- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18079 üzenetére
Ezért írtam én ide pár hete hogy mi magyarok másodrendű állampolgárok vagyunk hogy időbe nem küldik a rendelést.
Én is tudtam arról hogy aki utánam rendelt németbe hamarabb kapott hangszórót mint én.Akivel beszélté europai?
Csak ez így valóban szívás, hogy akkor volt hangszóró csak azt elsőnek belsős piacon adták el. Aztán mikor elfogyott a vevő most már mehet a balkán europai szállítás is.Csak én elsőnek előrendeltem, Oluv írta ez bízalom Oluv és a cég felé. Persze láttam Patreon oldalon valaki 1 hét után lemondta, nem volt mindenki ilyen türelmes.
Holnap ha minden jól megy megjön nekem is, és akkor végre több mint 6 hét várakozás után megjön a híres hangszóró.PH nem rég írt cikket az Earfun gyártásról, 10 órás egy műszak és 2300 bluetooth headsetet gyártanak az alatt.
Ez alapján Uboom X gyártás se pörgött még fel, nyilván ha nincs igény a hangszóróra nincs értelme legyártani.
Oluv 150+175 hangszórót írt emlékeim szerint Patreon oldalon.
Amerika szintén ennyit kaphatot, így talán 500-600 Uboom X van eddig legyártva.Aztán majd eldől mennyire jó is a minőség, élet tartalom.
Még youtube komment szekcióba írta valaki 18-án rendelt és oktober 26 felé megkapta.
Talán spanyol volt.
Youtubon/redditen én is néztem ki honnan mikor rendelt és mikor kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest