Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
SSlyTR #17834 üzenetére
carl18
Elhiszem van jobb mindig van jobb és drágább és külföldi oldal olcsóbb...
Nekem most kellett és ez itt volt tőlem 10 percre a boltba.
S amire nekem kell teljesen jó, sose fog teljes hangerőn menni.
Ha meg szebb hang vagy hangosabb stb otthon buli arra ott az erősítő és házimozi. -
Bondix
aktív tag
Megvettem a JBL go 4
Először kicsit fura volt erősnek éreztem a basszus de aztán megszoktam vagy pont olyan YouTube videó volt lehet de amire kell teljesen jó
Nem torzít a basszus ha magas a hangerő se de fullon nem is fog szólni amúgy se.
Otthon asszonynak konyhába, meló helyen uszomesteri irodába tökéletes.
Nyáron egy hangos strand vagy parton víz mellett is vállalható szerintem.Ha minőséget házibulit szeretnék akkor otthon van házimozi szett az tökéletes volt eddig is arra.
-
Bondix
aktív tag
Egy kérdés akinek jbl van
Van a jbl alkalmazás iOS mondjuk abba ha állítod a equalizert az utána úgy marad miután kikapcsolom a jbl vagy...
Vagy ha más csatlakozik rá saját telefon és nincs ez az app akkor neki az alap beállítás lesz vagy amit én állítottam be?
Vagy ez csak akkor él ha én telefon és megy a jbl app és akkor állítja arra? -
Bondix
aktív tag
Jbl go 4 szeretnék venni holnap. Vélemény róla?
Külföldről nem szeretnék rendelni és max 20-25 ezerig?
Van ennél jobb ár érték arányba? Leginkább dance zenék hallgatása? -
Bondix
aktív tag
válasz
<Adamsky> #17348 üzenetére
Hát leginkább a külföldi vásárlás az a bajom h sokára jön meg...😂
Itthon rendelek és az tudom két nap.De gondolkozom van valami magyar teszt róla?
Vagy más véleménnye itt erről?Ahogy néztem kb 30ezer lenne annyiba már van használt jbl is
Akkor a kérdés ez annyival jobb mint egy jbl? -
Bondix
aktív tag
Lamax sounder 2 nem a max tervezek venni.
Otthonra páromnak konyhába és munkahelyre tehát nem házibulira arra van hangfal szett...Mi a vélemény róla?
Jbl amit néztem kétszer annyi és mivel nem bulira kell sejtem ez is elég lehet.
A max is néztem de az torzít magas hangerőn a tesztek alapján.Akinek van annak lennék kíváncsi a véleményére.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest