- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18993 üzenetére
huuu, valami aliexpress boltbol volt. De volt valami matek, mert 2-t akart adni es nekem csak egy hangszoro kellett. Igazabol nem tudom, hogy eredeti-e, mivel amit kivettem a hangszorobol azon sem volt sony felirat
De mivel utana eleg jol kezdett el szolni nem lett ra panasz. Tokeletesen illett bele, nem kellett reszelgetni. Nem hinnem, hogy ezeket annyira hamisitjak. Meg az a szerencsem, hogy az xb3* szeria majndem mindegyik hangszorojaban ugyanaz a driver van. (pontosan nem emlekszem, de a 31-32-33 egyezik meg)Igen ilyenkor jol jon a sony lustasaga
Valoszinuleg ezekbol azert nagyobb mennyisegben adtak el, mint a dockin, plane hogy az emberek 99%nak ismeretlen a marka (pl nekem is). De a sony az meg a tescoban is kaphato.
Szerintem ha uboom-hoz vagy tribithez kellene hangszorot venni, mar bukna a mutatvany. De orulok, hogy sikerult neked megjavitanod az uj szerzemenyt
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő