- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
carl18 #18246 üzenetére
A sima JBL Go, de ott linkeltem is videóban.
Hát az rossz hír, este túl hangos a bejelentkezés.Van még egy Sony SRS-XB30 is, de ennek is vannak bőven hátrányai:
- túl nehéz
- nagyon rossz a csatlakozása (Samsung TV-hez vagy 3-4. alkalomra sikerül)
- a töltése bonyolult ceremónia (külön töltője van és egy fedelet el kell hajtani előtte)
- csupa felesleges funkció, ami kéne az meg nincs -
Ciccuka
veterán
válasz
<Adamsky> #18238 üzenetére
5e volt BF-en, annyit megért szerintem. Jól és gyorsan csatlakozik mindenhez.
Nem értem ezekre miért nem raknak valami Led-et, hogy este is láthatók legyenek rajta a gombok. JBL-nél röviden, itt hosszan kell nyomni a gombot bekapcsoláshoz.Kell lennie valaki kikapcsolási lehetőségnek (ennek a zavaró feature-nak), a használati utasítását még nem olvastam el. A másik probléma vele, hogy az USB-C töltőport fedele állandóan kimozog a helyéről, nem zár rendesen már újan se.
-
Ciccuka
veterán
Ismeri valaki ezt a hangszórót?
MDZ-37-DB
Xiaomi Portable BT Speaker (5W)Van valami App hozzá?
Az a probléma vele, hogy bekapcsoláskor erős bejelentkező hanggal indul el, ami roppant zavaró (kikapcsoláskor ugyanez van).JB Go-hoz képest nem olyan jó, mint sokan beállították. Annak ugyan nem volt ennyire mély hangja (talán ilyen hangos se volt), de mégis szebben szólaltatta meg a zenét valahogy (legalábbis annak hangját jobban szerettem). Üzemidőben is sokkal jobb volt.
-
Ciccuka
veterán
Adott egy ilyen Bluetooth 5.0 USB Adapter
És egy Sony WH-CH510 (BT 5.0) vezeték nélküli fejhallgatóPC-n borzalmas hangminőséget produkál (meg máshol is), nincs tér, dinamika, erőteljesség, hangerő, tisztaság. stb. (persze egy laikus biztos azt mondaná, hogy jó), mintha egy "fal" lenne előtte. Ez a Bluetooth sajátossága lehet?
TV-t el lehet hallgatni vele, de a minimális elvárásomat is sikerült alulmúlnia. Azt hittem ennél többet tudnak ezek.
Próbáltam egy JBL Go (Bluetooth 4.1)-t is, igaz azt más lejátszóval, de azzal elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest