- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
De nincs egy olyan partíciód, ahová fel tudtad volna dobni? Régen lehetett olyat, hogy indításkor kiválasztod, melyik rendszer induljon, már nincs ilyen? Nem kötekedésképp, csak látom a hozzászólásaidat, szóval gondolom érdekelt volna a béta, biztosan meg lehetne oldani. Tudom milyen egy belakott rendszert újra cserélni, én is utálom.
-
KaitouP
nagyúr
Azért, mert a Windows 7 kapott utólag DX12 támogatást: [link]
Ennek ellenére soha sem ajánlott régi rendszeren maradni, Windows 8-on sem, nem hogy 7-en.
A technika fejlődik, a hardverek fejlődnek, a játékok is, aki up to date akar lenni, kihasználni maximálisan a hardverét és a legjobb támogatottságot szeretné, annak érdemes váltani, de manapság egy OS telepítés nem több 15 percnél egy korszerű hardveren. -
KaitouP
nagyúr
Sajnálom, sajnos a fejlesztők ezek szerint (lehet külső nyomásra, vagy az Nvidia RTX effektje miatt - bár utóbbi szerintem nem csak DX12 alatt működik) nagyon ragaszkodtak a legutóbbi DirectX-hez.
Én amúgy javaslom a W10 használatát, talán még egy kis extra teljesítményt is ki tudsz sajtolni vele a konfigodból.
-
SH4D0W2011
őstag
oriic pont írta nemrég, hogy videókártyákhoz fognak adni kulcsot, azokból biztosan lesz eladó akár hardveraprón is.
Szerk.: az Operator Edition plusz operátor skineket és egy kés skint ad, ezek semmilyen előnnyel nem járnak, az Enhanced pedig ezek mellett 3.000 CoD pontot. Ha hidegen hagynak a skinek, bőven elegendő az alapkiadás, a pályák, fegyverek ingyen fognak érkezni a későbbiekben mindenkinek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged