Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bluetooth-headsetekről általában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
SPOILER
...a jó öreg Master Gee... hogy én mennyit kínlódtam vele...

Próbálkoztam mindenféle módolt szuper fegyóval, mire kiderült (ha jól emléxem Lorenzo írta anno), hogy elég csak rohangálni egy sav rezisztens pajzzsal, mert a rohangálás közben megölt férgek sava lassan de biztosan megöli...
a szikla mögé bújás is jó megoldás.
Hyperius.... rá javaslok egy Quasar gránát módot, hogy egy kupacba rántsa a kis csapatot, utána jöhet a Torgue Harold pisztoly, vagy a Sand Hawk smg, vagy újabban a Tediore Omen sati (új kedvencem) .
Láttam olyan videót, ahol Hyperiust tüzes Sand Hawk-kal, a padavanjait meg annak savas változatával lőtték, sikerrel.[link]
A Bee pajzs javallott, mint ahogy egy E-Tech Skin Of The Ancients relic is jól jön (sav + non elementál resist-tel, shield capacity +31,3%, shield recharge rate +31,3%). Persze akkor még a skill-lek elosztásáról és a class módokról nem beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest