- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
SPOILER
...a jó öreg Master Gee... hogy én mennyit kínlódtam vele...

Próbálkoztam mindenféle módolt szuper fegyóval, mire kiderült (ha jól emléxem Lorenzo írta anno), hogy elég csak rohangálni egy sav rezisztens pajzzsal, mert a rohangálás közben megölt férgek sava lassan de biztosan megöli...
a szikla mögé bújás is jó megoldás.
Hyperius.... rá javaslok egy Quasar gránát módot, hogy egy kupacba rántsa a kis csapatot, utána jöhet a Torgue Harold pisztoly, vagy a Sand Hawk smg, vagy újabban a Tediore Omen sati (új kedvencem) .
Láttam olyan videót, ahol Hyperiust tüzes Sand Hawk-kal, a padavanjait meg annak savas változatával lőtték, sikerrel.[link]
A Bee pajzs javallott, mint ahogy egy E-Tech Skin Of The Ancients relic is jól jön (sav + non elementál resist-tel, shield capacity +31,3%, shield recharge rate +31,3%). Persze akkor még a skill-lek elosztásáról és a class módokról nem beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest