- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
prokxy #20415 üzenetére
Mit tudunk csinálni a megmaradt cp-vel akkor ? Nekem marad vagy 2K az accomon és nem igen tudok vele mit kezdeni .
Frod : Ez egy ilyen játék , minden évben másik Cod ,de ettől még simán lehet a mostanival is elég sokáig játszani szerintem . Talán a csalók is átmennek a friss részre . Megvenni ,pedig valami külföldi kulcsos oldalról érdemes , anno megjelenéskor majdnem fél áron volt .
-
Laby
őstag
válasz
prokxy #20289 üzenetére
Ha még aktuális...
Én újra raktam az utóbbi időben többször is, mindent elmentett kivétel az egér érzékenységemet, és a hang beállításokat játékon belül.
Viszont volt olyan újra telepítés amikor ezeket is elmentette "felhőbe". Úgyhogy azért a beállításaidról csinálj egy képet, biztos ami biztos. -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #20361 üzenetére
Egész nap online leszek... ha nem basztatom a ramokat
Majd egyszer csak találok rá valami olyan beállítást ami megfelel nekem is, meg a Warzone-nakStabilitás teszt lefut, de ez a szar, simán kivág hibakóddal.
Mentem én is a Shoot-on, kihúztam az AN-94-et. El is tettem.
Most az ISO-val futkározok, már megvan rá az 50es tár, így azért lehet vele boldogulni, mondjuk 30m-en belül. -
lowzor
veterán
válasz
prokxy #20182 üzenetére
Sebzés szempontjából a HC a legjobb. A map méretétől is függ, hogy hányszor lőnek le a csapattársak. Shipmenten pl elég szar a helyzet. Ha én lövök le valakit véletlenül, azt általában bosszúból vissza is adják.
A pajzsot szerintem hagyom a fenébe, nagyon béna vagyok vele. Mentem vele Shipmenten egy kört, el is értem életem eddigi legszarabb statját. Plusz utána fél órán át fájt a fejem. -
-
omfgk
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #20121 üzenetére
Multiplayer vélemény: Ahogy lemodellezték ebben a játékban - bármennyire is felel meg a valóságnak - számomra a formáját illetően nem tetszik, sokkal szebb fegyver a Black Ops II-ben, de még a keleti piacra szánt Call of Duty: Online-ban is sokkal jobban néz ki, és bár butaságnak tűnhet, de ha egyszer egy fegyver megjelenése nekem nem jön be, akkor lehet akármilyen jó, általában nem visz rá hogy használjam. Részemről ilyen például az Oden, vagy az alap Famas.
Az AN-94 a képességei miatt viszont valahogy kivétel számomra. Köszönhető az a hyperburst mechanizmusnak, avagy a gyors 2-es burst utáni folyamtos recoil csökkenésnek. Erős, gyors, kezelhető.
Amikkel használom:
Barrel: VLK AN-94 Sila
Stock: VLK PX-9 Pero
Rear Grip: Stippled Grip Tape
Ammunition: 60 Round Casket Mags
Underbarrel: Merc Foregrip -
Laby
őstag
válasz
prokxy #20093 üzenetére
Ennek az Obsidian-nak mi értelme van?
Nem kötözködés, őszintén kérdezem. Én bármilyen képet néztem róla, full ugyan az mint a gyári fekete, csak még sötétebb és nem látszik a fegyvernek semmilyen formája.
Játék közben más, vagy csak simán ez tetszik másoknak, hogy annyira sötét? -
Acheron
őstag
válasz
prokxy #20101 üzenetére
Persze, Core teljesen más tészta, ott egyértelmű hátrányban van van a full automata sorozatlövőkkel szemben, hiszen legalább 5 - 6 találat kell egy - egy killhez. Oda nem is ajánlanám (személy szerint nagyon rossznak tartom a fegyver balanszt a Core módban, a korábbi nagy kedvenc MW2 -ben ez sokkal élhetőbb volt a 2 - 4 lövéssel - igaz, ott is a FAMAS volt a legnagyobb kedvenc
)
"pistol only szerverek voltak a kedvenceim a BF4-ben"
(#20100) Ed3r_X_
Szép átlövéseim nekem is voltak vele, de azért ezeknél jobban szeretem, ha a "mák" -nál többet tudok hozzátenniSzóval ahol kell, inkább az AR -t veszem elő.
-
lowzor
veterán
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #20094 üzenetére
Valahol jogos, de speciel ezt a handgun -os mókát annak ellenére élvezem, hogy a KD -ban nem jelenik meg. Nagyon gyorsan lehet vele mozogni, de pontos lövést igényel - én pedig kifejezetten szeretem a pontlövő fegyvereket a "spray" helyett, sokkal nagyobb kihívás, sokkal nagyobb élvezet így nyerni (veszíteni persze nem, de az előbb - utóbb bármilyen fegyóval jön az SBMM miatt
) Szóval ezt most szívesen csinálom, mert remek móka, mondhatni felüdülés. A pajzs pl aligha lesz meg, ha csak nem találok benne valami sikerélményt, mert szívatni magam mondjuk egy Damascusért nemigen fogom, annyit nem ér.
Ha az AR -nél a burst -ös vacak alatt az FR 5.56 -ot (aka FAMAS) érted, akkor bizony nagyon nem vagyunk egyformák - nekem kb az az ultimate weapon (tegyük hozzá - HC- n) Ha van kis affinitása valakinek a pontos lövésekhez, és szeret átlövésekkel operálni, akkor HC -n nagyon kevés ellenfele van - pontosságban simán felveszi a versenyt a marksman - sniper fegyókkal, de a hármas burst miatt jóval nagyobb a találat valószínűsége - kegyetlenül lehet vele aratni. Ha stat javítás a cél, mindig ő kerül elő (persze pálya is kell hozzá, Scrapyard, Rust ideális), tegnap valami 40+ - 5 stattal hoztam vele meccset (Scrapyard) Tény, rush -hoz inkább egy SMG -t (vagy pisztolyt) választanék, de azért csípőből is lehet vele osztani, ha megszokja az ember (nem véletlenül van vele a legtöbb killem)
-
lowzor
veterán
válasz
prokxy #20094 üzenetére
Nyomasd HC Shoot the Ship-en a platinázást, ott kb rekord idő alatt meglesz.
Én ma egy délután alatt majdnem platináztam az LMG-ket.
Ha lenne weapon dupla xp, még gyorsabb lenne.
A SCAR amúgy kifejezetten jó szerintem, legalábbis a meggymagköpködőknél jobb. Az a nagy hibája csak, hogy Core-ba kevés a 20-as tára. -
prokxy
veterán
válasz
prokxy #20093 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni, de amikor ezek a skinvadászatok már a játékélmény rovására mennek, én nem tudom csinálni sokáig.
Alapban sem játszok nap 5-10 órát, h ennyi időm legyen rá, ami kevés van, azt úgy szeretném tölteni, hogy élvezem.
Ott van az AR platina: Scar-ral, meg azzal a burst-ös vacakkal kellene menjek még elég sokat, mivel ki sincsenek maxolva, nemhogy kigoldozva. Kb 5x ugrottam neki, na akkor nagy levegő és csinálom, haha, a 2. iszonyat negatív kd-s kör után feladtam, annyira kiidegelt a tény, hogy egy normális fegyóval szarrá lőttem volna, de én kínlódjak egy ilyen vacakkal...Persze vannak nálam 100x jobb játékosok (KD-m csak 1.4, multi), meg olyanok is, akik fiatalabbak (38), idejük is több, idegrendszerük is stabilabb (2 kisgyerek + Asszony + munka
), nekik valszeg könnyebb, szóval ez van.
-
Laby
őstag
válasz
prokxy #20046 üzenetére
Fú én hülye, én is megvettem azt az amerikai tracer-es M4-et...5 perc használat után el is engedtem, borzalmas hogy nem füst jön ki mint a többi tracer pack-ből (igaz másom nincs, csak látom ahogy lőnek vele), hanem ilyen darabos szemcsés nem tudom micsoda, és kitakarja az embert akit lövök. Nem találok el senkit, mert lövöm és a repkedő sz*roktól nem látom az ellenfelet...
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #19948 üzenetére
Az új Seasonnal jött új Blueprint, de nekem adta már be megint azt a Lonely Lagoon-ost amit már megszereztem az ezelőtti seasonba.
Asszem EBR-re adja a mostanit:
Bár ezzel a feladattal se találkoztam túl gyakran. Gyakorlatilag az új szezon óta kétszer. Többször találtam red cardot, mint ilyen feladatot.. -
-FLY->
őstag
válasz
prokxy #19752 üzenetére
Nem akarok reklámozni, de van olyan is, ami ad a macro mellé még aimot is, jellegzetes aim lock, amit nem tudsz lemozogni magadról. Zónában nagyon sok ilyennel találkozni.
Szerencsére a konzolban az a jó, hogy nincsenek csalók.
Csak a bánatért erőltetik ránk őket warzoneban, ha egyszer multiban kikapcsolható a cp. -
Linem
senior tag
válasz
prokxy #19185 üzenetére
Aki TDM meccseken 40-50 killt tol, az vagy csal, vagy shotival szaladgál megállás nélkül, és mindent tarol, ami az útjába kerül. Ezért sem tetszik a shipment, mert a shotik ellen 3 másodpercenként feküdtem. Hiába szórtam bele egy fél tárat.
Viszont sniper ellen az AR meglepően hatásos, lassan céloznak be vele, és addigra 10 lövés és headshot.
A harc közben folyamatosan lefekvő majmokat én is utálom, de már kezdem megszokni, hogy lefelé kapom a fegyvert ilyenkor.
Én inkább a TDM meccsek alatt a folyamatosan szaladgáló játékosokat nem értem. Ennek a játékmódnak szerintem az egyik célja, hogy minél kevesebb legyen a death. Akkor miért szaladnak a célkeresztem elé megállás nélkül? Én többségben becélozva szoktam sétálni, vagy guggolva lassan közelítek a fordulók felé, és közben hallgatok mindent. Már messziről hallom, hogy jön a futkosó. Néha a saját futkosó társaim miatt halok meg, mert a minimapot figyelem folyamatosan, hogy ugyan megint ki fut a hátam mögött, közben szemből lelőnek. -
lowzor
veterán
válasz
prokxy #19185 üzenetére
Akkor hogy 1.35-ös a K/D-d? Mert az elég jónak számít ebben szerintem.
Nekem csak 1.03-as, mégis egész gyakran összejön a Wheelson meg a Gunner. Neked még a neted is jó, nálam a rezes Telekomossal láthatóan késve ad be minden killt, meg 100 körüli a pingem. Mobilnettel meg laggolok össze-vissza.
Amúgy ez nem egy könnyű játék, pláne így az SBMM-el megtoldva.
Válts esetleg fegyót, egy Amax-al pl sokkal jobban lehet darálni szerintem, mint az M4-gyel. Esetleg az Uzit is kipróbálhatnád a .41AE tárral. -
zgospel
őstag
válasz
prokxy #19020 üzenetére
Nem, elfogadni egyáltalán nem kell! Az olyan mintha elfogadnánk hogy minden sportoló doppingolhat, minden politikus lophat, és még sorolhatnánk. Ezzel a hozzáállással kvázi jóváhagynánk nekik hogy amit csinálnak az rendben van.
Itt a topikban nem tudunk tenni ellene sajnos, de attól még elfogadni nem kell, és a megfelelő hivatalos csatornákon muszáj jelenteni. Nem kevés pénzt fizettünk ki a játékért, cserébe pedig nem ezt a szolgáltatást várjuk el.
-
s.bala31
őstag
-
dombi81
senior tag
válasz
prokxy #19015 üzenetére
Srácok, ezzel nem lehet mit csinálni, ha még százhuszonötödikszer írjátok le mennyi a csaló a játékban, akkor sem. Ez a helyzet. Minden egyes eddigi COD-nál így volt, és így is marad. Vagy együtt tudtok ezzel élni, vagy nincs szükség a sokadik hozzászólásra. Senki nem tud/fog tenni ellene, sem itt, sem máshol. Sorry, unalmas, minden második hozzászólás erről szól. Szokjatok hozzá, még akkor is ha látszólag nem lehet. Ez van, erről szól a történet, ha megfeszültök sem fognak változtatni rajta. El kell engedni ezt a témát.
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #18930 üzenetére
Ha csak simán használsz egy fegyót, előbb - utóbb goldozódik, majdhogynem magától is. Rá lehet persze menni, mondjuk annak többnyire a K/D vagy W/L arány látja kárát - én is remekül látom a stat görbémen, hol kapott el a gépszíj
Szóval ha egy kész, egyszerűen csak cseréled, és kezded egy másikkal. Én tegnapelőtt tettem fel a Rytec AMR -t is az arany/platina polcra (egyelőre pihen, mert bár jó sniper, de nem fogott meg annyira, mint az MW2 -ben a Barrett). Shotikból még az Originnak kell pár nap, azzal ők is platinázódnak. És ott nagyjából vége, a maroklőfegyverek, Launcherek nagyon nem vonzanak, a pajzs és kés pedig végképp nem az én világom. Az időközben beesett pár SMG -t, LMG-t, AR -t kiszínezem még valószínűleg, de inkább megpróbálom helyretenni a statom, már ha a korábban és fentebb emlegetett SBMM hajlandó lesz ezt hagyni.
(#18924) prokxy : Ennyi, nem nagyon van más mód ellene, olyan mint a stop loss a tőzsdén. Bukóban gyorsan ki kell szállni, nyerőben pedig hagyni gyűlni a pontokat. Csak ez a mentalitás alapból távol állna az embertől egy játékban, bosszantó, hogy egy elfuserált MI, ami csak a K/D és az eltelt meccsek száma alapján tud számolgatni, ilyenre kényszerít.Btw, off ugyan, de kis adalék a kontrolleres csalásokhoz (tegyük hozzá, PC -t és konzolt egyaránt érint). épp most futottam bele a cikkbe: link.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #18932 üzenetére
Ha slidera gyúrsz akkor nuku ADS, és nem beszólás, de számomra ez mondjuk egyértelmű.
Gyúrj rá a hip fire-re, fel egy lasert a fegyverre, meg amivel még tudod jobbá tenni a lövést így, aztán hajrá. Minél közelebb legyél az enemihez amikor indító a csúszást sprintből, aztán végezd ki csípőből lőve.
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #18767 üzenetére
Mindkettő jó lesz, bár kifejezetten Shipmentre talán inkább Origin 12. Nagy előnye a többiekkel szemben a tűzgyorsasága, de igazi közelharci fegyver, a range nem túl nagy, és sokkal feljebb sem tekerhető. Szűk pályán (pl Shipment) nagyot lehet vele darálni. Őt még nem maxoltam ki, így nem ismerem minden csínját - bínját a setupnak.
A 680 viszont távolabbra is pontosabb, ami sokszor előny egy elnyújtottabb szituban, és ha megvan a Dragon Breath, akkor némi túlzással elég az ellenfél mellé lőni (HC -ban legalábbis). Megnézem majd a setupot, bár én jellemzően inkább a távolságra és damage -re állítom, kevésbé foglalkozva az ADS -el - ez nem mindenkinek jön be, főleg, ha elsősorban rush -ra épül a taktika. Hozzám a 680 közelebb áll, ha elsődleges fegyvernek akarnék shotit betenni, azt választanám, ha viszont egy pontlövő elsődleges mellé kellene egy másodlagos (védelmi) shoti, akkor az Origint. -
-
JSaN
addikt
válasz
prokxy #18736 üzenetére
Idegbajos lesz, en csak az Assaultot goldoztam ki mind platinaert.
Csak intenziven arra koncentralva, 1 honap volt. Idegbajos voltam a vegen, 1 het a konnyebb fegyok (M4, AK47, M13, KILO) mask felere amiket nemszeretek kellett 3 het nekem.Mondjuk nalam az AK-47 az Istencsászár, abbol van 3-4 setupom, többit csak kenyszerbol toltam. K/D atlagos, object alapu vagyok, minden masodpercer bealdozom magam ha azzal nyerunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest