Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSlyTR

senior tag

válasz carl18 #18914 üzenetére

Es az ups meg mindig jobb, mint a magyar posta.
    En nem csodalkozom, hogy vagy dragan vagy nem vallaljak magyarba szallitast.
    Azon viszont csodalkozom, hogy valahonnan megis elokerult a te csomagod. Anno a magyar posta csak annyit mondott nekem, hogy hat ez eltunt es a NEMET kereskedo fel ora mulva kuldott egy masik bukosisakot.

Lehet akarhogy szepiteni, mi meg mindig balkan vagyunk. Ezt tudjuk mi is es latjak a kulfoldiek is. Nem tekintenek rank elsodleges piackent. Tudjak hogy itt eltunnek a csomagok (nekem egy honapon belul 2 ertekes csomagom tunt el miutan atlepte a magyar hatart), nagy a lopas, a korrupcio es csak buknak rajta.
    Ki lehet menni kulfoldre de ott is le fognak nezni az ottaniak. Eleg rossz hirunk van a vilagban.
    Egyik nemetben elo rokonom tapasztalata, hogy miutan elvalt es visszavette a nemet hangzasu leanykori vezeteknevet 5szor kedvesebben bantak vele mindenhol , egeszsegugy, onkormanyzat, hivatalokban stb. Pedig elotte is perfekt nemet volt, csak a magyaros hangzasu neve nemtesre valtozott.

#18920Bullitz: Szerintem pont a Lava kell neked a tribit-tol :D
    Az 104 dollar, ami 38ezer. Vegyel belole 2-t, ami annyi mint a hasznalt xtrm4.

Új hozzászólás Aktív témák