Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DariusTrox
tag
Nem Zolás-nak szólt csak ő volt a téma végén és ott kattintottam a válaszra
bocsiRégóta nem szóltam a témához, de a mostani hozzászólásokat olvasva mégis megteszem. Személy szerint semmi problémám nem volt az UVHM móddal, pont olyan, amilyennek lennie kell. Ott bizony már nem elég csak menni és darálni, hanem gránát + fegyver kombók kellenek és jó helyezkedés, ahol ez lehetséges. Nem véletlenül van, hogy ott KÖTELEZŐ a Slag fegyver használata, anélkül 3x 4x annyi idő megölni egy ellenséget. Tény, hogy nehézre csinálták meg, de nem olyan nehézre, mint azt páran állítják. Nem vagyok pro gamer sőt nagyon keveset játszottam/játszok de amióta bent van az UVHM mód nincs az a pénz amiért én visszamennék TVHM-re.
Az Editorozás is egy megoldás, de én azt még mindig a gyengék eszközének tartom és még mindig csalás a szememben, akárhogy is írjuk körbe vagy érvelünk mellette, és nem kell erre reagálni, mert tudom mi lesz a hozzászólás, csak a szokásos, amit eddig is leírtatok (bár tudom, hogy úgy is lesz reakció, elvégre mindenkinek van joga
).
Ami számomra is kicsit undorító dolog az valóban ez a pénz lehúzás, de minek is áltatom magam
az elsők között leszek, aki megveszi a kövi dlc-t is 
Jah és egy kis sneek peak, élőben: [link]
-
BandiHUN
veterán
Szerintem jó lett...ami zavar,hogy nagy a terep,túl sok az út,sok az üresjárat.Pont ezért is mondtam,hogy ott a szép és jó terep,mert tényleg nem egysíkú,viszont sok helyen kihalt.
Cserébe a harcok meg kemények...
UVHM sem gáz annyira...vagy jó build kell,vagy a Bee,és tudni kell használni.Én simán végigvittem,pár nehezebb rész volt,pl.most fejeztem be az új DLC-t és pár helyen tényleg őrületbe kergettek bizonyos csontváztípusok...
A loot...no azzal egyetértek.Nem gond,hogy csak bizonyos ellenfelek...viszont ne lenne ilyen rossz arányban,lásd a 100+próbálkozásom a Lyudára,amit végül editorral tettem be...
Lenne gyakoribb,de többféle legendary variáns.A coop is inkább megosztó...ok,az esély nő.Viszont ha 10ből 1x pl.esik egy legendary,kié is legyen?
Túl fontos pár holmi.Nincs meg az 1 "mainstream" legendaryja,ami esett is egész jól mindenféle,BÁRHONNAN.Egy vacak skagból is.
Itt meg poénos a "budi-láda",de a 10.után rájön az ember,innen nem szerez semmit.
A mezei ellenfelet is inkább elkerüli az ember,mert 0% esély valamit szerezni.Az 1-ben érdemes volt a leggyengébb ellennel is megküzdeni!
Itt meg lőszertemető,még vissza se hozzák az elpuffogtatott skulót,nemhogy...
És a coop ott is kijön,hogy egyszerűen egyedül nincs elterelés,kivéve a sirennél ha van az a képesség,ami az ellenfelet "megbolondítja",és őt kezdik támadni a többiek/vica-versa.
Ott most is elvoltam,rádobtam a badass-rs,össze is rántja a speckó a népet,így lehet irtani.
Viszont a gunzinak semmi,csak tűzerő,mechromancernél a robot ha rámennek,kinyírják seperc,és nem sebez,a commandonál az ágyú pajzsa lehet jó,de ideig-óráig véd és terel el,alig sebez...Indíts egy Sirent.Az mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocsi
).