- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18390 üzenetére
Szia,
közben nézegettem a Motion+-t viszont az nem IP67, így ez kicsit eltántorít. Viszont erős az akku és aptX szabványt tudja.
Az 1 kg súly nem zavar, emrt nem folyamatos szállítás, inkább a méretet valahogy úgy gondolom, ha megyek valahová, akkor egy táskába bedobva a kocsiba elférjen, mint annak is logisztikázni a csomagok között egy plusz helyet. -
spgabor
aktív tag
válasz
SSlyTR #18368 üzenetére
Szia,
nincs, így nem utalok. De köszi a segítséget!
Azért is tettem fel a kérdése, meg kezdem el a posztokat olvasgatni, mert a JBL folyik mindenből és már azért elég jó alternatívát lehet találni sokmindenben.Az általad javasoltak közül egyik sem ismerős még márkára sem. Talán az Anker-t láttam már valahol. Van nekik magyar garijuk, hiba esetén alkatrész ellátás? Mit lehet róluk tudni?
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Hordozható bluetooth hangszórót szeretnék venni, alkalmankénti használatra szabadtéren.
Ahol használnánk, kerti parti, kempingezés, kirándulás és egyéb szabadban töltött tekékenység. Amiről használnánk az telefonon keresztül bluetooth, streamelt tartalommal vegyes zenei stílussal. Leendő eszköznek legyen élvezhető a hangja, személy szerint én szeretem, ha a mélytartomány is dinamikus. Ezért is néztem az Xtreme-et a nagyobb hangszóró lévén, viszont az méretéből adódóan nehéz, így a hordozhatság korlátozott. Hangerő nem kell nagy, pl. kempingben nem a szomszédok kiakasztása a cél.Amit ismerek, az a mindenki által ismert JBL Charger és Xtreme sorozat. A nagyobbik szimpatikusabb, de a kisebb olcsóbb és hordozhatóbb. A boltokban sajnos nem is tudok más alternatívát kipróbálni, ezért kérdezném, hogy van esetleg a kettő árkategóriájában más márka, ami jobb ár/érték arányban a fenti elvárásoknak megfelelő lehet?
Köszi!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest