Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR
üzenetére
Ezért írtam én ide pár hete hogy mi magyarok másodrendű állampolgárok vagyunk hogy időbe nem küldik a rendelést.
Én is tudtam arról hogy aki utánam rendelt németbe hamarabb kapott hangszórót mint én.Akivel beszélté europai?
Csak ez így valóban szívás, hogy akkor volt hangszóró csak azt elsőnek belsős piacon adták el. Aztán mikor elfogyott a vevő most már mehet a balkán europai szállítás is.Csak én elsőnek előrendeltem, Oluv írta ez bízalom Oluv és a cég felé. Persze láttam Patreon oldalon valaki 1 hét után lemondta, nem volt mindenki ilyen türelmes.

Holnap ha minden jól megy megjön nekem is, és akkor végre több mint 6 hét várakozás után megjön a híres hangszóró.PH nem rég írt cikket az Earfun gyártásról, 10 órás egy műszak és 2300 bluetooth headsetet gyártanak az alatt.
Ez alapján Uboom X gyártás se pörgött még fel, nyilván ha nincs igény a hangszóróra nincs értelme legyártani.
Oluv 150+175 hangszórót írt emlékeim szerint Patreon oldalon.
Amerika szintén ennyit kaphatot, így talán 500-600 Uboom X van eddig legyártva.Aztán majd eldől mennyire jó is a minőség, élet tartalom.
Még youtube komment szekcióba írta valaki 18-án rendelt és oktober 26 felé megkapta.
Talán spanyol volt.
Youtubon/redditen én is néztem ki honnan mikor rendelt és mikor kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest