- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
De nincs egy olyan partíciód, ahová fel tudtad volna dobni? Régen lehetett olyat, hogy indításkor kiválasztod, melyik rendszer induljon, már nincs ilyen? Nem kötekedésképp, csak látom a hozzászólásaidat, szóval gondolom érdekelt volna a béta, biztosan meg lehetne oldani. Tudom milyen egy belakott rendszert újra cserélni, én is utálom.
-
KaitouP
nagyúr
Azért, mert a Windows 7 kapott utólag DX12 támogatást: [link]
Ennek ellenére soha sem ajánlott régi rendszeren maradni, Windows 8-on sem, nem hogy 7-en.
A technika fejlődik, a hardverek fejlődnek, a játékok is, aki up to date akar lenni, kihasználni maximálisan a hardverét és a legjobb támogatottságot szeretné, annak érdemes váltani, de manapság egy OS telepítés nem több 15 percnél egy korszerű hardveren. -
KaitouP
nagyúr
Sajnálom, sajnos a fejlesztők ezek szerint (lehet külső nyomásra, vagy az Nvidia RTX effektje miatt - bár utóbbi szerintem nem csak DX12 alatt működik) nagyon ragaszkodtak a legutóbbi DirectX-hez.
Én amúgy javaslom a W10 használatát, talán még egy kis extra teljesítményt is ki tudsz sajtolni vele a konfigodból.
-
SH4D0W2011
őstag
oriic pont írta nemrég, hogy videókártyákhoz fognak adni kulcsot, azokból biztosan lesz eladó akár hardveraprón is.
Szerk.: az Operator Edition plusz operátor skineket és egy kés skint ad, ezek semmilyen előnnyel nem járnak, az Enhanced pedig ezek mellett 3.000 CoD pontot. Ha hidegen hagynak a skinek, bőven elegendő az alapkiadás, a pályák, fegyverek ingyen fognak érkezni a későbbiekben mindenkinek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest