meccsnek néz ki, ahol 2 killel lehoznak egy győzelmet. De wtf az a 999 latency?
(#15689) nanorambo: Épp büntető ágon voltál. Ez az SBMM. Áldassék a neve, akárki találta ki (ja, nem) Ki kell lépni, mielőtt nagyon leamortizálja a statod. Két - három kör után helyreáll a rend (csak öt meccset néz vissza (elvileg) az istenadta, utána szárnyalhatsz újból.) -
törölt tag
válasz
KaitouP #15630 üzenetére
Borzasztó régi játék fejlesztőként olvasni a kommenteket. Látszik, hogy sok embernek fogalma sincsen az informatikáról. Most nem oktatni akarok és nem is fogok, csak már nem bírom magamban tartani, hogy mennyire sok a tájékozatlan és/vagy felkészületlen hozzászóló. Ennek a játéknak a mérete a tartalmat, a pályák számát és a grafikát egybe véve maximum 50-90Gb között kéne lennie, ha kicsit is optimalizálták volna.
Sajnos az a trend erősödik, hogy a játék programozók ne optimalizáljanak plusz munkaórákért (és pénzért), hanem a játékos vegyen magának nagyon SSD-t és erősebb gépet, ha játszani akar. Ez felháborítóan bénzéhes hozzáállás a gyártó részéről. Megvetendő és én vissza utasítom. A programozók tegyék a dolgukat és optimalizálják a játékot, a fejlesztő pedig fizesse meg őket. Van miből.
(Egy ilyen játékot hagyományos HDD-n tárolni és futtatni egyértelmű hülyeség, aki az ellenkezőjét mondja, az nagyon tájékozatlan és nem tudja, hogy mit beszél. Minek kommentel az ilyen egyáltalán.. ez költői kérdés volt, valójába tudom miért. Egyre több az olyan ember, aki nincs tisztában azzal, hogy mennyire felületes és sekélyes a tudása. Amikor a butaság önbizalommal párosul... )
Elnézést kérek, ha valakit megbántottam volna! Nem volt szándékomban, de ami sok az sok.
-
Acheron
őstag
-
KaitouP
nagyúr
-
omfgk
veterán
válasz
KaitouP #15547 üzenetére
30GB lesz ez is.
Renetti:
Reduced the max ammo reserve
MK3 Burst Mod – Significant hip spread increase
MK3 Burst Mod – Small decrease to damage
Reduced damage when Akimbo and MK3 Burst Mod are both equipped
FAL, SCAR, Holger buff.Holgeren egész sokat kalapáltak. Lehet érdemes lesz megint elővenni.
-
Gebriel
veterán
válasz
KaitouP #15439 üzenetére
Hát oké,
Nekem gyorsabban megvolt a MW BP mint az Apexes.
"pluszban heti küldetések amik instant szintlépést jelentenek,"
MW-ben is van heti küldetés ráadásul 2 fajta is, igaz xp-t ad de majdnem felér a szintekkel.
Ráadásul folyamatosan dobálja a DP XP szorzókat és kb 2 hetente 3 napig dp xp stb.
Meg ügye minél változatosabban játszik az ember annál több xp tud össze szedni.
Ott a gyakorló pályák is (ahol csillagokat ad), ott is lehet húzni szépen!
De hát kinek mi. -
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #15316 üzenetére
Ez mind szép és jó, és a multival mi lesz mert azért viszont az emberek fizettek is?!
Csak ma vagy 3-ba is beleszaladtam...
Warzone óta itt is elszaporodtak rendesen!
Végülis semmi baj mert nálunk van anticheat rendszerOhh wait .... Nope
Viszont naponta tudják tolni a shopba a csilivili skineket.
Legalább látszik a fontossági sorrend. -
Hege1234
addikt
válasz
KaitouP #15280 üzenetére
ha hihetünk hogy szűrik a csalókat
akkor ez egy elég jó megoldás sztem is
főleg hogy javában tuti tizenévesek akik cheatelnek
nekeik meg véges a keret vagy szülők mobiljáról aktiválnak..így kellett volna kezdeni csak akkor lehet nem jött volna össze a több millió játékos
kérdés hogy meglépik e hogy bevezetik a multira is a késöbbiekben mert
ott azért fizettek is érte nem keveset -
malystryx
senior tag
válasz
KaitouP #14992 üzenetére
Egy kérdésem lenne a mobilos játékkal kapcsolatban. Feltelepítettem, lejátszottam amit kellett. Egyedül a multiplayer játékba nem mentem még bele, ez villog sárgán, de nem kötelező. A linkelés elvileg sikerült. Elég ennyi játék vele? (Az órát szerezném meg vele) Köszi előre is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #14979 üzenetére
Később aztán elindult,platina smg-k és az Obsidian RPG lett a vége,shotiból is meglett a Rouge csupasz killek,pár fejes és reload kill van a platináig...80+ van már a season feladatokból is...
Remélem,itt első vagyok az Obsidian RPG-vel!Arany is nekem lett először,valamiért fekszik a raksi
De most már pisztolyosdi jön.Egyébként bugos,mert a lobbyban sima alap raksivető látszik a hátamon.
-
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #14904 üzenetére
Örülök, hogy ilyen siker lett, mert akkor megtartják ezt az üzleti modellt. Sokkal egészségesebb ez. Ingyen folyamatos tartalom és tényleg csak az extra kozmetikai cuccokért kell fizetni. A warzone is elég ütős lett és full ingyenes. A konkurrncia bemutatta, hogy kell ezt a "live service"-t rosszul csinálni. A cod bemutatta hogy kell jól. (Jo még ott van a siege, ami szintén nagyon jó).
DrTechnoid: én egy favelát várok nagyon meg a highrise-ot (volt valami pletyka, hogy lesz mindkettő)
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #14903 üzenetére
További információk, bejelentések az Activision-től:
- A harmadik szezon a játék legjátszottabb szezonja, ami a játékosok megnövekedett érdeklődésében mutatkozik meg (Személyes megjegyzés: ez nem a jelenleg futó szezon minőségének, hanem inkább a járvány okozta helyzetnek köszönhető, miszerint nagyon sokan most nem, vagy kevesebbet dolgoznak)
- A Warzone-nak köszönhetően többen ugrottak bele a szériában PC-n, mint a korábban tapasztaltak esetében. A játék ingyenes mivolta miatt új földrajzi területeken is elkezdtek játszani a játékkal
- A Modern Warfare rendelkezik a valaha volt legmagasabb játékosszámmal a széria történetében, megelőzve olyan kult és klasszikus részeket is, mint a CoD 2 és 4
- Az Activision azt állítja az idén megjelenő új CoD játékról, hogy már most nagyon jól néz ki, és hogy úton van az idei évi megjelenéshez
- Új tartalmak jönnek ebben a negyedévben
- A Warzone fontos darabjává vált a franchise-nak. Továbbá sokkal magasabb azoknak a játékosoknak a száma akik a Warzone kipróbálása után még ették a teljes Modern Warfare játékot, mint ahogy arra számítottak. További érdekes tartalommal tervezik bővíteni az ingyenes játékot, és azt mondják, pozitívan járult hozzá az idei eladásokhoz
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #14830 üzenetére
Nekem ma estére megjavult,pillanatok alatt talált játékot,másfél óra alatt több kört mentem,mint tegnap 4 alatt...
DE persze a dupla XP-t csípőből levették,semmi bocsika,kárpótolunk,ilyesmi...
Fogadni merek,holnap a Shoot the ship-et is kiszedik,és jön valami f..ság helyette...
Pedig már egész jól állok RPG-ileg,ígyis 111/150 az Obsidian,a hétvégén 5 fegyót is goldoztam,ma is egyet...+végigmentek a tierek,szint még 2 kell.
De arra rájöttem,hogy a pajzshoz hülye vagyok.Eszméletlen dolgokat tolnak vele mások,nem tudom,hogy éreznek rá,de mikor velem szemben jön pajzsos,és nincs semtexem,tuti leüt a f..ba,én meg valakire rámozdulnék 10-ből 9x 1mp alatt leszed valaki hátulról vagy oldalról...sose lesznek meg a dupla meg a triplakillek,pedig lassan már tényleg csak az,meg a bolt actionök maradnak+1-2 pisztoly.
Egyébként szemét húzás,hogy ha jön új fegyver valahova,és nincs kész a platina,akkor addig nem is lesz,még az új cucc is ki nem lesz aranyozva.Így jártam most a shotikkal,mikor jött az új,aznap lett meg a 725-re is a gold,erre csinálhattam azt is...BO4-ben csak a kezdőket kellett maxolni.Számszeríjtól is félek,még az van olyan a tacticalok közül,ami szenvedős,annak meg simán a launcherek mellett lett volna amúgyis a helye,vagy legalábbis másodlagosként,irtó lassú vele haladni alapesetben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest