Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
SPOILER
nekem nagyon bevált az Omen
9 lövédéket lő egyszerre, ami Bee-vel kellemes hatást fejt ki. Sati, tehát rövid távra hatásos. Kifejezetten a "rohangálók" ellen szeretem: ezeket közel engedem, és megpróbálom fejbe lőni őket (úgy próbálom időzíteni a lövést, hogy akkor találjanak a lövedékek, amikor egy pontba koncentrálódnak). Többnyire sikerrel.
Még a stalker-ek ellen vált be, főleg a lv63-asok ellen szeretem. Szintén közelről de áramos változattal... garantált, megbízható hatás. Távolra, gyorsan mozgó ellenfelekre van nála jobb. A robotoknál a savas változat, szintén közelről, közepes távolságból. Általában Bee pajzzsal használom, de mostanában egyre többször veszem elő az Antagonist shield-et. Ez ugye visszatükrözi az ellenségre a kilőtt golyót (megnövelt demage-val) ÉS slag-ol is.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Bee ugye akkor hatásos, ha fel van töltve, de az Antagoginst amíg le nem merül "dolgozik" sebzi az ellenfeleket. Míg a Bee-nél kerülni kell azt, hogy eltaláljanak, addig ennél egyenesen keresni kell. Amint eltalálnak (vagy ugye kicsit később, mert nem küldi vissza a feladónak 100%-ban a rád lőtt golyót), keresni kell, hogy melyik slagozódott be, és ettől kezdve egyszerűbb a "megoldás"... Ráadásul nagyobb a kapacitása és gyorsabban töltődik is fel, mint a Bee.Lorenzo9
Régebben említetted, hogy valamit kezdeni kellene az eridiummal, mert egy idő után semmi szerepe. Ezt a Tinás dlc-ben megoldották, hogy a ládák nyitásához, meg tárhelyvásárlásához újból érdemes lett gyűjteni.
Hátha egyszer, mondjuk a Bl 3-ban
, megoldják azt is, hogy betesznek eridiumért vásárolható fegyver fejlesztéseket. Szerintem ez egy nagyon jó dolog lenne.
Egyetértek veled abban is, hogy valamilyen módon fel kellene dobni a multit is. Én örülnék egy olyan lehetőségnek, ahol egymás ellen lehetne harcolni, mondjuk 4 a 4 ellen, vagy 8 a 8 ellen, stb.... Ezt akár úgy is el tudnám képzelni, hogy a választhatsz a karakterek közül, de a játék adja a felszerelést, skill pontokat...Más..
A Bl1 és a Bl2-ben eltérő módon oldották meg a fegyver kérdést. A BL2-ben NAGYON meg kell harcolni, meg kell szenvedni a legendary cuccokért, és így azokat sokkal jobban meg kellene becsülni is... Viszont a legendary-k megszerzése is és a játék ezek nélkül is elég nagy szívás.... nem ezt szoktuk meg a BL1-ben
és ráadásul a legendary-knak mind van valami érdekes tulajdonsága, amiért jó, érdemes használni őket. Nyilván azt szeretném, hogy mindegyik legyen meg, és belátható időn belül... Ezt viszont csak irreális időbefektetéssel lehetne megvalósítani, ami szerintem nem a játékosok hibája. Ilyen feltételek mellett editort használok, és fogok is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, megoldják azt is, hogy betesznek eridiumért vásárolható fegyver fejlesztéseket. Szerintem ez egy nagyon jó dolog lenne.
és ráadásul a legendary-knak mind van valami érdekes tulajdonsága, amiért jó, érdemes használni őket. Nyilván azt szeretném, hogy mindegyik legyen meg, és belátható időn belül... Ezt viszont csak irreális időbefektetéssel lehetne megvalósítani, ami szerintem nem a játékosok hibája. Ilyen feltételek mellett editort használok, és fogok is használni.