- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mi okozza ezeket. Van olyan játékostársam aki pl nem tud alt tabolni ki a játékból mert akkor kifagy neki. Én simán böngészek úgy hogy tálcán van a játék miközben tölti be a lobbyt meg a pályát. Találkoztam olyannal is akinek minden komponensben véletlenül ugyanaz a gépe van mint nekem mégis küszködött több különböző problémával. Valszeg nála a gépen lévő szoftverekkel lehetett valami hiba.
-
Igazság szerint semmilyen gondom nincs a játékkal ezen kívül. Még akkor sem szokott amikor season patch jön. Sok embernél látom fb milyen gondokkal küzdenek a játékkal kapcsolatban nekem ez az egy bőven belefér. Viszont köszi az infót mert ettől függetlenül nem tudtam miért produkálja ezt.
-
válasz
Laraxior #22542 üzenetére
Szia
Egy tipp érdemes felvenni az enemy juggernautok mini gunját miután kifeküdtek. Összegyüjtessz magadnak egy juggernautra addig meg az botok földről felvett fegyvereit töltöd lőszerrel. Miután megvetted első juggert utánna már viszonylag könnyen gyűlik a pénz a következőre ha jó a csapat
-
Szia
Perk: restock asszem ez tölti újra a gránatokat ha nem akkor kijavítanak. Aztán shrapnel perk ezzel két füst gránattal kezdesz
Felszerelsz egy lmgt holoval eldobod a füstöt aztán várod hogy jöjjenek. Ha van jobb módszer a többiek leírják. Másik bár én egyet sem néztem meg közülük de ha youtubra beírod fastest bruen unlock akkor találsz egy pár videót hogyan lehet gyorsan megszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged