Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
plus44
veterán
Na a kezdeti nehézségek után és itteni segítséggel hagytam a főszálat és (végre) sikerült váltanom a felvett küldetések között, így egész szépen haladok. Jelenleg már csak egy aktív küldim van (a főszál, ugráló testvérpár), és egy küldetésből egy egészen faszányos sniper rifle-t kaptam, na azzal írtok mindenkit, közelharca meg valami kisebb robbanós fegyvert használok, így menetelek jelenleg. Kapok a badass tokeneket is ezerrel, van már 10. Bár nem tudom költsem-e el őket vagy gyűjtsem?
-
plus44
veterán
Valami kis tippecske full kezdőknek? Nem vagyok egy méla gamer arc, de ez a játék normál szinten kifogott rajtam. Eddig nem ismertem, egyből a kettővel kezdtem. Imádom a beszólásokat, a grafikát, a játékmenetet, mindent, de ez az állandó halál...
Pedig normál szinten tolom. Van valami trükk, vagy csak szimplán béna vagyok? Az a sima szépfiú karakterrel indítottam, most járok ott, hogy le kellene vernem egy tankot, meg egy repkedő kis testvérpár egyik tagját. Míg ide elértem, vagy 5 halás volt... Ammo kevés, aminek nincs holtjátéka kicsit sebez ami jól sebez olyat rúg jó hogy nem magamat lövöldözöm. Nem jó ez így. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest