- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha egyébként se lesz mozgatva, akkor szvsz. már csak szoba, ill. hely kérdése (el lehet-e szépen helyezni a hangfalakat?). Itt írtam nemrég egy belépő szintű példát. De ez már itt off. Amennyiben érdekel a téma, akkor keress rá itt a PH!-n, mert tuti van ennek a vonalnak is topic-ja. Ha van egy kis időd, akkor ajánlom "cheapaudioman" csatornáját. Neki vannak ilyen – ha jól emlékszem – 150-, 200-, 300$-os összeállításai.
Ja, meg ugye vannak az eleve bt.-s aktív bookshelf speakers. Pl.: EDIFIER S2000MKIII -
rizso
addikt
Én is agyalok egy komolyabb hangszórón, ami mutat is valahogy. Amivel tuti elégedett lennék, csak sajnálom rá a pénzt, az a Marshall Woburn III, de lehet a kisebb Stanmore is elég lenne.
Ami még nagyon szimpatikus, az a JBL Authentics 300, árban is kezd alakulni, van benne akksi, mutatós, és bár még nem hallottam, de az eddigi JBL/Harman tapasztalataim és különböző tesztek alapján tuti jó cucc. Esetleg Go Play 3-ra is ránézhetsz.
Btw kíváncsiságból rendeltem egy Soundcore Boom 2 Plus-t, ameddig rá nem szánom magam a 300-ra vagy egy Marshallra. Kíváncsi vagyok milyen élőben a hangja, kár, hogy jelenleg nincs mellette több hasonló kaliberű cuccom az összehasonlításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged