- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18993 üzenetére
huuu, valami aliexpress boltbol volt. De volt valami matek, mert 2-t akart adni es nekem csak egy hangszoro kellett. Igazabol nem tudom, hogy eredeti-e, mivel amit kivettem a hangszorobol azon sem volt sony felirat
De mivel utana eleg jol kezdett el szolni nem lett ra panasz. Tokeletesen illett bele, nem kellett reszelgetni. Nem hinnem, hogy ezeket annyira hamisitjak. Meg az a szerencsem, hogy az xb3* szeria majndem mindegyik hangszorojaban ugyanaz a driver van. (pontosan nem emlekszem, de a 31-32-33 egyezik meg)Igen ilyenkor jol jon a sony lustasaga
Valoszinuleg ezekbol azert nagyobb mennyisegben adtak el, mint a dockin, plane hogy az emberek 99%nak ismeretlen a marka (pl nekem is). De a sony az meg a tescoban is kaphato.
Szerintem ha uboom-hoz vagy tribithez kellene hangszorot venni, mar bukna a mutatvany. De orulok, hogy sikerult neked megjavitanod az uj szerzemenyt
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged