Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
SPOILER
...a jó öreg Master Gee... hogy én mennyit kínlódtam vele...

Próbálkoztam mindenféle módolt szuper fegyóval, mire kiderült (ha jól emléxem Lorenzo írta anno), hogy elég csak rohangálni egy sav rezisztens pajzzsal, mert a rohangálás közben megölt férgek sava lassan de biztosan megöli...
a szikla mögé bújás is jó megoldás.
Hyperius.... rá javaslok egy Quasar gránát módot, hogy egy kupacba rántsa a kis csapatot, utána jöhet a Torgue Harold pisztoly, vagy a Sand Hawk smg, vagy újabban a Tediore Omen sati (új kedvencem) .
Láttam olyan videót, ahol Hyperiust tüzes Sand Hawk-kal, a padavanjait meg annak savas változatával lőtték, sikerrel.[link]
A Bee pajzs javallott, mint ahogy egy E-Tech Skin Of The Ancients relic is jól jön (sav + non elementál resist-tel, shield capacity +31,3%, shield recharge rate +31,3%). Persze akkor még a skill-lek elosztásáról és a class módokról nem beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs