- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
SSlyTR #18039 üzenetére
usb-c kábelt mellékel hozzá, és hátul a gumi felett van írva, hogy 9-12V DC.
Valamint itt van a kis füzete:
[link] kettő oldallal odébb a 14-es. PD adaptor 18WA kijelző hiánya miatt valszeg nem tuti a Lamax. 64 éves lesz fater.
Nézhetünk egy olyat is, hogy IP védettség nélkül mit lehetne kihozni:
jó FM rész
legyen azért hangerő
fogantyú vagy jól hordozható legyen
igazából a bluetooth nem is fontos, és az akkus üzem sem. Csak azért kerültem ide, mert a sima rádiók 1-2W-os hangfallal vannak, a nagy része fizikailag is tök kicsi.Azért gondolkodtam valami munkára valóban, mert amit leejtett, azt szétbontva így nézett ki belül: Szóval, ha pl. falat csiszol, akkor ilyen por lehetséges:
-
-
[CS]Blade2
addikt
Faternak kellene valami FM rádió pincébe, garázsba, melóba. Eddig egy CD-s cuccot használt. 2x3W nagyobbacska hangszóró volt benne, és 2x3-8W kis pár cm-s. Párszor ledobta, és valami megmakkant benne, nem lehet készenlétből bekapcsolni.
Ezt néztem első körben:
Denver WRB-60
Ez talán bírná a port, párát, meg kisebb ütéseket. Írja, hogy nincs hozzá táp. 9V-12V DC kell neki usb-c-n?
Akkor egy gyorstöltős telefontöltő adapter kellene hozzá, hogy ne akkuról üzemeljen, hanem tápról?Néztem 2 hangszórós JVC-t ami CD-s, de 2x1,6W, ugyanennyi árban, és hát inkább szobába való.
A lényeg: FM rádió legyen jó vétellel, legyen egy 10W RMS környéke, és legyen valami fogantyú szerűség. Szerintem a műanyag jobb, mert pincében lenne tárolva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest