Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
Tényleg meglátjuk, hogy mennyire lesz élvezetes, játszható az új dlc, és persze a 8 szinttel erősebb ellenfelek mit és mennyit fognak dobni?
Még az is lehet, hogy szeretni fogjuk...
Amúgy meg szerintem mindenki úgy editorál ahogy akar, csak ezzel ne zavarja, ne rontsa a többiek játékát. Ennyi.
Tapasztalatom szerint, vannak, akik elvből nem használnak editort ( őszintén respect nekik).
Vannak, akik, mint én is, használnak editort, készítenek, módosítanak fegyvereket cuccokat, de nem lövöldözik le mások elől a boss-okat, és nem duel-eznek. Ha megkérnek, hogy gyilkoljuk már le azokat az általam annyira gyűlölt sárkányokat, vagy a Hyperius csapatot, vagy Pyro Pete-t, vagy éppen Dexiduous-t, akkor ám legyen! Mi baj lehet?
És persze vannak, akik csak lusták utána járni, letöltögetni, kipróbálni a dolgokat, viszont adjak lv50, 52, ....61-es fegyókat, full skin és head kollekciót. Ezektől meg én sírok....Az biztos, hogy egyrészről jó dolog, hogy emelgetik a szintet, viszont a jelenlegi drop rate mellett ki is tolnak azokkal, akik nem sajnáltak időt a farmolásra, és egyenként, x óra próbálkozás után gyűjtötték össze kedvenc felszerelésüket....
sss:
ja... lesöpörnek mint a szél....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest