Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sagem MyX-8
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
huuu, valami aliexpress boltbol volt. De volt valami matek, mert 2-t akart adni es nekem csak egy hangszoro kellett. Igazabol nem tudom, hogy eredeti-e, mivel amit kivettem a hangszorobol azon sem volt sony felirat
De mivel utana eleg jol kezdett el szolni nem lett ra panasz. Tokeletesen illett bele, nem kellett reszelgetni. Nem hinnem, hogy ezeket annyira hamisitjak. Meg az a szerencsem, hogy az xb3* szeria majndem mindegyik hangszorojaban ugyanaz a driver van. (pontosan nem emlekszem, de a 31-32-33 egyezik meg)
Igen ilyenkor jol jon a sony lustasaga
Valoszinuleg ezekbol azert nagyobb mennyisegben adtak el, mint a dockin, plane hogy az emberek 99%nak ismeretlen a marka (pl nekem is). De a sony az meg a tescoban is kaphato.Szerintem ha uboom-hoz vagy tribithez kellene hangszorot venni, mar bukna a mutatvany. De orulok, hogy sikerult neked megjavitanod az uj szerzemenyt

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest