Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DariusTrox

tag

válasz Zolás #7100 üzenetére

Nem Zolás-nak szólt csak ő volt a téma végén és ott kattintottam a válaszra :D bocsi

Régóta nem szóltam a témához, de a mostani hozzászólásokat olvasva mégis megteszem. Személy szerint semmi problémám nem volt az UVHM móddal, pont olyan, amilyennek lennie kell. Ott bizony már nem elég csak menni és darálni, hanem gránát + fegyver kombók kellenek és jó helyezkedés, ahol ez lehetséges. Nem véletlenül van, hogy ott KÖTELEZŐ a Slag fegyver használata, anélkül 3x 4x annyi idő megölni egy ellenséget. Tény, hogy nehézre csinálták meg, de nem olyan nehézre, mint azt páran állítják. Nem vagyok pro gamer sőt nagyon keveset játszottam/játszok de amióta bent van az UVHM mód nincs az a pénz amiért én visszamennék TVHM-re.
    Az Editorozás is egy megoldás, de én azt még mindig a gyengék eszközének tartom és még mindig csalás a szememben, akárhogy is írjuk körbe vagy érvelünk mellette, és nem kell erre reagálni, mert tudom mi lesz a hozzászólás, csak a szokásos, amit eddig is leírtatok (bár tudom, hogy úgy is lesz reakció, elvégre mindenkinek van joga :) ).
    Ami számomra is kicsit undorító dolog az valóban ez a pénz lehúzás, de minek is áltatom magam :D az elsők között leszek, aki megveszi a kövi dlc-t is :D

Jah és egy kis sneek peak, élőben: [link]

• BandiHUN

veterán

válasz Zolás #7100 üzenetére

Szerintem jó lett...ami zavar,hogy nagy a terep,túl sok az út,sok az üresjárat.Pont ezért is mondtam,hogy ott a szép és jó terep,mert tényleg nem egysíkú,viszont sok helyen kihalt.
    Cserébe a harcok meg kemények...
    UVHM sem gáz annyira...vagy jó build kell,vagy a Bee,és tudni kell használni.Én simán végigvittem,pár nehezebb rész volt,pl.most fejeztem be az új DLC-t és pár helyen tényleg őrületbe kergettek bizonyos csontváztípusok...
    A loot...no azzal egyetértek.Nem gond,hogy csak bizonyos ellenfelek...viszont ne lenne ilyen rossz arányban,lásd a 100+próbálkozásom a Lyudára,amit végül editorral tettem be...
    Lenne gyakoribb,de többféle legendary variáns.A coop is inkább megosztó...ok,az esély nő.Viszont ha 10ből 1x pl.esik egy legendary,kié is legyen?
    Túl fontos pár holmi.Nincs meg az 1 "mainstream" legendaryja,ami esett is egész jól mindenféle,BÁRHONNAN.Egy vacak skagból is.
    Itt meg poénos a "budi-láda",de a 10.után rájön az ember,innen nem szerez semmit.
    A mezei ellenfelet is inkább elkerüli az ember,mert 0% esély valamit szerezni.Az 1-ben érdemes volt a leggyengébb ellennel is megküzdeni!
    Itt meg lőszertemető,még vissza se hozzák az elpuffogtatott skulót,nemhogy...
    És a coop ott is kijön,hogy egyszerűen egyedül nincs elterelés,kivéve a sirennél ha van az a képesség,ami az ellenfelet "megbolondítja",és őt kezdik támadni a többiek/vica-versa.
    Ott most is elvoltam,rádobtam a badass-rs,össze is rántja a speckó a népet,így lehet irtani.
    Viszont a gunzinak semmi,csak tűzerő,mechromancernél a robot ha rámennek,kinyírják seperc,és nem sebez,a commandonál az ágyú pajzsa lehet jó,de ideig-óráig véd és terel el,alig sebez...

Indíts egy Sirent.Az mindent visz.

Új hozzászólás Aktív témák