- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F.B.I. #17881 üzenetére
Hát a reflexnyílás miatt nehezen lehetne nagyon a vízállósága.
Amúgy szerintem az esőt bírnia kell, attól nem juthat be víz a belsejébe, max ha az áradás bejut a reflexnyíláson, de ahhoz árvíz kell.
Medencébe nem kell dobálni az biztos.
A kültéri kapcsolók/lámpák is IP44-ek, mégis bírják az esőt. -
Janaboy
veterán
válasz
F.B.I. #17860 üzenetére
Kaptam választ a Tribittől:
Kindly be advised that EU plug version will be launched around mid-November together with the gift microphone(the number of gifts is limited until they are sold out), many thanks for your patience and understanding in this matter. By the way, parcels from website will be delivered from our Germany warehouse, if you are a member state of the European Union, your order is exempt from customs duties.
-
tibbike01
őstag
válasz
F.B.I. #17478 üzenetére
Lehet ám használtan is jókat kifogni, de most csakis a hangról volt szó. Nem az árról, súlyról, led fényekről...stb. Színtisztán, a produkált hangról beszélünk. Az megint egy más kérdés, hogy ár/érték arányban mit ér, kinek mennyit ér meg, illetve teljesen egyetértek, hogy a JBL alapvetően túlárazott.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
F.B.I. #16416 üzenetére
Gyors ráolvastam árukeresőn az értékelésekre. Hát?!
Mivel tényleg nem halottam élőben, ha próbát tennél vele, akkor javaslom, hogy ragaszkodj az olyan beszerzéshez, ahol élhetsz a 14 napos elállás lehetőségével. Vannak akiknek nagyon nem tetszik a hangképe. Viszont azt csak élőben lehetne kipróbálni.Esetleg az Earfun UBOOM L is érdekes lehet, de csak mert Oluv mester csiszolta a DSP-jét, viszont a hangszórók benne "csak" 14+14W full range. Korlátozottabb a max teljesítmény, és irányba szól.
https://www.myearfun.com/de/speakers/earfun-uboom-l-portable-waterproof-bluetooth-speakers-black?utm_source=youtube&utm_medium=ytvideo&utm_campaign=Oluv_UBOOML2Oluv tesztje: [link] (fülessel kell hallgatni)
-
Aprósólyom
addikt
válasz
F.B.I. #16412 üzenetére
15 méter kültéren már nem kevés, pláne nem 360°-ban szórni. Kell hozzá "lüket", még beszédhangerőhöz is.
Pont ez a kettó BT hangfalunk van a családban: https://www.youtube.com/watch?v=FRzs9R77COo) A kisebb az egy Sandstrøm Constellation Hercules, abban is van 2x15W mély-közép és 2x10W magas. Használtam már a kertben és azt kell mondjam, hogy 15 méteres távolságra már tisztességesen fel kell tekerni. És akkor ez is irányba terjed elsősorban, nem 360°-ba.
Anno (kb 6 éve) durván 35k-nak megfelelő összegért vettem. Nagyon jó áron volt a hangminőség és teljesítmény fényében.
A lehető legnagyobb teljesítményt kell keresd, mert szabad légtérben nagyon gyorsan elveszik a hangerő a távolság függvényében.Talán ez okozhat elégedettséget, még akkor is ha max 30k-t írtál: Tronsmart Element T6 Max ( [link 1] [link 2] )
Élőben nem hallottam, én csak jókat hallottam a tesztelőktől figyelembe véve az árkategóriáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest