- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
válasz
Janaboy #18000 üzenetére
Nekem van, szépen szól. Mint írtam az előbb, nekem a levegő távozásával van problémám, de csak 1 van, így nem tudom hibának nevezhető-e. Inkább közép és magas hangsúlyos a hangzás, 50 Hz alá nem is megy. Volt Boombox 3-asom, igazából pont annyit tud kb, nem is szól csúnyábban. Szóval ennyit vígan megér
Linket tudsz esetleg dobni hol találom akciósan?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #18007 üzenetére
" ... 3 sávos EQ van ... " – ettől féltem, ill. ez rémlett.
"A mélyet nagyjából alapon hagyom vagy néha -1-el jobb."
Ha jól sejtem, akkor nem annál a frekvenciánál van a gond, ahol "be tudsz avatkozni". Vagyis a -1-ből hiába lesz -3 (ne, tudom meddig lehet levinni), jobb nem lesz a szobában. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17898 üzenetére
" ... rendelhetőnek mutatja böngészőben ... "
Na, jó van ... ezt el sem hiszem.Ugye néztem neked az X20-at osztrák szállítási címmel, és ezért annál maradt az oldal. Amint most átállítottam magyarra, rögtön rendelhetővé vált. WTF?! Na, mind1. Újabb érdekesség. Így még nem jártam (úgy már igen, hogy valami raktáron volt, de magyar címre nem szállítottak).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17892 üzenetére
Úgy látom megvetted az utolsót (vagy az utolsók egyikét), mert most "currently unavailable".
Egyébként grat. szerintem jó döntés volt. ~100e Ft-ért igen jó vételnek tűnik. -
válasz
Janaboy #17890 üzenetére
Úgy írom ezt, hogy élőben a W-kinghez nem volt szerencsém.
A JBL-ek általábban jók, de nagyon drágák a kisebb márkákhoz képes, ezért tudnak meglehetősen versenyképesek lenni a Soundcore, Tribit, Earfun, W-king és társai. Ha 250 EUR környékén van a W-king és JBL is hasonló tudással, akkor én biztos az utóbbira szavaznék. Megbízható márka, rengeteget eladnak belől, itthon is javítják, ha kell, jó anyaghasználat, kellemes a hangképe, ha másnak is van ugyanilyen, azokat össze lehet kötni.
Egy dolgot azért még megnéznék: mennyi hozzá a mikrofon, mert meglepően drágák tudnak lenni, ha venni kell hozzá.
Nyilván neked kell döntened az igényeid szerint. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17880 üzenetére
Úgy értettem, hogy van JBL Partybox Encore Essential is (ha a 140e Ft sokallnád).
Súlyban úgy látom jelentős a difi (mármint az Encore és az X20 között): 5,6 kg vs. 9,8 kg.
A kifröccsenő piát — ahogy arra Sys85 is utalt – bírnia kell (belső képek alapján úgy látom, hogy a reflexcső felfelé kunkorodik, szóval még ott is van egy kis "puffer")
Én lehet egy Essential-re mennék rá (madaras tecsóban ~90e Ft). Hozzácsapsz egy mikit, és még mindig "bentebb vagy". Ha kevés, később veszel még egyet (tws), és akkor tuti te leszel a király#17885 F.B.I.
" ... kocsiba ki-be, egy kezem van hozzá ... "
Az Uboom X-nek spec. van vállpántja. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17876 üzenetére
JBL Partybox Encore Essential?
Elvileg ugyanaz, mint az "sima", csak nem vezetékmentes, hanem vezetékes "miki" kell hozzá. Utóbbit ugyan külön kell beszerezni, de lehet még így is jobban jössz ki.
... vagy mégse.
Ez az X20 vs. Partybox Encore egyébként jó kérdés ...
YT-n nem találtál eddig értékelhető összehasonlítást? -
SSlyTR
senior tag
válasz
Janaboy #17876 üzenetére
Az x20 most a daddy, azt kell legyőzni a konkurenciának. Úgy tűnik a tribitnek nem sikerült, bár várjuk meg alan trljen videóját róla. Biztos mond alternatívát, de azt mondta nem lát különbséget a gyártás előtti verzió és a mostani között. És az elővetzió nem tetszett neki.
Nézz utána, hogy összehasonlítás van-e az x20 és az encore között. De az encore jobb szerintem, mintha láttam volna ilyen tesztet. Mondjuk drágább is... -
SSlyTR
senior tag
válasz
Janaboy #17859 üzenetére
Alan emlitette a tribites problémákat, de ő is hallotta, nem tapasztalta.
A wking usában nagyon olcsó, a saját oldalukon ajándék mikrofonokat adtak több hangszóróhoz. Nagy leárazások voltak, csak usába szállítanak, így lemaradtam róla. Azrg külön idegesítő, hogy ami ott 70-80ezer forintba kerül, az nálunk 100ezer felett van már.
Amúgy egy mikrofon kb 5-6ezerből kijön itthon is, nem azt tartanám dealbreakernek. Inkább a hangszóró legyen tuti. -
Janaboy
veterán
válasz
Janaboy #17858 üzenetére
Bocsánat korrigálom magam.
300 euró a w-king x20 és ahogy látom ingyenes a szállítás amazonnál.
Viszont ott elvileg van még 23 EUR off meg 14% de én check outnál nem látom hogy levonná őket.
Elvileg checkoutnál ír valami 42 EUR-os promotional balancet.
Így W-king 260EUR lenne, mondjuk mikrofon nincs benne.
Na meglátjuk mit ír a Tribit.@SSlyTR: úgy gondolod, hogy a Tribitnél lehetnek quality gondok?
Mondjuk az elég fura, hogy Alannek (akit írtatok) egy olyan változatot küldtek tesztelésre, amiben elvileg nem az a vezérlő lesz, ami a véglegesben. Erre mi a garancia? -
-
rizso
addikt
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
Nálam nemrég volt Sony XG500, kb mindent tud, amit írtál, nagy hangerő, jó hangzás, vízálló, mikrofont is rá lehet dugni, egyedül wifi hiányzik. Viszont nem olcsó.
JBL Authentics 300 nálam is tervben van, de egyelőre húzom a szám az ára miatt, viszont ha buli cucc kell, inkább a Sony.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17844 üzenetére
" ... én úgy látom specs alapján hogy a Tribit többet tud."
Ha már így papíron összemérted – és jobbnak ígérkezik –, akkor pláne érdemes bevárni a Blast 2-t. Alan asztalán a legutóbbi videójában már ott volt egy "pre production" verzió.
Ár/teljesítményben biztos ütni fogja a hasonló kategóriájú JBL-eket.Ez a GGMM, hogy eltűnt ... kár! Anno sokat nézegettem az M3-ast. Piszok jókat olvastam róla.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
" ... a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás."
Látom Te elvégezted a "házi feladatot" (megpróbáltál utána nézni, mielőtt kérdezel)
A hozzászólásod elején nekem is ez a márka, ill. típus ugrott be. A helyedben én biztos megvárnám, mert elég komolynak (7 kg) ígérkezik.
Az Authentics 300-as nem party hangszóró. Nekem ami még beugrik – bár nem tudná sem árban, sem teljesítményben elhelyezni a Tribit-hez képest – a JBL Partybox Encore.
" ... honnan küldik (van-e plusz áfa stb)."
Én úgy tudom van EU-s warehouse-uk. Szerintem volt már itt a topic-ban olyan, aki onnan rendelt."Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom."
Erre (a célra) én egy WiiM Mini -t ajánlok ... -
-
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #3505 üzenetére
Akkor pont arra nem használható amire kitalálták.
Ezek szerint rossz a Gearbest-es leírás: "Supports: Bluetooth,FM,WiFi Connected".
Akkor ez így kilőve, pedig jó hangja van.Amúgy legjobb lenne Gearbest-ről valami EU express szállítással, de elég kevés a választék a jófajtákból.
-
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #3459 üzenetére
És milyen?
[link]
Magyar online rádiókat lehet hallgatni rajta vagy FM rádiót?Vagy mit tudnátok ajánlani a Xiaomi helyett? Igazából kettő kellene, egy a konyhába/étkezőbe ami tud FM rádiót és lehetőleg van kijelzője (a rádió miatt), egy meg a monitor alá PC hangszórónak (valami soundbar féleség), és jó lenne ha mindkettő akkus lenne, bár konyhába talán a hálózati táplálás is megtenné.
Ötletek, javaslatok? -
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy #3402 üzenetére
Pár új infó (Sencor SSS 81):
- rádiózás közben egy idő után átvált óra üzemmódra a kijelző
- a rádió hangminősége rendben van (bár analóg)
- előrefelé és sík/kemény felületen szól a legjobban
- a bluetooth-é elég gáz, a 2.0-ás szint nagyon alacsony bitrátát ad csak, az elérhető maximális minőséghez viszonyítva (vezetékes zajszűrős hi res füles) kimondottan fájdalmas, amolyan "felismerhető belőle melyik szám" szint
- videó hangját kidobva kb fél másodpercet késik a képhez képestTehát ez egy bluetooth-al is rendelkező, hordozható sztereó rádió.
2-nél több embernek inkább valami komolyabb való, zenélésre meg minimum bluetooth aptX (vagy inkább LDAC). -
Tamarel
senior tag
válasz
Janaboy #3380 üzenetére
Megvettem a sencor sss 81-et.
Látszik, hogy azért nem gondolkodtak túl sokat a tervezésnél.
- óra és ébresztő teljesen felesleges, egyrészt rács mögött van és alig olvasható másrészt a módválasztóval lehet rámenni, tehát zenehallgatás közben nem...
- a bluetooth működik, semmi extra
- a rádió vétele érzékeny, egyszerű beállítani (egy gomb: hosszan nyomva pásztáz és tárol, röviden lépdel közöttük), kikapcsolás esetén is megjegyzi melyikre volt állítvaA hangzás tűrhető, sokkal teltebb mint vártam. Talán ez a legnagyobb erőssége.
Bekapcsolás után a hangerő mindig 20-as értékre áll vissza, ami nekem kicsit magas.Összességében egy erős közepes minőségű termék nagyon jó ár/érték aránnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged