Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #18005 üzenetére
Mélység kiemeléssel még rosszabb, ez kb félgőzön egy kb 15 nm-es nappaliban.
3 sávos EQ van, lényegében mély közép és magas.
A mélyet nagyjából alapon hagyom vagy néha -1-el jobb. Valahogy ott közte jó lenne egy lépés.
Bár nem mai hangszóró, de lehet egy fw frissítés még tudna rajta finomítani.Mikrofon az amúgy nagyon jónak tűnik, hangzás, állíthatósága stb.
-
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #18001 üzenetére
Meg meg, aha 1-et.
Vagyis 2-t de a másikat nem vettem át és azt visszautalta az Amazon.
Így az olcsóbbik lett meg 87e-ért.Nagyon jó, lakásban fél hangerőn is üt.
Annyi, hogy annyira erősek a mélyek, hogy néha zavaró (torzít), ebben sajnálom, hogy nem lehet picit jobban finomítani az EQ-t.Valszeg ebből 2 db nagyon ütős lenne, de nekem fölösleges.
-
Janaboy
veterán
Egyik csoportban írják, hogy a Tronsmart Halo 200 Geekbuyingról 104,51 USD EU raktárból mikrofonnnal.
Kupon: NNNEYGFDRNem tudom mennyire jó cucc, ahogy látom Jbl Encore kopppintás
-
-
Janaboy
veterán
válasz
Litván Zongora #17910 üzenetére
Telefonon az eszköznél kapcsold ki az automatikus csatlakozást.
Közben néztem a telomat és mintha régen lett volna egy autó reconnect opció is.
Most úgy tudod hogy hang vagy hívás.
De így ha akarod csatlakoztatni, akkor eléggé bele kell menni a bluetoothba.A Bose appban amúgy nincs erre opció?
-
Janaboy
veterán
Akinek esetleg érdekes lehet az Amazonon még olcsóbbak lettek (nem nevet
) a JBL termékek. Többek között az Encore is 215 EUR, 87eFt.
Most újrarendeltem, még jó hogy 2 napja rendeltem meg 250EURorért.De a PB120 is olcsóbb 126e, PB320 190e.
Mind ingyen szállítással hozzánk. -
Janaboy
veterán
válasz
Seraph 16 #17891 üzenetére
60 euro körül van az extra mikrofon.
Magyar forrást még nem találtam rá.
A w-king x20 258 euro lett volna.
Most a JBLt végül megrendeltem 251.22 euro (101eFt).
Egy mikrofon van hozzá.Ráadásul a wkingen sincs mikrofon bemenet, gondolom csak a saját mikrofonjaval megy.
Így végül valszeg lezárult a kérdés.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Reméljük nem lesz még nagyobb akció amazonon rá
De az ingyen szállítás plusz kedvezményes ár eléggé csábító volt. -
Janaboy
veterán
Hmmm.
Az Encore most amazonon 250 euro ingyen szállítással.
Azt sajnálom hogy a hátsó usb csak 0.5ampert tud, tehát nem bírná el valszeg a Chromecast audiot.Itthon a legolcsobb 130e.
-
Janaboy
veterán
Hát nem egyszerű döntés ez.
JBL Encore elvileg jobban, szebben szól, jobb mélyek.
Van vezetéknélküli mikrofon. 140e körüli ár. Itthoni garancia.
Viszont jóval gyengébb akku, ami amúgy nekem valszeg nem okozna gondot.
Illetve csak IPX4es védettség, igazából nem esőben használnám, inkább attól hogy valamelyik idióta leönti piával, bár azt lehetne bírná.
Led világítás, bár ez nem szempont annyira.W king x20 kb 100e lenne német amazonról, garancia kétes.
Nincs mikrofon. Viszont jóval tovább bíró akku. IPX7 védelem, hangosabb (bár ez valszeg nem lenne gond nekem).Sajna sok youtube teszt nincs a kettő összehasonlítására.
Viszont az egyik 7 hónappal ezelőtti videó alá írta pár napja egy teszter, hogy vmi új firmware frissítés miatt az x20 sokat javult.Nem tudom mit csináljak.
-
Janaboy
veterán
válasz
SSlyTR #17878 üzenetére
Igen, néztem teszteket.
Azt írják mintha a JBL szebben szólna, ami nagyon fontos.
Az áráért jár hozzá mikrofon is és normális itthoni garancia.
Viszont csak IPX4es.X20 hangosabb. Tovább bírja az akku. IPX6.
Nehéz kérdés
Mondjuk azt nem tudom FBI mire írta hogy nincs EQ a JBLben.
@Adamsky: nem az Essential, a sima.
Nehéz youtube alapján értékelni, de még atnezem. -
Janaboy
veterán
válasz
F.B.I. #17860 üzenetére
Kaptam választ a Tribittől:
Kindly be advised that EU plug version will be launched around mid-November together with the gift microphone(the number of gifts is limited until they are sold out), many thanks for your patience and understanding in this matter. By the way, parcels from website will be delivered from our Germany warehouse, if you are a member state of the European Union, your order is exempt from customs duties.
-
Janaboy
veterán
válasz
Janaboy #17858 üzenetére
Bocsánat korrigálom magam.
300 euró a w-king x20 és ahogy látom ingyenes a szállítás amazonnál.
Viszont ott elvileg van még 23 EUR off meg 14% de én check outnál nem látom hogy levonná őket.
Elvileg checkoutnál ír valami 42 EUR-os promotional balancet.
Így W-king 260EUR lenne, mondjuk mikrofon nincs benne.
Na meglátjuk mit ír a Tribit.@SSlyTR: úgy gondolod, hogy a Tribitnél lehetnek quality gondok?
Mondjuk az elég fura, hogy Alannek (akit írtatok) egy olyan változatot küldtek tesztelésre, amiben elvileg nem az a vezérlő lesz, ami a véglegesben. Erre mi a garancia? -
Janaboy
veterán
válasz
SSlyTR #17856 üzenetére
Nekem tetszene a w-king, meg is venném szívesem azt.
De amazon.de -n majdnem 400 euro se mikrofon se semmi.
Ez ráadásul azért zavaró mert US amazonon csak 255 USD.
Itt ha esetleg olyan ár lenne plusz az ajándék mikrofon, akkor megérősebb lenne.@F.B.I.: Nekem gmailben a promóciókban végezte, de ott az e-mail.
StormBox56 kóddal 96eFt-ra hozza ha átváltok Hungaryra.
Írtam nekik megkérdeztem, hogy EU warehouseból küldik-e és jár-e az ajándék mikrofon. -
Janaboy
veterán
300 USD-n nyit a Tribit Stormbox Blast 2.
Elvileg ebből még lejön 80 USD meg egy ajándék mikrofon (a saját oldalukon) és 90 off az amazonon keresztül.
Viszont nekem perpill csak US Plugot hozza, szóval sanszos hogy az akció ide nem lesz érvényes. -
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #17843 üzenetére
Köszi, igen, bár nem is olyan egyszerű kutatni mint azt ahogy gondolná az ember
Amúgy JBL Encoret hallottam nemrég, alapvetően nem rossz, de én úgy látom specs alapján hogy a Tribit többet tud.
De nyilván kérdés az ár és a JBL se annyira olcsó.Van amúgy egy Chromecast audiom és végülis az is jó lehet smart funkciókra. Bár az analóg bemenet nyilván lehet ront a minőségen, de az szerintem belefér
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Igen rég nem vettem bluetooth speakert, és lehet most is amit vennék egyszer kétszer lenne használva egy évben
Mindenestre eddig egy GGMM E5 bőven kiszolgálta az igényeket, de egy házibuliban, már feljött, hogy csak "ennyit" tud. Meg mikrofon is jó lett volna stb.
Úgyhogy nézelődtem, hogy mi lenne a jó, nyilván akkor már olyat gondoltam, ami többet tud, még akkor is ha azt a részét ritkán használnám.
Úgyhogy ma olvasgattam, hogy mi lenne a jó.
Igények meg vannak
Ezeket írtam fel:
Tudjon mikrofont kezelni.
Vízálló legyen vmennyire.
Legyen elég hangereje szükség szerint.
Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom.Arra jutottam némi keresgélés olvasás után, hogy a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás.
Még a JBL authentics 300at is néztem, de nem vízálló, nem tud mikrofont kezelni.
Szerintetek a TRIBIT jó választás lehet? Vagy van egyéb ötlet?
Bár nem tudom mennyi lesz az ára, meg hogy milyen a TRIBIT garancia kezelése és egyáltalán ha az oldalukról rendelem, honnan küldik (van-e plusz áfa stb).Köszi!
-
Janaboy
veterán
válasz
tobias40 #4678 üzenetére
Nem tudom ez milyen.. De en ket verziót tudok elkepzelni.
Egy regi ipod touch esetleg egy régi iphone 4-4s azon simán megy meg a tunein es nekem van ilyen gear4 dokkolo hozzá. Ez a konyhai radio
Masik verzió barmilyen hangszóró jack bemenettel es hozza egy chromecast audio.
Vagy vmi saját megoldas, de minden drága
-
Janaboy
veterán
Hogy tudom kideriteni vajon, h a xiaomi wifi smart speaker usbje hany ma-t tud?
-
Janaboy
veterán
En ma probaltam a Clip 2t, hat 3eFtert sztem rohadtul megerte, egesz korrekt es tok hangos.
Amire használva lesz, bőven jo. -
Janaboy
veterán
Vki nemreg emlitette a Xiaomi Network speaker cuccot, ami ugye akciós volt gearbesten, ugy ~22eFtert megvettem.
Tisztában vagyok vele, h nincs akku, de a remelt szolgaltatasokert cserebe elfogadtam, ugyis van aram ahol használnám.
Csak egy bw f4 összehasonlítási alapom van, természetesen a hang ég és föld, de ez leginkább azért, mert joval nagyobb, nehezebb is. Nagyon szep hangja van, hangosabb is, bar meg csak beltérben teszteltem, ami jo h nem szórja a hangot, mindent előre tol.
A hang lejátszási része az teljesen rendben van.
Es akkor a szolgáltatás, ez mar fekete leves.
A fw frissíthető, de h ad-e pluszt..
Airplay, dlna ezek nagyon jok, plusz van kb 7gb belso memória, amire smbn keresztül másholhatunk, igy magában is tud lejatszani, teljesen jo. A gond az online szolgaltatosokkal kezdodik.
Nincs Spotify connect es gyanus sose lesz, ami miatt viszont megvettem azaz egyedi netes radiok beallitasa lenne, de az app full kinai tartalommal van megtoltve es csak ottani radiokat enged beallitani, semmi opcio manualisra.
Hogy ez miért rossz? Lényegeben van rajta egy channel gomb, amit az appban elore beállított forrasrol játszik.
Pl cht megnyomod akkor sajat play list vagy másik netes rádió. Ez a resze csodas lenne, ha lenne nemzetközi tamogatas, de perpill nincs es felek h nem is lesz.
Ezt abbol szurtem le, h hasonlo gondokkal kuszkodtek a xiaomi gatewaynel is, amit 1 ev után se meltattak valaszra
Tehat maga a hangszoro prémium, tényleg szépen szol, olyan telt az egesz, de a szolgáltatás így kevés -
Janaboy
veterán
válasz
Intel fan11 #2913 üzenetére
Nem.. Telefonról vagy bármi masik eszközről wifin vagy bluetoothon keresztul visz az hangot jack, rca vagy optikai kimenetre.
Bar lehet maga is mukodik wifi atjatszokent, ez a resze nekem se tiszta a multiroom miatt.
-
Janaboy
veterán
Erre van bearazo topik?
Feleves amazonos rendelesu blitzwolf f4 mennyit erhet?
-
Janaboy
veterán
Blitzwolf F4hez tudtok vmi jo Equalizert?
Egyet próbáltam, szebb lett a hang, de rendesen levette a hangerot.
Anelkul meg olyan fura. Androidot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest