Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Tegnap voltál eszemben, elkezdtem az AMAX -al foglalkozni, egész kellemes kis fruska, bár a pontosságra, recoil -ra még gyúrnom kell. Visszanézem majd, milyen setupot javasoltál, bár nekem még sok minden nincs nyitva, lévén tegnap nulláról indultam. AR -ből már csak ez nem gold.
FAL -t és FAMAS -t szerintem HC -n told, ott elképzelhető, hogy még élvezni is fogod. Nem annyira rusholós egyik sem, ellenben nagyon pontosak és erősek.
(#19126) kill_switch: Én is most érzem, hogy kezd laposodni a játékkedv, tartani kellene egy kis szünetet. A hátralévő fegyverek egy - két kivétellel már nem csábítanak goldozásra, a játék meg olyan, amilyen, az általad is említett két tényező miatt erősen csökkent a "fun factor" benne - legalábbis számomra. De azért még mindig jó kis levezetés ez a nap végén. -
kill_switch
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Én is így vagyok vele, de sajnos miután meglett a dama még jobban eluntam a játékot, most már nem nagyon van ami hajtson. Az obsidian nem tetszik, az emblémáknak meg végképp nem látom semmi értelmét, hogy farmolva legyenek. Hetek óta nem játszottam, úgy vagyok vele, hogy ha jön a kövi pass, akkor megyek. Ha nem jön, akkor meg nem megyek.
Lehetne több cucc a pass-okba, mert az a 100tier lemegy kb 2-3 hét alatt. Túl jelentőségteljes dolgokat úgy sem rakosgatnak bele, igazán duplázhatnák.
Azt meg már rég elérte a játék, hogy ha nincs semmi ami hajtson, akkor inkább el sem indítom, mert úgy is a játék dönti el, hogy milyen meccseim lesznek, azért meg nincs kedvem játszani, hogy ropogjon a kezemben a controller az idegtől, mert órákon keresztül szivat a játék. A közösségről meg gondolom nem kell sokat mondanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Warhammer 40.000
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt meg már rég elérte a játék, hogy ha nincs semmi ami hajtson, akkor inkább el sem indítom, mert úgy is a játék dönti el, hogy milyen meccseim lesznek, azért meg nincs kedvem játszani, hogy ropogjon a kezemben a controller az idegtől, mert órákon keresztül szivat a játék. A közösségről meg gondolom nem kell sokat mondanom.