Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
" ... azert 30-40%on ... "
Apropó hangerő fokozat! Sajnos ott is tetten érhető, hogy van az Oluv féle, meg az Earfun-os hangolás, hogy már cust. eq. használata esetén is bukjuk az Oluv preset-ek esetén aktív hangerő-skálát. Nagy kár!
Félre ne értsen senki! K. jó a cucc, csak vannak ilyen apróságok, amik, ha nem lennének, akkor már-már tökéletes lenne.
Én pl. a gyári – Isten tudja hány – preset helyett betettem volna egy bass / treble tekerőt. Az emberek 90%-nak az a legjobb. Az eq. sok esetben overkill.
Az előbb említett mély magas állítás mellé pedig odatettem volna az Oluv féle preset-eket." ... bevagod a szekrenybe es senkit se zavar ... "
Hát, igen. Ilyenkor jól jön, ha az embernek van egy garázsa / pincéje, vagy akkora a lakás, hogy egy távolabbi szobába be lehet zárni a hangszórót, hogy ott "dünnyögjön" magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest