- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18354 üzenetére
Milyen töltőd van? Mivel töltöd az X10-et (és gondolom az UBoom X-et)?
"Tegnap este 8 körül rá dugtam most reggel le vettem és csak 70 százalékig jutott."
Mennyiről indultál, ill. honnan tudod, hogy hány százalékon áll pontosan? App ugye nincs.#18356 rezy89
"Jön a basszusos rész, érezhetően csökkent a hangerőn és ez a hullamzás van végig."
Újkorában jó volt, majd egyik napról a másikra lett ilyen?
Most nézem, hogy neked ez a második ... adódik a kérdés, hogy mindkettő ezt csinálja?
... ha, nem, akkor mi a kérdés?→ elromlott / hibás készülék
#18360 SSlyTR
"Oluv féle app support-os csoda van rajta." – fain, jól működik? Ezzel vetted, vagy te henkölted rá?" ... valaki felhozta, hogy miert nincs elrejheto fogantyu a hangszorokon ... " – én voltam
Ez sem rossz, ami a Tronsmart S100-on van, de én ilyen sima lehajthatóra gondoltam, mint régen a magnókon.
Egyébként így külső design-ra (élőben még nem volt szerencsém megtapogatni egyiket sem) a Tronsmart-nak egész pofás hangszórói vannak. Design-ban sok Soundcore-t és az összes Earfun-t verik. A hangzás más tészta ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest