- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spgabor #18392 üzenetére
FYI: a Motion 300-nak van egy olyan akár hasznosnak is mondható funkciója, hogy van benne egy giroszkóp, vagyis "tudja", hogy épp a rövidebbik vagy a hosszabbik élére van állítva, esetleg hanyatt fekszik.
Pozíciótól függően tud sztereó és mono között váltani, valamint (úgy rémlik) hangzásmódot is lehet hozzá kapcsolni. Vagyis szólhat másképp ha a táska oldalán lóg, és másképp, ha háttal ledobod a pokrócra (egy kempingezés alkalmával).
Én talán – arra amire szánod (ha jól értem) ezt venném.#18394 Itt nézd meg a lap alján az összehasonlító táblázatban (mindkettő IPX7)
" ... és aptX szabványt tudja." – igen, ez egy nagy plusz (pláne az újabb hangszóróikhoz képest). A Motion 300 papíron (!) még ennél is jobb, mert az LDAC-ot is tud, de kérdem én, minek? Teljesen overkill egy ekkora, és csak két széllessávú hangszórót tartalmazó cuccba (azért AAC vagy SBC játszik, ami ide tök elég).
Plusz még a (plusz mellett) a multipont (bár az app-ban nincs erre külön támogatás).
All-in-all: Motion 300 vs. Motion+
Neked kell mérlegelni, hogy milyen körülmények között, és hogyan akarod hallgatni. Ha mindig (pl. ott lógna túra közben a hátizsák oldalán), akkor Motion 300.
Ha, csak vinnéd A-ból B-be, és ott szépen leteszed valamire (magad felé irányítod), akkor Motion+ (jobb lehet).#18393 cidalain
Azért írtam, hogy A-ból B-be elvinni OK, de közben zenélni vele ...
Nem véletlen ajánlja maga a gyártó is inkább indoor zenehallgatásra, míg a 300-at ilyen "vidd magaddal" hangszórónak. -
Steevy84
csendes tag
válasz
spgabor #18363 üzenetére
Jbl cuccok jól szólnak csak nagyon túl vannak árazva. Pl nekem soundcore boom 2 van, 99 euróért vettem hivatalos Soundcore oldalról és a jbl xtreme4 szintjénél is valamivel többet hoz hangban. Anyagminőség is rendben, egyetlen hátránya hogy az akksija nem túl acélos és 30%-os töltöttség alatt a bass up funkciót nem ajánlot használni. De szerintem az xtreme4 1/3 áráért ez vállalható kompromisszum. Persze van sok más jó márka is, csak azokról nem tudok nyilatkozni
-
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor #18371 üzenetére
Ha magyarban veszed meg, akkor lesz magyar garija. Ha kulfoldrol, akkor ottani lesz
Sracok kozben szepen csendben a W-King X20-at elkezdtek arulni itt magyarban is. AK-n legolcsobb ar 93ezer (ahol elvileg adnak 3% kedvezmenyt, ha utalva fizetunk erte, kb 91re jon ki).
Ez most tulajdonkeppen az jbl xtreme araban kaphat boombox daddy. Azert 9.5kilo az nem jatek
Es tulajdonkeppen olcsobb, mint a Tribit Stormbox Blast 2 -
SSlyTR
senior tag
válasz
spgabor #18363 üzenetére
Szerintem pont errol a meretrol megy itt a diszkurzus par irassal feljebb.
Ha sok penzed van akkor utalhatnal nekem isItt nem fog senki jbl-t ajanlani neked, mert erosen tul vannak arazva.
Talalunk neked charge 5 ara alatt sokkal jobbat, mint a xtreme
Mifa Wildbox,
Anker Soundcore Boom 2 (most 45ezerbe kerul emagon)
Ha kisebb kell:
Earfun Uboom L
Soundcore Motion+
Soundcore Motion 300Most kapasbol ezek ugrottak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest