Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Na nyitok egy uj temat, ami pedig "itt a basszus hol a basszus?!?"
Szerintem mar tobbszor emlitettem, hogy nem vagyok elegedett az UBoomL melyeivel. Vannak is, de nem olyan sok. Voltam ismerosoknel medences buliban a nyar vegen, es ott egy charge5 szolt, es leesett az allam, hogy milyen basszust nyom.
Asszony xb30 sony-ja se tudja azt, xb32 se, pedig az a haz melykiralya.
De most hetvegen egy erdekes felfedezest tettem. Ha a foldon van barmelyik hangszoro, akkor ott van az a brutal basszus.
Eddig egyszer se raktam le foldre ezeket a hangszorokat, mindig a ful magassagra torekedtem vagy minel kozelebb legyen hozza. Es visszagondolva a medences bulin a foldon volt a charge5.
Az UBoomL-ek is az iroasztalomon vannak, probakeppen letettem az asztal labahoz es ott mar elfogadhato melyek voltak.
Kerdem en, hogy miert van ez? Jobban verodnek vissza a melyek? Ugye a passziv membranokat tanacsos a falhoz tenni. Ez az xb32 hatso membranjaval mukodik is, valoszinuleg ezert tapasztaltam tobb melyet attol, mint az earfuntol. De az UBoomL-nek oldalt van a membranja, nagyon el kellene forditani a hangszorot, hogy ez mukodjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest