- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5 #18496 üzenetére
Meglett a végeredmény.
Ott kezdem hogy 3 éve vettük a Panasonic T-Max 10-t. Ez papíron 300W (hát persze... 75 W áramfelvételből.. )
Nem nagy méretre, arra a kb 60m2-re ahol szólt, kedveltem. CD-t sosem hallgattam, rádió néha ment rajta. Most ugye ez került haza ...
Szóval ott volt a kb 60m2 és elvittem a Charge 5-t. Szeretem a hangját, 30-40% -on hallgatva alig akart lemerülni, tiszta a hangzása... ez indított el a JBL irányába.
8 hónapja létezik a Partybox 120. Cserélhető akku, ha kiveszem akkor is megy hálózatról és nem cseszi szét a töltés... 160W-os- gondoltam ez elég lesz oda.
Ma beüzemeltem. Brutál jó. Álom a hangzása, és még a parasztvakítós fényjáték is tud kulturált lenni. Ami nagy szó- de a feleségemnek is megtetszettvilágítással, hangzással, mindennel. (nem nagy meglepetés de a JBL 160Whangosabb és tisztább mint a Pana 500W- ezt csak halkan írom le
)
Részemről nagyon ajánlott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- SörcsaPH!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged