Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR
üzenetére
"Nem hinném, hogy 2500 forinton cseszekednek." – gondolod? Egyes cégek ennél kevesebb pénzért is "lehajolnak". Oluv-nak se engedték egyébként többet "beizzítani" az early bird-es kupont (csak ezt, amit írtál).
Hogy mi van mögötte? Jó eséllyel sose fogjuk megtudni. Ez innentől türelem játék ...#17938
Közvetlen Kínából, magyar címre tuti nem jönne ki ugyanennyiből. Ahogy írod, rájönne a szállítás (azért ez nem egy tws füles, ami kb. levélként feladható), majd az egészre egy 1,27-es szorzó. Most a pontos vámszabályok nincsenek meg, de szerintem lehet abba is belecsúszna. Pláne mert ott a "bruttó" összeget nézik, ha jól emlékszem.#17932 Zirowe
Én ezt tuti nem hagytam volna ennyiben. Persze nem vagyunk egyformák. Az a baj, hogy ezzel egy icipicit sem toltál ki az Earfun-nal, mert min. 6 $ / €-val drágábban eladják majd másnak. A Boom 2 nagyon nem ez a liga. Sem tudásban, sem méretben (ez mondjuk előny lehet ...).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest