Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AlexWolf #7438 üzenetére
BL1-be az ember azért használt editort, mert nem volt benne limit és mindenféle hülyeséget össze lehetett rakni.
Nekem anno volt 12 ünnepi fegyverem. Gépkarabélyok, amik spéci rakétákat lőttek irreális mennyiségben és tűzgyorsasággal. Igazából fegyverként használhatatlanok voltak, mert az összeállítás miatt nem volt sebzésük, de szép kis tűzijátékot lehetett velük csinálni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
AlexWolf #7438 üzenetére
Hát jaja,a BL1 varázsa a loot volt,DE hogy csinálhattál bármit,esett,lehetett csinálni bármilyen alküldit,vagy szórakozásból elmenni bárhová,emiatt a coop élmény sokkal jobb!Nem mint most,hogy a cooposok 95%-a csak bossokat farmolni jár...
Az meg tényleg gáz,mennyire csak néhányféle karakterbuilddal és felszereléssel lehet normálisan játszani...sok legendary cucc ígyis nem jó SEMMIRE.TVHM-ben legalábbis biztosan...
Ez a DLC meg...jött volna inkább Halloweenre jutalomként.Vagy inkább csináltak volna belőle egy nagyot...
Az előtte kijött meg megintcsak a semmitérő kategória annak,aki missziózni szeret.Elkefélték a BL2 végciklusát.NAGYON.Lett volna inkább Season Pass 2,4 NORMÁLIS DLC-vel...de így,és a BL3-ról sincs semmi hír,ergó ha jön,akkor is kábé jövő nyár vége,bár tudni akkoris illene a létéről már...Lehet hogy ennyi.Amióta letoltam a Dragon Keep-et(de a mellékküldikhez már ott se volt kedvem),alig toltam a BL2-t.Nincs miért.Az alapok jórésze kész,cucc megvan,ami ér valamit...
Lehet belefogok a BL1-be megint
-
válasz
AlexWolf #6997 üzenetére
Normalon még nagyon hasznos, de ahogy egyre erősödnek az ellenfelek, úgy verik le egyre gyorsabban (kb. 50-es szintig azért használható, figyelemelterelésnek jó). Vannak mondjuk skillpontok rá, amivel lehet erősíteni, úgy tovább bírja azért, meg a támadását is lehet turbózni, meg ugye vannak relicek amivel a cooldown-t is lehet csökkenteni.
Biztos hogy nem kell újrakezdened, csak nem tudom hogy a bővítés kihat-e az UVHM-re. Szerintem igen.
Vagy juss el gyorsan Sanctuaryba, és megveheted. -
BorgBoss
tag
válasz
AlexWolf #6850 üzenetére
Nem lesz, de annyira nem gond - szerintem - bár egy kicsit lehetne jobb. Némelyik narancs fegyverem rosszabb volt mint egy lila vagy egy kék. De van olyan narancs ami mindent visz
Szerintem próbálgasd a színeseket, de én volt hogy szinteken keresztül fehér fegyverrel harcoltam.
-
válasz
AlexWolf #6843 üzenetére
Nem érdemes nehézségi szintet visszavenned, mert akkor a szinted is visszaesik, és a láda a szintednek megfelelő cuccot dob. Tehát használhatatlanok lesznek, ha a nehezebb fokozaton folytatod.
A mostani játékodban juss el Sanctuarybe, nem olyan sok küldi. Jobban jársz ha így nyitod a ládát.Én kettőt tudok az eridiumon kívül: Seraph Crystal (kalózos DLC, de nem tudom mi dobja) és Torgue Token.
-
VoidXs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest