Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

Friss élmény az SBMM működéséről (nem az első eset, de ez most különösen éles volt): Rust -on egész jó formát sikerült hozni, SKS - Origin 12 kombóval gyakorlatilag állva maradt az ellenfél, Chopper gunnerig elég gyorsan összelőttem a szükségest, és a csapat is jól állt - majd Mr SBMM úgy érezte, itt a határ, jöhet a bünti.
    A csapat lebutult, az ellenfél megtáltosodott - meccsen belül, ugyanazokkal a csapattagokkal hirtelen fogalmatlan balga lélek lettem, senkit nem tudtam eltalálni, az elém ugró ellenfelet körbelőttem anélkül, hogy sérült volna (könyörgöm, Origin 12 -vel, két méterről??!! Úgy hogy előtte egy lövésnél sem tudtam hibázni??), ellenben engem mindenfelől kiszedtek zsinórban legalább nyolcszor, úgy, hogy azt sem tudtam, honnan jön az áldás. Tűzvonalban respawn egymás után, of course.
    Ezek után, ha valaki azt mondja, hogy az SBMM nem program szinten nyúl bele a játékba, körberöhögöm. Nagyon úgy néz ki, a játék maga is egy cheater - esélyed sincs, ha úgy dönt, most épp nem nyerhetsz :(

Új hozzászólás Aktív témák