- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #14796 üzenetére
Dettó.
Tegnap az tűnt fel, hogy hosszú várakozások után vagy Shipment, vagy Shoothouse pályára dobott, holott sok egyéb mód is be volt kapcsolva, tehát bárhova tehetett volna. Kíváncsiságból kivettem a választható módok közül a HC Shoot the Ship lehetőséget, onnantól egy percen belül talált lobby -t. Visszatettem, megint várakozás. Végül kivettem, és így toltam végig.
De ez sem jelent semmit, simán lehet placebó, egy másik fórumtárs épp arról számolt be itt a minap, hogy nála a Shoot the Ship módban volt kevesebb a várakozás. -
galaktikus
aktív tag
válasz
lowzor #14210 üzenetére
Megerősítem, +1 a Beyer DT990-re. Nekem is a 250 ohm-os Edition modell van. Érdekes módon tökéletesen hallok mindent, és csak a fröccsöntött műanyag Hyperx Cloud Stinger fejessel játszó haverom sír a hangok miatt.
Nem találok épeszű érvet gémerfejes mellett egy normális hifi fejes ellenében. (A sima cloud meg a revolver nem rosszak de azért az is más világ)
-
Hzoltan969
tag
válasz
lowzor #14210 üzenetére
Ok, de itt a kérdés arra vonatkozott, hogy az alulról-felülről jövő hangokat meg lehet-e különböztetni - nálam még Dolby Atmos-szal sem - gondolom mert nincs leprogramozva rendesen (ugyanúgy, ahogy a 'heartbeat sensor' és társai esetében is roppant gagyi megoldás, hogy a 10 emelettel feljebb levőt is mutatja mellettem.
-
nanorambo
őstag
válasz
lowzor #14080 üzenetére
Ugyan ez, baromira irritáló cucc. Két játékban úgy érzem magam, mint valami e-sportoló szuperember, utána jön három olyan játék, amiben megmozdulni nem tudok, és olyanokat látok killcamon hogy csak pislogok, ilyen reflexeket még az e-sportolók is megirigyelnének. (biztos nem csalt, mert nem crossplayezek, ps4-en tolom)
Nagy durván ergya az SBMM.A hab a tortán, amikor az ellenséges csapat össze tagja ugyan abból a klánból van, az én csapatrom meg csak félig van feltöltve. Nagyon élvezetes, hogy még a spawnhelyről sem tudunk kimenni.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #14078 üzenetére
Pont ezt akartam írni, az sbmm miatt ez nem ennyire egyértelmű. Vagy tényleg csalók közé teszi be az embert, vagy fél- (teljes) pro játékosok közé (őszintén, nem tudom, melyik az igaz), az egyszeri gémer (pl én) szempontjából kb ugyanaz az élmény: esik - kel (de inkább esik
) Azután jön megint a paradicsom 34 - 4 meccsekkel - utána ismét pokolra küld, eh, a fene ette volna meg, aki kitalálta...
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13553 üzenetére
Nice. látom, a mozgathatóságra is próbáltál figyelni
Alkalomadtán futok vele egy kört így, megszerettem az AK -t. Igaz, most épp a MR -eket nyúzom, szeretem a one shot, one kill játékot, kihívás elsőre eltrafálni az ellent, amikor felbukkan. De tény, hogy a KD arányom megsínyli, nem vagyok egy pro játékos, na
(#13560) oriic: Nem túl realisztikus pedig, az FMJ (aka Full Metal Jacket) lövedéket pont a páncélok és tereptárgyak leküzdésére fejlesztették, élőerő ellen ugyan kisebb a károkozása (kvázi átmegy az emberen, ahelyett, hogy benne szétroncsolódva megölné/megállítaná azt) de a valóságban falon, páncélon is képes (bizonyos határok között) átmenni, hogy elérje a hús - vér célpontotFura, hogy a játékban erre nincs hatása.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13528 üzenetére
Igen, a Monolithic még ad kicsit a távhoz, remekül lehet vele szemezgetni, használtam sokáig. A brake viszont picit pontosabbnak tűnik - ízlés kérdése
(#13529) GhostPetya: Meglehet, a hétvégén rápróbálok a WZ -ra. Most nézem, hogy a cimbik épp mind ott tolják. Eddig nem fogott meg a BR, a WZ -t viszont még nem próbáltam, hátha. Kap egy esélyt. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13526 üzenetére
Így igaz, nem is gyakran használom olyan pályán, ahol a gyors mozgás a lényeg, arra vannak más setupok. Közép- félhosszú távon viszont gyilkos
Más:
Nézegettem az Akimbo lehetőségeket, úgy látom, csak maroklőfegyvereknél elérhető. Mennyire használható, érdemes időt ölni a feloldásba?
Anno MW2 -ben a G18 Akimbo nagy kedvenc volt (tudom, sokak szerint noob fegyver, de nekem az M82 (aka Barrett) kiegészítőjeként működött, ahhoz nagyon illett) Innen kicsit hiányzik is (nekem) ez a két fegyó. -
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13494 üzenetére
Detto, a tegnap este különösen szopóág volt, jó kis bemelegítő darálás után volt öt olyan meccsem egymás után, hogy azt sem tudtam, honnan jön az "áldás".
Ráadásul megint "beszorult" egyféle játékmód (most épp Drop Zone). és mindig ugyanabba dobált be.
(#13495) nanorambo: Én többnyire nem hiszek az összeesküvés elméletekben, te tény,hogy nagyon sokszor úgy tűnik, lehetetlen helyeken spawnol újra az ember. Vagy rögtön kiszednek, vagy amerre elindulsz, ott nincs senki, de hátulról (valahonnan) lelőnek. HC -n ugye megnézni sem nagyon tudod, honnan. Még erősebb ellenfelek sem feltétlenül kellenek az esés - keléshez, ha perceken keresztül ilyen "ügyesen" pottyant be a rendszer a játékba. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
lowzor #13446 üzenetére
nálam pl. nincs dedikált hangkártya, alaplapit használok és ugyanúgy kivágott az előző patch után. a mai patch után pedig ismét működik hibátlanul. ezért nem fogok egy forintot sem fizetni addig, amíg ezt meg nem oldják. meg ez, hogy pontosan 5 perccel az után lép ki, hogy elindítom a játékot. érthetetlen.
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #13379 üzenetére
Azt már írtam, hogy a lapozófájlt se kapcsoltam ki. Ez egy pár napos szűz Windows (és nem visszaállítás, hanem rendes setup, usb-ről), még csak az se, hogy vmi elöregedett Nvidia driver lenne beleégve a rendszerbe a sok update után, vagy vmi Windows Update töredék régebbről.
Még ha leveszek minden beállítást minimumra, akkor is levág szó nélkül.
-
Tomko78
őstag
válasz
lowzor #13242 üzenetére
egy 2070 nvidia vgara lennék kíváncsi mert az van nagyjából egy teljesítményben ezzel , de igaz mit várjak míg nem jött a battle pass 2 , addig pl az anti lag meg ilyenekkel simán ment a game , utána úgy megjavították a játékot , azóta se a riva tune se a chill nem engedi a fps szabályozni + a anti lagot meg ezeket se türi a játék , akkor szerinted milyen a fejlesztő csapat ?
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #13181 üzenetére
Hát pedig valami történt, miután kihúztam a vinyót, mert a játék nem fagy le. Ha a vinyó lenne instabil, akkor ha onnan indítanék valami játékot, ugyanígy kifagyna. Ha más egyéb cuccom lenne bajos, akkor az most is kijönne. Instabil OC-n az Overclockedet érted? Mert én nem tuningolom a gépet, és az alkatrészeim se gyárilag húzottak.
Ha megjön a táp, átcserélem a kettőt és én is többet tudok mondani. De egyelőre ez a legjobb irány - a közeljövőben úgyis tervezek majd új videokártyát venni, és ahhoz jól fog jönni egy új táp is majd.
-
dombi81
senior tag
válasz
lowzor #13197 üzenetére
Mi van akkor ha nem a szerver miatt dobja ki, vagy ha igen, akkor a user miért nem a net szolgáltatónál érdeklődik? Hm? Érdekes módon 90%-ban a gyenge-közepes konfigurációkon próbálkozó játkosok jeleznek folyamatosan problémákat. Vagy a vga ram, vagy a táp kevés, vagy a túlhúzott hardverek okoznak anomáliákat.
#13199: egész pontosan.
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #13177 üzenetére
Valami Chieftec, de hogy hány wattos, az nincs ráírva, vagy nem látom így, mert be van szerelve. Nem hiszem, hogy rossz lenne, én úgy emlékszem ezek elég jók, viszont rémlik, mintha az eladó mondta is volna pár éve, hogy ha sokat kötök rá, akkor necces lesz.
Mielőtt bárki mondaná, tudom, hogy a Corsair-ek nagyon jók, de azok árban is sokkal magasabbak...
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #13160 üzenetére
Elvileg ez a "párosító rendszer" működése (párosodjon azzal a kitalálója, akit én kigondoltam neki...) Ha kicsit is jobb vagy, bevág nálad sokkal jobbak közé: szívóág (bónusz: nem a legközelebbi szerverre tesz, hanem akár a világ végére, gyatra pinggel, ha ott vannak épp a jobbak). Utána, ha szétszívtad magad, "jutalomként" amatőrök közé kerülsz, ahol királyként végigvereted őket. Napi rutin, egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ügyesen tolod, a K/D arány jó lesz, de a játékélmény sokszor megy a levesbe
Van, aki szerint ez jó.
-
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #13160 üzenetére
Látod a képeket lentebb,ez egymásutáni 2 kör,és ne rágjak gyóccert' mi a jó,mi nem.Szerencsére már annyira nyugis vagyok,hogy nem kezdem el piszkálni a geart minden kör után...ha cél van,cél van.Mert ennyire változó,mit hoz ki.Pisztolyt meg mindenki próbálgassa,én még élvezem is,mert van piros,zöld,kék
De lényegében úgyis annyi,hogy erősebb barrel,monolithic suppressor,5mw laser,legnagyobb tár,és középtávig gyilok van HC-n,természetesen.Hátrány,hogy mást is kell húzni
Meg tényleg anyázás van.Egyszerűen a beidegződés,mert sok a fél mapon át pisztollyal egyhitelő,aztán pár kill után megkapom én is,pedig csak a gyorsaság+hogy pontos a pityu+mák.Sokszor érzem,hogy kistávon egyszerűen csak bemakkolom a csípőlövést.Nomeg nem megvetendő a 0 közeli ADS idő,becsúszva simán lehet célozni és egyhitelni,aki elé ugrok.WH-sok ellen meg kell taktika.HA van csapat.Akkoris,ha valaki beáldozza magát csaliként.HC-ra egyébként egy jó trükk még mindig a pontra lőszeresláda.Hihetetlen,de felrobbantja magát az ellen
Plusz mindenki fel tud tankolni védéskor,kell az a +1 gránát.Jól hátráltatja a támadókat.
-
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #12937 üzenetére
Nekem már beadott mindent a Care package,a legjobb pillanatom volt,mikor a Nyuggert dobta be Shipment Domination-on,23 kill,sajna kilépett az ellen,de az a dara...
Nomeg mivel leszoktam a supportokról,mert annál azért jobb kéne,még örülök is,ha épp dob olyat,plusz Ruston a toronyban is le lehet kérni,és lehet belőle bármi
Egyébként Ruston jó a dolog,mert tehetsz be mellé Hardline-t és toronykemp,úgyse kérdés,gubbaszt-e fent valaki,mellé teszel egy Thropy systemet,és elvagy.Bár mostmár nem hajt a 15 kill se,viszont már csak sniper,marksman rifle van jobbára,lehet variálok vele,pl.megnézem,mennyire tudok eljutni nyuggerig,AC130-ig vagy mi is épp a neve itt. -
Bep
őstag
válasz
lowzor #12898 üzenetére
Hát van pár stratéga az biztos. De még, ha ablakon lőne be és szedné ki a csúzlist, oké... De egyik szobából ki a folyósóra, folyosóról be a szobába. Legutóbb is kekszes gyereké volt a meccs játéka. Belőtt kér rpg-t a terembe.
Komolyan, ha nem ma lenne, hanem pl 40'-es évek eleje, Rommelnek hívnák Pistikét. -
pulffy
őstag
válasz
lowzor #12898 üzenetére
Én nem tapsztalok túlzottan sok rpg-t. Pont annyi van mint pl shotis vagy marskmanos, vagy még kevesebb is. Éngem például nem zavarnak túlzottan a hogy gyász fegyverekkel rohangásznak, sokkal jobban zavar a magas ping...
Amúgy pontossan lőnni messzire rpgvel úgy kell hogy előtte becélzol primarival, áttváltasz rpgre közben persze nem mozdulsz,aim és tűz
-
jegenye77
addikt
válasz
lowzor #12853 üzenetére
De pont, hogy nagyon sokat játszottam
Ezért is gondolom úgy, hogy ezekből éppen elég már.
Oké! Jó újra egy-két kört menni rajta de semmi több.
Én úgy érzem ez inkább ilyen egyszerűbb megoldás, hogy vegyük elő a régi pályákat. Ezeken tényleg sokan játszottunk és majd jó lesz ez.
Jobban örülnék pár új, ötletes pályának.
Na mindegy. Azért tolom Én is tovább -
jegenye77
addikt
-
dombi81
senior tag
válasz
lowzor #12496 üzenetére
Van akinek mindegy milyen fegyvert használ, még azzal sem hatékony. Az ilyen embereknek tudomásul kellene vennie, nem megy nekik a játék és kész. E helyett megy a siránkozás inkább. Ilyen rossz a multi, meg olyan rossz a multi, rengeteg a csaló, stb.. Miközben annyira elenyésző a csalók létszáma, hogy csaknem elcsodálkozni való. Kevés a multis pálya, személy szerint nem tudok felróni egyéb hiányosságot. Nálam egyszer sem fagyott, a felbontás sem állítódott el.
-
-
kovsol
titán
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #12384 üzenetére
Azhir Cave, Gun Runner, ShootHouse, Hackney Yard - ezek kva jók, és futottak még: Rammaza, Grazna Raid. A többit nem annyira csípem, főleg a Piccadillyt nem, azt kifejezetten utálom.
De egyébként, ha nem vonja el semmi a figyelmem, akkor igazából tökmindegy melyiken játszom. -
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
lowzor #12188 üzenetére
Lehet, RPG-vel, de az értelmét persze ne keresd
Én arra gondolok, hogy csak április elseje miatt lehet ennyien lenni a Shipmenten, mert így kb. játszhatatlan.
Nekem az RPG Goldozása egyenlő a lehetetlennel, főleg, hogy jó pár Support Helit kellene leszedni...Amit valjunk be, nem egyszerű... -
prokxy
veterán
válasz
lowzor #11979 üzenetére
BF-ből jövök, ott azért többet foglal az ember, itt azt vettem észre, hogy egy Domination-nek álcázott TDM-ről van szó az esetek nagy részében. A végén a SB-ot látva mindig ez volt eddig, alig foglalnak az emberek. Első ilyen körömben nekem volt 10+, utánam a legtöbb vmi 6.
Azóta más kicsit másként nézek erre a játékmódra.
szerk: kicsit más. Szóval ez az első COD-om, amivel multizok (tudom, szégyen, de igyekszem helytállni
), szóval ennek a kampány része mennyire ajánlott? Fáradt óráimban lehet nekimennék. Csak még hajt a tatár, mert 146-os vagyok és alig van 8 nap, ki kéne a BP mellett a player level szintet is maxolni.
lowzor: Én a V-be is tettem sok órát, de annyira tele lett a bocskor vele, hogy átjöttem ide és úgy néz ki maradok is egy ideig, ha lesz BF VI ha nem.
-
dombi81
senior tag
válasz
lowzor #11923 üzenetére
Az Uzi nagyon gáz, eddig azzal a fegyverrel sikerült a legkésőbb teljesítenem az aranyt. Csak kicsi pályára optimális, gondolhatod nagyobb pályákon mire lehet menni vele.
#11925: Shipmenten és Shoothouson nem is lett volna gond. De én utána álltam neki. -
- = Zk = -
félisten
válasz
lowzor #11803 üzenetére
rálesek, köszi
de "csodát" nem várok ofc....(#11804) boogie84
Most már valahogy így is gyengének érzem, pedig stabil..
nekem erről nincs sok tapasztalatom ,max anyni, hogy egy 20 táras alap scar pl kevés az öléshez.. ami érthető, valahol... de hogy knokkolni is "alig" tud... pimpelve még oké, de attól sem vagyok annyira hanyattesve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest