- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Friss élmény az SBMM működéséről (nem az első eset, de ez most különösen éles volt): Rust -on egész jó formát sikerült hozni, SKS - Origin 12 kombóval gyakorlatilag állva maradt az ellenfél, Chopper gunnerig elég gyorsan összelőttem a szükségest, és a csapat is jól állt - majd Mr SBMM úgy érezte, itt a határ, jöhet a bünti.
A csapat lebutult, az ellenfél megtáltosodott - meccsen belül, ugyanazokkal a csapattagokkal hirtelen fogalmatlan balga lélek lettem, senkit nem tudtam eltalálni, az elém ugró ellenfelet körbelőttem anélkül, hogy sérült volna (könyörgöm, Origin 12 -vel, két méterről??!! Úgy hogy előtte egy lövésnél sem tudtam hibázni??), ellenben engem mindenfelől kiszedtek zsinórban legalább nyolcszor, úgy, hogy azt sem tudtam, honnan jön az áldás. Tűzvonalban respawn egymás után, of course.
Ezek után, ha valaki azt mondja, hogy az SBMM nem program szinten nyúl bele a játékba, körberöhögöm. Nagyon úgy néz ki, a játék maga is egy cheater - esélyed sincs, ha úgy dönt, most épp nem nyerhetsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest