- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
<Adamsky> #18238 üzenetére
5e volt BF-en, annyit megért szerintem. Jól és gyorsan csatlakozik mindenhez.
Nem értem ezekre miért nem raknak valami Led-et, hogy este is láthatók legyenek rajta a gombok. JBL-nél röviden, itt hosszan kell nyomni a gombot bekapcsoláshoz.Kell lennie valaki kikapcsolási lehetőségnek (ennek a zavaró feature-nak), a használati utasítását még nem olvastam el. A másik probléma vele, hogy az USB-C töltőport fedele állandóan kimozog a helyéről, nem zár rendesen már újan se.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18238 üzenetére
Az Earfunnak írtam azonnal hogy meg kaptam a hangszórót. Ne küldjenek potyára másikat.
Jó ez teljesítménye az valóban tud nagy lenni de 80 fölött csökken a bass. Én már oda vertem Max hangerőre mit bír.
Nekem a Outdoor Plus az egyik legjobb hangzás.
Indoor nekem túl gyenge. Még a Indoor plus elmegy. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18230 üzenetére
Én nekem még hatalmas kérdő jel mennyi garanciát vesztek is el. Ha a mostani tételt elveszette az ups és az Earfun add fel újat akkor az mire ide ér még lehet újév.
De benne van a pakliba a következő se hozza ki a távolsagra hivatkozva.
Ha én januárban kapok vagy február már 3-4 hónap garancia vész el önhibán kívül.Persze az is számít hogy és mennyi használjuk a hangszórót. Ha nincs szét hajtva és nincs túl melegnek vagy hidegnek ki téve nagyon tartós tud lenni.
Nekem most 4 éves a Dockin D fine Plus és nagyon vigyáztam rá. Még úgy gondolom 5 évet elmegy és mikor baja is lesz csak akkut kell majd cserélni.
W-King x10 van valakinek? -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #18222 üzenetére
Így van, azt írtam. Végigpróbálgattam egy csomó országot beállítani célnak, és melyiknél mondja azt, hogy nem szállít.
Magyarországra már korábban is ugyanezt írják, akkor ezt betudtam a Black Friday terheltségének, nem hiszem, hogy Carl18 miatt tették volna feketelistára. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18222 üzenetére
Igen én is arra gondoltam mivel látják eltűnt az én tételem, így az Earfun simán nem akar vacakolni.
Lehet nem a első eset, szerintem ha nekem ki hozzák és látják célba ér akkor lehet nincs vége a magyar szállításnak.Tesóm ma meg kérdezte a nő most azt mondta elveszett. Valami alkalmazott lehet le nyúlta ilyesmi lehet a háttérbe.
De minden tétel célba ért kivéve az enyém.Csak nem értem hazánkban hogy működik még ilyen cég engedélyel.
Még az is benne van a pakliba tégla van a prohardveren és olvassák amit írok.
ezen mozinak hogy szivatnak.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18196 üzenetére
Nem csak az earl bird jott amazonrol? A tobbit is ugy kuldik?
Pl a kisebb csomagokat siman kinabol kaptam meg.
Egyebkent ha az uboomx kell, akkor szerintem erdemes varni egy kicsit es le lesz arazva valahol magyarban. Eddig kb mindig 50ezer volt mikor en raneztem arukeresore. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18196 üzenetére
Igen én is jelzem aki nem Budapesten lakik vagy távol a telephelytől számoljon vele nagyon lassú lesz a szállítás. December 2. És a termék sehol mikor Earfun EU azt írta meg kapom november 27-én.
Még az is nagy kérdő jel meg kapom-E Idén.
Ha mázlista vagy megkapod, de ha valami távoli településen laksz mint én Szolnok megyében akkor ide nagyon ritkán jár ez a futárszolgalat.
1 Csomagért nem fognak ide jönni.Szerintem ha ő rendel most Uboom X-et lehet hamarabb kapja meg mint én.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18177 üzenetére
Hétfőn hívom őket hogy akkor mi lesz vele. Meg mondom őszintén 25. Óta nincs update és kamu információt láttok utcaszám hibás.
Holnap Dec 2 dehogy adtam én fel csak hétvégén nem akartam ezen agyalni.sslytr
Ez W King D8 csak Evolveo márka név alatt árulták.
Woofer erősítő és más adatok egyeznek.
Evolveo P6 volt magyarba de sokszor le ejtették aztán nekem adták ingyen mert torzít.
Sajnos mostanság fáradt voltam és nem volt kedvem vele bíbelődni. De majd aliexpressen lehet veszek 2 Woofert aztán majd bele faragom a házba még ha kicsit nagyobb is.
Még arra gondoltam a belsejébe rakok vatát is ettől lehet csökken a doboz hang is.2x75mm Woofert raknék bele aztán össze rakom vagy kap egy Design frissítést. Sajnáltam ki dobni a d8 javítás is jobb mint a Bang Se.
Volt egy fórumtag aki a T6 Maxot módolta.
Az biztos annak is nagyot változott a hangja. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18170 üzenetére
Úgy hogy Uboom X nem jön ki nincs garancia mást is ide hozna az amazon cége.
akkor már egy Tozo pa1 és Uboom x ragadna náluk raktárba.
Jó nekem még a Tozo gondoltam módosítani kéne rakni bele még egy Tweetert és kész a 2 utas hangrendszer.hcol7
Köszönöm. Én is próbálok várni még hétfőn felhivom őket mire jutottak. Hétfő óta nincs frissítés azt írja Címadat szükséges. Azóta hívtam őket de bármit csináltam nem változott semmit.Van nálam egy hibás Wking D8 azt kéne feltámasztani. Akku jó erősítő jó de a Woofer hibás.
Ahhoz kéne 2 65mm vagy 70mm Woofer, míg gondoltok ilyet hol találok jó áron?
Jelenleg torzít
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18163 üzenetére
A TOZO PA1 mai napig működik használom is naponta!
Csak kíváncsi vagyok más hangszóróra is! Bár igazi, lehet marad az a TOZO_T megtartom és addig használom ameddig az akku fel nem adja a harcot!
A BANG SE inkább hangerő miatt lehet jobb vagy a méretéből fakadóan.
De a hangminőség nagy kérdőjel és hogy mire képes vagy mennyire javítható EQ mellet.
Nem jön a UBOOM X ezért valamivel be kell tölteni az űrt a lelkembe.
Elsőnek rendeltem de utoljára kapom meg, ha megjön mert lehet ebből már csak Decemberbe lesz hangszóró. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18161 üzenetére
Én poénból ha már annyira dicsérik lehet ki próbálom a a Tronsmart Bang set. Már csak a videó miatt is Megéri.
a Tozo Pa1 helyére akarok valamit.
Mindenki írja úgy meg úgy ár érték a Tronsmart.Van egy olyan érzésem még ez is hamarabb jönne meg mint a Uboom X. Valahogy az Ups nagyon nem akarja nekem elhozni. Úgy láttom már mindenki meg kapta a topikba. És legalább lenne mit tesztelni ha nincs Uboom X kiváncsi lennék tudja e a 24 órát a Bang se.
Memória kártya esetén telefon nélkül is tud zenélni ez egy jó dolog.Sok Bluetooth hangszóró esetén jó a hang csak a baj hogy nincs adathordozo lejátszás.
A Micro SD esetén viszont el indítom és menne magától a nap végéig. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18157 üzenetére
A Bang se felújított és akciós!
30 dollár, annyiba nem nagy kockázat!
Nyugi anyagilag okos vagyok és tudom mennyit ér az a vacak.
De 30 USD nem sok, annyiért simán megéri ki próbálni.Ma felhívtam a UPS ismét 2 órakor, mondtam neki mit ír a weboldal.
A nő gond nélkül hazudta a telefonba hogy feladták és ma már ki hozzák.
4-től 8 óraig vártam, telefonon se hívott senki és a UPS nyomkövetés se mutatja feladták volna.
Írtam emailba, 2X telefon és semmi hatás.
Se baj most írtam az Earfunnak valami nyomást gyakorolján már az UPS-re mert hazudnak és a csomag nem akar elindulni felém. Ő a feladó, még is csak rájuk lehet jobban hallgatnak.
Képernyő kép készült mire hívatkoznak és miért nem küldik.De érdekes az UPS oldala csak azt írta melyik város melyik ország.
Miért nincs ott mi a cím? Név és ház szám?
Most már így is úgy is ott tartunk lehet vissza küldik a hangszórót a cég hazudik orrba szájba. Hátha az Earfun tud valami nyomást gyakoroli.
Ha meg az UPS nem szállít lehet az Earfun vissza utalja az árat. -
carl18
addikt
válasz
Én már 2 órakor hívtam ügyfél szolgálatot.
Hogy mikor jön azt írja az oldal híbás a cím adat.
A nő azt mondta telefonba hogy ma szállítják.18.34 van most gondolom kamu volt hogy jön ide valami. 4 óta itthon vagy de nem jött ide futár autó többször ki mentem vártam.
Várok de mind hiába. -
cidalain
veterán
válasz
Értem persze, de addig csesztetném őket telefonon, szükség esetén minden nap, amíg a tracking végén ott szerepel a visszaküldés szöveg. Ne küldje vissza, itt a cím, telószám, minden nap keresed, vàrod, átveszed, csak jöjjön már el vele a futár Bivalybasznád külsőre, vagy legalábbis a környékre, még elé is mennék pár kilométert.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Én is úgy gondolom írni kéne az Earfunnak az UPS helyére kéne valami más cég szállítási opció. A Fő baj az Earfun az amazonnal szállít, az amazon amerikába és UPS_n keresztül szállít. Szerintem ez a amazon fő szállító cége, csak az a baj így velük minket szívatnak.
#18138Totka1986
Azt jó hallani ennyivel jobb a Uboom X mint a Motion Boom Plus!
Pedig a Boom Plus se kis hangszóró, de az jó hír hogy az Earfun jelentősen felülmúlja.
Nekem még hallani kéne élőbe, meg megjönni de aztán én is írok beszámolot. -
Totka1986
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Ez pont a Gearup volt, vasárnapig volt 49k, de előtte két hete szintén ennyi volt.
Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év.Kb. szerintem az összes uboomx vs. boom 2 plus vs. boom plus yt videón túl vagyok, persze hallani a különbséget de ez így élőben teljesen más.
Így utólag azért a "csöcsi" videói is érdekesek, pont a boom plus vs uboom x teszten a boom plus valami rendkívül gyengén szól... A valóságban azért ennyire nem rossz. Gondolom teljesen alap eq-val tesztelte, a soundcornál viszont az alap eq nagyon gyenge, ha jól beállítod teljesen más a hangja.
Van egy motion + is , alap beállításon az is sajnos elég harmatos.Az UPS itt is szépen vizsgázott, soundcore-ról 1 honapja rendeltem, miután beérkezett magyarba, több napig csak annyi infó jött, hogy a cím túl messze van ezért következő munkanapra lett ütemezve..
ez ment pár napig , egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül.. a hagja is szép volt az eséstől. Se telefon se értesítés. Szerencsére nem lett baja..de ez komolyan gáz így..
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18126 üzenetére
Tudom Abádszalók nem a világ közepe de azért nincs az isten háta mögött.
Csak GLS/Posta napi szinten járja a várost hétköznap.
Az UPS meg ritka erre mint a fehér holló.
Nem létezik Szolnokra biztos megy a UPS, persze írtam pár napot még kibirok csak az legyen a dobozba amit várok ezért muszáj lesz a kicsomagolást felvenni.
Amazon/Earfun esetén máshogy nem tudom bizonyitani nincs hangszóró a dobozba.
#18127HKorn
Szerintem nem lehet külön rendelni max forrasztani.
7,4V az akku emlékeim szerint 2X18650 ha lenne ismerős aki képes erre a hangszórót szét lehet szedni le venni az akkut és a régi töltö elektronikát átforasztani az új cellákra, a 2X18650-es cellát szintén ponthegeszteni kéne úgy hogy 7,4 volt legyen a eredmény.Rendelésről sajnos nem tudom, de az építés lehetséges.
-
Steevy84
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18096 üzenetére
A boom 2 minőségiben szól mint a motion boom már csak azért is mert az előbbi 2 utas míg utóbbi csak egy utas, (tapasztalat volt motion boom-om is). Szvsz meg hogy egy nagy, vagy 2 kisebb driver van tök mindegy egy bt speakernél értékelhető sztereó hangzást így sem meg úgy sem kapsz, amúgy meg boom2-ben a két tweeter messzebb helyezkedik el egymástól mint motion boom 2 membránja, és azok sztereóban szólnak (tesztelve). De ha igazi sztereó hangzás kell akkor TWS, amúgy abban a 2db boom2 beltérben már azt az igazi aládrugós mélyet adja nagyon komoly hangerővel
Ezért tartottam meg őket, 40-ért végülis nagyon jó vásár volt a 2db, aksi gondok ide vagy oda.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18081 üzenetére
Fekete pénteken is ment így itthon ha valami jó áron volt valaki meg vette mind és jofogason tovább adta bolti áron vagy az alatt kicsit.
Olvastam nyitás kor ott volt és meg vette mind ami készleten volt. Van egy bestbuy topik prohardveren talán ott olvastam ezt.
Valami játék volt akcióba valami multi áruházba és mások keresték volna de nem votl egy darab se.
Végül is ez a kapitalizmus és szabad piac.
Vedd meg ár alatt ad tovább drágábban. A profit meg jön magától
Mennyi ember él úgy hogy csak vackokat árul haszonnal. Kínai boltok stb.Úgy látszik Uboom X esetén megy a nyereszkedes.
Phn is láttom ami gyártó oda add 20e körül akcióba 30e adja itt a felhasználó.
Néha nézzem a használt Bluetooth hangszóró piacot.
Szokták úgy 15e bangoodon aztán 23e tovább adja valami online felület. 8e profit és nem nagy munka. -
hentes555
senior tag
válasz
<Adamsky> #18045 üzenetére
A Micro 2 az nem 360-as ha jól láttam. Megnézem majd ezt a tesztet ha lesz egy kis időm, elsőre ígéretes.
Amúgy megkérdeztem a Tribit supportot hogy milyen akciókra lehet készülni és pontosan mikortól, arra még nem válaszoltak, de ha fognak, akkor beírom majd ide, hátha más is akar venni valami Tribit cuccot.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18019 üzenetére
De akkor még is kinek kell írni? Legalább a cég írni egy dátumot hogy majd Decemberbe lesz valami? De mikor azt írja türelem? Meddig 2 hétig? 2 hónapig? Saccolni csak tudnak.
Kínából europába egy hajó 3-4 hét alatt ér ide, aztán amazon raktárra kerül és ők szállítják.
#18020SSlyTR
Firmware miatt nem hívnak vissza hangszórót ez 100% azért tudott frissiteni ha baj van. Itt van ettől nagyobb baj, csak senki se írni konkrétat a cég se. Most marad a várakozás, és hogy egyszer ideér.
Csak amit Oluv írt hogy eltűnt a hangszóró, aztán kiakadt a kevés vásárló miatt, egyik szavával űti a másikat.Szóval baj hogy nincs elég rendelő de készlet sincs akkor mire fel akad ki?
1000-2000 hangszórónak lenni kéne europába és akkor lehet mondani van mit eladni.Az a kis készlet ami volt meg nem elég, főleg ha egy része el is tűnt.
Oluv is azt írta ez nagy bukás és veszteség az Earfunnak.
De ha nincs termék akkor mit vegyen az ember?
Oluv írta 150+175 hangszóró volt amazonnak szállításra leadva emlékeim szerint. Most ez egész europára nagyon kevés, de mindegy már nem érdemes agyalni várni tudunk más lehetőség nincs.
Aztán remélhetőleg pár héten belül lesz készlet és szállítás csak a karácsonyi időszak miatt nem tudom mennyire fog megint csúszni a rendelés.
Szóval én is nem tudok mit tenni várok még valamennyit, aztán ha karácsonyra se jön meg lemondom és ássák el magukat.
Igen az a esély is ott van a Konkurencia hozz valami újat elérhető áron és elveszi a Uboom X piacát. A Motion Boom Plusnak jöhet egy frissitet verziója elérhető áron. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18019 üzenetére
Azert azt tedd hozza, hogy nalunk legalabb 20%-kal dragabban juthatsz hozza.
En raerek, meg a karacsony is jo, jol mutat majd a fa alatt
Nekem az jott le, hogy magyarban meg senki se kapta meg, legalabbis a forumban.
Viszont azt sem tudni milyen sorrendben megy a kiszallitas. Ha jol ertem, amint elerheto lett innen 2-3an is megrendeltek. Akkor csak a sor elejen kellene lenniuk.
Az is erdekes, hogy Oluv kiakadt, hogy a 600 feliratkozobol alig 100an rendeltek meg (majd kesobb meg tobben). De igazabol azt se tudja teljesiteni az earfun. (nem akarok foglalkozni azzal, hogy mi tunt el)
Nekem meg van olyan teoriam is, hogy a 0.38as fw miatt meggondoltak magukat, de addigra par 100-at mar beutemeztek szallitasra, azokat kaptak mar meg bizonyos megrendelok. Visszarendeltek a szallitmanyt es fw csere megy ezerrel, uton van a frissebb gyartas, de hat lassan megy az is.
Alan videoja kevesebb mint 24 oraval a rendeles kezdes elott jott ki. Lathattok, hogy rossz a fw az eu-ba kuldott hangszorokon es nagy tanacskozas utan arra jutottak, hogy fw cserevel szallitjak oket. A ciki az lenne ebben, hogy kussolnak rola, meg eltunt keszletrol beszelnek.
Az nagyon furcsa, hogy ennyire kis keszletet kuldtek EU-ba, hogy az elso rendeleseket se tudjak teljesiteni.
Amugy van info arrol, hogy aki megkapam milyen fw volt rajta? -
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #18005 üzenetére
Mélység kiemeléssel még rosszabb, ez kb félgőzön egy kb 15 nm-es nappaliban.
3 sávos EQ van, lényegében mély közép és magas.
A mélyet nagyjából alapon hagyom vagy néha -1-el jobb. Valahogy ott közte jó lenne egy lépés.
Bár nem mai hangszóró, de lehet egy fw frissítés még tudna rajta finomítani.Mikrofon az amúgy nagyon jónak tűnik, hangzás, állíthatósága stb.
-
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #18001 üzenetére
Meg meg, aha 1-et.
Vagyis 2-t de a másikat nem vettem át és azt visszautalta az Amazon.
Így az olcsóbbik lett meg 87e-ért.Nagyon jó, lakásban fél hangerőn is üt.
Annyi, hogy annyira erősek a mélyek, hogy néha zavaró (torzít), ebben sajnálom, hogy nem lehet picit jobban finomítani az EQ-t.Valszeg ebből 2 db nagyon ütős lenne, de nekem fölösleges.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17976 üzenetére
En reszletesebbre gondoltam, hogy latszodik a beszerelendo hangszoro, es az is ami ki lett veve. Hol kellett reszelni, kellett-e valtoztatni a kabelezesen. Stb.
#17975carl18: nekem nagyon szimpi az a hangfal, nem tudom miert. Jo a forma, papiron jonak tunik a specifikacio. Tesztek meg nem mondanak igazan rosszat rola, sot inkabb jokat. De lehet csak en akarom, hogy jo legyen. A blitzwolfnak is van hasonlo. Neked viszont hiszek, hogy nem jo. Bar hozza kell tenni, hogy 19ezerert nem sok jobb van. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17951 üzenetére
Ezt nem tudom hol olvastad.
Valamelyik bt hangszoro tesztjeben emlitettek meg, hogy hatul is van membranja, es az jo mert falhoz rakva meg tobb basszus lesz.Azt tudom, hogy falhoz rakva valtozik minden hangszoro hangkepe. Nekem az volt nagyon uj felfedezes, hogy egy ures asztalon es a nappali kozepen a "foldre" rakva (ahol nincs fal) ekkora a kulonbseg.
De valoszinuleg nem az szamit, hogy 2,5cm asztallapon vagy 20cm betonon van, hanem, hogy az asztal 1 m2 felulet, a nappali meg 25m2. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17908 üzenetére
Earfun Air pro sv-t kaparíntottam meg 10 ezer alatt (27usd) a nagy szülinapi leárazásban.
Biztos van jobb füles, pl az air pro 4 is jobb lehet (63 dollár akciósan), de ez volt 70%kal leárazva. A moondrop 25 dolláros fülese volt terben, a nagy hype miatt. De ez lett végül és nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. -
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17852 üzenetére
De olvastam, és igen tudom, hogy nem ugyanaz a 2 szitú. De ha azt kapta alan, akkor miről mondjon véleményt?
Mindenki azt akarja, hogy jó legyen. De varjuk ki a végét.Az UBOOMX végleges ára (kuponnal ami 150 évig élni fog) 119 dollár. Úgy érzem az early bird lehet volna akciósabb. Szerintem 99dolláros bevezető áron brutál nagy siker lett volna.
-
-
Janaboy
veterán
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17845 üzenetére
Igen Alan már kipróbálta, és annyit mondott, hogy ne várjuk nagy lelkesedéssel, mert csalódni fogunk. Ennyit mondott, teszt még nincs.
Viszont akkor bedobom neked a hangszórót, ami elégséges lehet az elvárásaidnak. Alan szerint a kategória királya. W-king x20, nézz utána, igazából a beszerzése nehezebb lehet, de nagyon megéri. Erre senki nem mondhatja, hogy kevés.A jbl encore jobb nála, de 2szer annyiba is kerül.
-
Janaboy
veterán
válasz
<Adamsky> #17843 üzenetére
Köszi, igen, bár nem is olyan egyszerű kutatni mint azt ahogy gondolná az ember
Amúgy JBL Encoret hallottam nemrég, alapvetően nem rossz, de én úgy látom specs alapján hogy a Tribit többet tud.
De nyilván kérdés az ár és a JBL se annyira olcsó.Van amúgy egy Chromecast audiom és végülis az is jó lehet smart funkciókra. Bár az analóg bemenet nyilván lehet ront a minőségen, de az szerintem belefér
-
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Leegyszerűsítem: volt egy szerződés, amit előre kötöttek, mindkét fél ismerte, és ennek megfelelően jár el.
Hogy jó volt-e a szerződés, mi számít hibás teljesítésnek, vannak-e benne garanciák, többet érdemelt-e, stb. innen már csak filozófálgatás, ezeket a kérdéseket előre kell tisztázni.
Többet akkor lehetne hozzátenni, ha ismernénk a szerződést.Szívesen folytatom a témát, de tudtok erre másik topicot, mert nagyon offolunk?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Szerintem is ott kezdődik a gond, hogy Oluvnak a nyár egy része is arra ment el az Uboom X-t hangolja/tesztelje. Szóval érthető neki ebbe már sok munka van és nem megfelelően részesedik a jutalomból.
Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb.Ha minden jól megy jövőhéten megjön nekem is a Uboom X.
Szóval jó termék ez, csak még nem népszerű és sok ember aki eddig tesztelte nem tudja hogy is álljon hozzá.
Alan is arra ment neki legyen elsőnek Uboom X teszt még ha a firmware nem is végleges.Oluv feleségét leszámítva nem igazán látok youtubon olyan videót ami jó mikrofonal lett felvével.
(Én is azt mondom a JBL Go és társai nem igazán éri meg a árukat)
Ha már belépő szint kell ott a Maxsound Plus és a fél kg-os kategória ahol jó akku idő basszus és hangzás is jár az árért. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17817 üzenetére
Nyilván Oluv is azért foglalkozik az Earfunnal mert csak ők adnak ki hangszórót a neve alatt. "Egyenlőre" Csak úgy érzem ilyen egyoldalu a dolog. Mert Oluv már azt írja már számlákat se tud fizetni stb.
Tudom nem Oluv hibája, csak ha a Uboom L készítésből is ennyire rosszul jött ki anyagilag neki nem muszáj több közre működés.
Most a Uboom X rajtnál is ki a hibás? Oluv.
Mert valaki már azt mondta a Uboom X 100 dollárt ér, Mert a termék rajtja nem volt a igazi.
Most úgy látom Oluvot használták ki, a képeit és hangolását a cég használhatja de Oluv csak akkor lát egy kis apró pénzt ha a ö kuponján/linkjén vásáról az adott felhasználó.
Így meg eladni mondjuk 100 hangszórót 100X2 Euro? 200 EURO ezzel nem lesz kisegítve.
Nem hiszem ettől vastagabban jutalmazna a cég.
Csak itt ott tartunk Oluvnak se éri már meg Uboom X-t hangolni.
Reméljük Oluvnak összejön egyszer a saját márka, és akkor kompromiszum nélkül készíthetne hangszórókat.
Már Earfun Uboom X esetén és látnám a lehetőséget felár mellet jönne egy prémium edition. "LDAC" Codec mellet és más különlegesség stb. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17792 üzenetére
Ahogy szól (fülre) ott nem győzött meg arról, hogy megéri a csere. Csak grafikonokat nézve jobban viszketne a tenyerem az tény
Van amiben jobban tetszett és van amiben nem. Ugye ízlés kérdése is. Nekem is pl amúgy éppen bejön a b2p hülyegyerekes hangzása meg hogy max hangerőn remeg rajtam a nadrág néha
Illetve itthon ülök egyedül, kertes házban én ritkán hallgatom 80% alatt, de nem ritkán maxon.Az a másik dolog, hogy mivel belefér anyagilag a dolog, nem rágom addig a témát. Ez szerencsés dolog és hálás is vagyok az életnek ezért az állapotért.
Nyilván komolyabb kiadások előtt én is szó szerint rommá olvasom magam.A harmadik hogy az sem mindegy honnan váltana az ember.
Most lenne még meg a soundbox xl pl akkor tuti ezt venném, mert hát csak sokkal olcsóbb is, tényleg jó deal ennyibe.
De mivel ott a b2p amit amúgy szeretek is nyilván más kell hogy megyőzödjek. Impulzus, az kell a bugi, hatalmasak fícsör, akármide talán nem leszek ettől szar ember
Minden esetre azért az überalles érzést senkiben nem hozta el az uboom x, ahogy azért várva bolt. Habár erősebben irreális elvárás is volt talán ennyi pénzért.
Arra is kíváncsi leszek hogy konkurens árazására milyen hatással lesz. A piaci verseny mindig jó ha végfelhasználóknak -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17785 üzenetére
Mindegy én se tudok mit csinálni csak várni! Írtam új fejleményt hátha valakinek mondjuk fontos. Én is reménykedtem 8 napon belül meg lesz aztán remélhetőleg amazonnak csak felbukan a hangszórója.
Az igaz hogy Oluv szerint 3 hete amazonnál van, hiszen magyarországra is akkor jöhetett az első készlet.#17788Peaceliker
Élőbe kéne a konkurencia mellé rakni, szerintem főként a Uboom X erősége az ár-érték arány. Most a Early Bird akció ára vitathatatlan super ajánlat.Chip.de oldalon néztem a bluetooth hangszóró teszteket akku idő.
Original Dockin D Fine (15 óra)
Dockin D Fine Evo (9 óra) ( Most már nem 6600 mah hanem 4500?)
Motion Boom 2 (27 óra)
Motion Boom Plus 2 (49 óra)
Persze tegyük hozzá ezt azonos hangerőn 75 decibel mellet.
A sima D Fine 6600 mah akkuvel 14 órát hozta a régi 4.0 bluetooth mellet.
Ez alapján nem nehéz számolni, új bluetooth modul mellet nagyobb akkuval 20 órát lazán kéne tudnia. De se baj majd a Uboom X hozza a 30 órát.
A Chip tesztje is megírta sok éve a D Fine nagyot alakítot. De a mai konkurencia és árak mellet már nem az legjobb üzlet. ( Új árát nézve)
90 Euro a Boom 2 akcióba -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17787 üzenetére
Viszont nem csak nézve, hanem hallgatva is, nem éreztem azt hogy valami merőben más dolog lenne. Nyilván más mind a 3.
De a spektogramon mit kell lássunk pl? Csak annyi hogy mélyebbre megy? 50% on.
Maxon már nem is igazán. Bár ott nyilván egyik sem fog remekelni, ezt lássuk be.
És amúgy még csak azt sem mondom hogy nem jobb cucc. De nem annyival hogy kedvenc legyen egyiket árulgatni.
Valamiben lenne nagyon más. Könnyebb, kisebb, nagyobbat, 3x akkora akku akármi. És hogy ha most nem lenne menő akkor ezt venném-e ebbe az árba mint soundcore t 170 euróba? Naná, hogy eztDe azért a mindenben is úristendeallatkiraly lesz érzést (egyelőre) számomra nem hozta el, ami annyira be volt harangozva, ennyi.
Majd nézem még dolgokat, remélem lesz újabb fw teszt is. Sima meggyőzhető vagyok ha úgy alakul.
Bár ahhoz fixen nem lesz kedvem hogy eq t kapcsolgassak szoba vagy kültér függően. Kényelmes disznó vagyokIgen, ennyibe állat. De azért mocskos újdonságot nem hozott be a piacra szerintem (!).
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17785 üzenetére
Nekem mondhatni még úgy is impulzus vásárlás lett volna hogy beszélünk róla egy ideje. Így meg elment a kedvem.
De ha esetleg Alan újra teszteli új fw vel és valamiért klasszisokkal változik majd (kétlem) akkor majd ha újra akciós (mert lesz) behúzom.
De így nem látom hogy nagyon más lenne mint B2P. Amennyivel másabb /jobb (mindegy minden mondom) az meg annyira nem fogott meg.
Még esetleg ha max hangerőn elmenne 6+ órát akkor tán meggyőzhető lennék -
seredy
tag
válasz
<Adamsky> #17759 üzenetére
Köszi a választ, kicsi a lakás, a dolgozószoba kvázi gyerekszoba is, így is tele van kábellel, meg túl van zsúfolva így is. De mivel egész héten home office-ban vagyok, és közben mostanában folyton megy a régi W-King, arra gondoltam, váltok egy eggyel fentebbi kategóriába. Lehet, hogy erre a célra ez a keret overkill… ennyire nem ismerem ki magam sajna. Klipsch The One-ról és Harman/Kardon Go Playről olvastam jókat ebben az árkategóriában, de nem tudom persze, hogy erre a célra felesleges.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17736 üzenetére
Szerintem jobban jarunk, ha osszerugjak a port. A vegen a Tribitnel kotne ki Oluv. Na azt megneznem
A vegen helyre hozna a SB2-t valami faxa FW-el(Alan mar megszelloztette, hogy nem sikerult jol)
Regen igenyeltem a kupont, de akkor csak az earfun oldalan kattintottam a promo oldalra. Azt meg is kaptam.
Tegnap meg oluv oldalarol, annyi a kulonbseg, hogy szerepel egy "-oluv" a link vegen. Erre varok. -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17720 üzenetére
Azt megemlitem, hogy ugye az UboomL-hez is most nyaron jott ki az app support. Igazabol a gyari appba bele lett jerryrigelve Oluv EQ-ja. Azert ut el annyira a gyari EQ valaszto Oluv-etol. De en azt annak tudtam be, hogy az egy utolagos szikszalagozas. Inkabb Oluv plusszaval. Nem ezzel aruljak, utolagos modnak oke.
De ugyanezt latni a gyari UBoomX-nel kicsit fura. Alan is megjegyezte, hogy miert kell ilyen benan gyari EQ-t valasztani.
En a gyarit alakitottam volna at. Nem kellenek fancy kepek, meg 15 zenei stilus. Legyen 5-6 gyari, Oluv fele 7, majd annyi egyedi sajat amennyit az user akar. Megjegyzem, hogy van 3 bass boost, de ezekrol semmit se lehet tudni. Az uboomL-en nem is ereztem semmi kulonbseget kozottuk.Nagy a kerdojel bennem, hogy hol siklott ki ez a dolog. Kb augusztus elejen kesznek kellett lennie a vegleges FW-nek. Azt az earfun is atnyalazza, leteszteli mit is csinalt Oluv. Elkuldik gyartasba. Szeptemberben gyartjak ezerrel a hangfalakat. Szeptember kozepen elindulnak a kontenerek a vilag minden iranyaba. Oktober elso heteben mar a raktarban csucsulnek.
Oluv augusztus elso heteben mar osszehasonlito videokat csinalt, szoval szerintem o keszen volt. De persze nem tuhatjuk ezt pontosan. Es ez csak az en feltetelezesem. Lehet a kozeleben sem vagyok az igazsagnak.Oluv kitette (en emailben kaptam meg), hogy meg lehet az o linkjen is early bird kuponra jelentkezni. Ha megkapom a kodot rendelek en is egyet, mert nagyon kivancsi vagyok.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17720 üzenetére
Igen de akkor mi a végeredmény, mindenki kap egy Uboom X-t vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják? Csak azért amiker Oluv rakot közé ott egyértelműen Boombox 3 szintű a Uboom X. Utána meg lehet majd tolni a firmwareket dögivel, persze tudom idővel tuti jön egy végleges megoldás mint a UBoom L esetében a kérdés mikor?
Igen, én is azon gondolkodok Oluv is túl messzire ment vagy egyszerűen a túltolt DSP miatt volt jó a hangja. Persze ameddig nincs a termék a kezembe, addig korai elmaharkodotan itélni. Így előre nem is akarom leírni, remélem a amazon szállítás botrány lemegy gyorsan aztán jöhet a hangszóró.
Csak valahogy a UBOOM X rajt valóban jelen esetbe kicsit tragédia.
Mióta Oluvnak nincs youtube csatornája még anyi emberhez se jut el a termék mint eddig.
Akik megkaptál a hangszórót meg nincsenek róla a legjobb benyomáson, így lehet ezért van 600 early birdbol csak 100 valós vevő.
Persze earfun hibája ha rajtra nincs egy kész termék ami jól szól és hozza amit igért.
Idővel a firmware helyrehozza, vagy a hangszóró korlátja és ebből ezt lehet kihozni.
Szóval én kivárom, remélem jön 1-2 hét múlva ha fél hangerőn hozza a Dockin szintjét és sokat bír a akku már elégedett vagyok. Aztán majd jönnek rá a firmwarek, ezért a 112 USD ár azért volt mert tudtuk ez nem egy végleges termék.Azért nézzük a Tribit stormbox blast is már megjelenéskor be volt hangolva, dobozból kivetted és már hozta a maximumot. Az earfun itt rontja el, hogy dobozból a gyári hangzás nem nyújt semmi extrát. Soundcore termékek is jobban rajtolnak mint az Earfun pedig az se tőkéletes.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17716 üzenetére
De én azt nem értem Oluv hónapok óta dolgozik a hangszórón, miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót? Vagy miért muszáj abba is belenyulni ennyire fontos hogy a ember 50 hangszórót össze tudjon kötni?
Csak a Uboom X Oluv hangolása mellet jó anyag lenne, de ez a rajt se a igazi.
Valahogy a cégtől is elvárnám több energiát fektesen a indulásba, vagy 1 ember írja a firmware-t mindenre? És még az a 1 ember se a szakma csúcsa.#17714Peaceliker
Tegnap lett rendelve, 1 nappal rá még korai lemondani.Nyilván a Earfun is rajta a ügyön a hangszóró induljon el a címre. Oluv meg írta aki megkapja uboom x-t rakja fel az új firmware-t és csináljon youtubera videókat...
Nekem meglesz Uboom X majd kongatom rendesen, és csinálok róla videókat.
XXX BASS MÓD Minimal techno! -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17716 üzenetére
Már az uboomL-nél is húzta a száját a különböző fw-ek miatt. De végül lett teszt.
Igazából a 37 gyári eq az earfuntól felesleg, elég Oluv-ét használni. Én most uboomL-nél csak az ővét használom, a többi vacak. Az a 2 többet ér mint a 30 másik. Megszámoltam, 30 másik van... [kép]
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17662 üzenetére
Azért hála létezik Firmware frissités, azért érződik a cég kapkod nincs erre kapacítása.
Úgy van mint a Uboom L esetén ott is volt sok sok firmware és Oluv munkája ebbe a 0.38 firmware esetén nincs is a csúcson.
A XXX módba lenne a legtöbb bass, de a sima Outdoor mód adja al adja a legtöbb baszust Alan tesztje alapján.Még az lenne remény Oluv feltölthetné az általa kreált firmware-t így ha jön a hangszóró lehetne számítógépről Oluv hangolását használni így nem volna több gond.
Úgy emlékszem Uboom L esetén a 0.43 volt a legjobb.
Azért a Uboom X sincs veszve lehet jön pár frissités és megjön majd a igazi hangja.
Nyilván azért Early Bird mert még nem a végső termék, azért így se szól ez rosszul. -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17659 üzenetére
Ebben egyetértünk, én is az EAC-ot használom, illetve használtam,. mert már amit szeretek, azt inkább megszereztem HD felbontásban, ami meg CD-n van meg, azt inkább hallgatom CD-ről. A bitperfekt másolás szerintem is lényeges, mert a folyamatos hibajavítás nagyon is hallható minőségromláshoz vezet. Én inkább a PC-re, mint forrásra gondoltam, hogy nem az igazi. Valahol azt olvastam, hogy a zenei jel nem más, mint modulált tápfeszültség. Ha ez így van, hát ha valahol, akkor egy PC- ben biztosan nincsenek "tiszta", zavarmentes áramok.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17649 üzenetére
Igen Patreon Oldalán is ez a poló volt rajta mikor a Uboom X videó készült!
Tesómnak mondtam küldje vissza mert ez kidobott pénz volt a ablakon. Árát tutira nem éri meg a Sencor hiába van CD és kazetta. Szerintem már nem éri meg elavult platformokon zenét hallgatni. -
Steevy84
csendes tag
válasz
<Adamsky> #17627 üzenetére
"Az egy dolog, hogy szvsz. a csávó nem valami jó mikrofonnal dolgozik"
Az nem kifejezés hogy nem valami jó a mikrofon, kb mintha kaputelefonnal venné fel őket
De az viszont ebből a nagyon gyenge felvételből is átjön hogy 80%-nál elkezd torzítani a uboom X, amivel összehasonlítja az viszont nem, szóval nem a gyér mikrofon a ludas.
Tényleg kéne már egy normális teszt -
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #17631 üzenetére
"@alanrossreviews 7 days ago
i dont even have the speaker yet, they only asked me if i want one on Friday."Egyébként nem figyeltem oda, ezért értettem félre, másfél hete kérdezték, hogy akar-e tesztpéldányt (nem pedig múlt péntekre ígértek egyet neki)
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17618 üzenetére
Csatorna neve se semmi!
Audiofil háziasszony
Lehet Oluv így tér vissza a felesége csinálja a csatornát! -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17601 üzenetére
Most néztem a Uboom X 189 dollár lenne, de 160 usd Early Bird ára viszont 112 USD.
Ha jó hangja lesz és nagy lesz a kereslet akkor valóban megérheti a 190 USD-t konkurencia mellet főleg a többi ilyen szint se olcsobb.
Én is láttam azt a tesztet ahol a droidja gyári EQ-t használ uboom x esetén mert az hangosabb.
Oluv EQ-t írta valaki kommentbe direkt azért halkabb hogy alacsony hangerő esetén is többet lehesen lépkedni. Kisebb hangerőn is lesz lehetőség lépkedni stb, Oluv így készítette.
-
válasz
<Adamsky> #17597 üzenetére
Egyébként engem most a Stormbox Blast 2 kezdett el izgatni, szerintem magasabb kategória lesz, mint az első, a 7+ kg-jébe anyag is fér bőven, a hangszórókiosztása is izgalmas. Tartok tőle 200 eur alatt akcióban sem lesz.
Szerk. nem mintha vásárlás előtt állnék, mert, ami van, azzal most nagyon elégedett vagyok.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17584 üzenetére
Kösz!
Felíratkoztam még ma, 112 dollárért elég jó üzlet. Konkurencia árai sokkal magasabbak, úgy látszik Earfun Uboom X is terjedni akar és a legjobb mikor egy termék olyan jó saját magát reklámozza. Ha egy termék jó nem kell neki nagy marketing a minőség miatt terjedni fog.Aztán appba lesz egy csomo EQ beállítás, így minden alkalom bel/kültérnek tud a hangszóró igazodni.
youtubon nem rég láttam tesztet és a 30 óra akku idő reális fél hangerőn.
Egyik külföldi 100% töltésről 29%-ra meritette 24 óra használat után ami nagyon jó eredmény.Myearfun oldalra AVG vajon miért riaszt be?
Így nem bizalom gerjesztő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged