- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17980 üzenetére
"rtam is, hogy hiszek neked, sot nekem mar alapbol olyan erzesem volt, hogy egyik darab igy sikerul, a masik ugy. Nagyon vegyes volt a tesztek"
Nem vegyes tesztnek hívják hanem fizetett szponzoráció.
Nyilván ilyen teszteknél érdekes mindig ott lesz a linkje a terméknek hol és mennyiért kaphatod meg.Dícsérik mert el kell adni így működik a kereskedelem.
Azért én nem gondolom 2db T6 Max között ilyen gyártási különbség volna.
Oluvnak volt egy Tronsmart tesztje, és ő is azt írta horror a hangolása.
Alan se igazán csinál és használ Tronsmart hangszórót tesztre.A T6 Max árán meg már kapni W-King D8-at is ami nyilván szerintem megint más liga.
Meg a másik ami kiakasztott mikor sokszor olyanok mondják egy adott hangszóróra ár-érték arány bajnok akik a piac többi versenyzőjét nem is ismerik.
Ár-érték arány akkor fair ha a többi versenyzőt is szemügyre veszük.
Kb ez olyan mint egy futóverseny, futsz de nincs több versenyző és megnyerted mert nem volt kit legyőzni.Csak ugye mikor mondjuk egy nem fizetett teszten ahol mondjuk abba a méretbe és árba még 10 hangszórót oda rakunk mellé nem biztos nem ilyen lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hifiman SVANAR vezetékes IEM
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest