- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
JBL Authentics 200/300 vajon hogy viszonyul a Klipsch The One Plushoz képest?
Ezek még jónak tűnnek így ránézés, meg desgin alapján, de nem tudom van-e minőségbeli ugrás a The One-hoz képest, ami mindenképp csalódás volt.
Vagy esetleg a The Threehez képest, amin most gondolkodom.De lehet tényleg jobban járok egy alap 2.0 vagy 2.1-gyel, a mobilitás oltárán áldozva.
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #18514 üzenetére
Egyébként nem zárkózom el egy normális 2.0 vagy akár 2.1 rendszertől sem. (esetleg soundbar+mélynyomó?)
Nem nekem lesz, nő használná, azért is fontos a kinézet, meg a nagyon egyszerű plug&play lejátszás és kezelhetőség. (bluetoothról vagy usb/jackől szóljon és ne nagyon kelljen mást állítgatni rajta)Először azt hittem, hogy kényelmes és praktikus megoldani egy ennyire kompakt és szép, egy hangszórós rendszerrel a dolgot, amit akár hordozni is könnyen lehet. De ha tényleg ennyire kompromisszumos a hangzás, akkor fel tudom adni a mobilitást, ami amúgy évente 1-2x jönne csak jól.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Általános zenehallgatásra szeretnék egy hangszórót venni.
Fontos, hogy legyen szép, klasszikus kinézete, szóval ne csak valami fröccsöntött műanyag legyen. Ezen kívül akkumulátor jó, ha van, de nem elengedhetetlen.
Természetesen a szép, tiszta, erőteljes hangzás a legfőbb szempont.
Keret bő 100e Ft.Most rendeltem egy Klipsch The One Plus-t, viszont kipróbálva csalódás volt. Valahogy van egy sokol rádiós doboz hangja, nincs benne tér. Basszusok is gyengécskének tűntek.
Kérdés, hogy a nagy tesója érdemi előre lépés lenne? (Klipsch the Three plus - ~120,000 Ft)
Ezen kívül mi jöhet még szóba? Láttam még Marshall-okat, szép klasszik desginnal, de nem igazán ismerem a márkát. Egyéb javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged