- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
hentes555 #18050 üzenetére
Usabol sanszoszan jon meg 3% vam es 27% afa, meg x kezelesi dij.Itthon a StormBox Micro 2-t 21-22ezer forintert vasarolhatod meg. Hogy ennel jobb aron juss hozza amerikabol, kb 30 dollarert kell megvenni.
Magyarba EU raktarbol kuldik, de gondolom akkor mar euroban lesznek az arak. -
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Visszaírt a Tribit support az emailre, November 18-án kezdődik náluk BF sale, annyit írt, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre és akkor kapok értesítést is előtte. Részletesebb infóval, a kedvezmények mértékével kapcsolatban természetesen nem írt semmit, csak hogy árengedmények lesznek. Amúgy megnéztem, 2400 Ft-ra hozza a szállítási díjat az USA-ból, ami szerintem k*va jó, tekintve, hogy múltkor egy francia autókozmetikai webshopból rendeltem és ott 8000 Ft volt..
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Szvsz. inkább MaxSound Plus vagy XSound Plus 2 (az előbbi utódja). A 360-as hangszórókat kerülném. Nézz bele Alan tesztjeibe is (rövidebb, hosszabb).
-
cidalain
veterán
válasz
hentes555 #18031 üzenetére
Szerintem nem kibabrálás, azért van az elállási jog. Kipróbálod, nem tetszik, mehet vissza (akár a hangja, akár a mérete, stb, nem kell indokolni)
Szvsz a túrázás (mindegy, hogy gyalog vagy bringa) közben hangszóróval hallgatott zene elég "izé" szokás. (Nem megbántásból írom, csak engem zavarni szokott ez a fajta zenézés. Ha a természetben hallom, akkor még jobban zavar)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest