Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
De hat nekem is eloben kell csalodnom benne
Igazabol a forma vett meg.
Az X jo cucc, de nekem meg mindig az earfun air pro sv tws fules a 24es ev vetele.
Ugye csak azert vettem meg, mert miutan X-et megrendeltem feldobta az oldal, hogy szulinapi vasar van es csak 9ezer forint. Megvettem, es utana neztem csak teszteket. Annyira nem vartam tole sokat, de leesett az allam. Es mit tudhat a zaszloshajo air pro 4, amit minden jutuber korbeszopkod.
Hogy mi lesz ennek a sok vamolasnak a vege, azt senki se mondja meg. Nekem ugy tunik mi megint a vesztes oldalhoz csatlakoztunk. Az amcsiknak eddig is vicc arban mentek ezek a hangszorok. Ezutan is meg jobb helyzetben lesznek mint mi mindenfele vam nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazabol a forma vett meg.