Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz carl18 #18287 üzenetére

" ... minden oda veri ár-érték arányba."
    És jó eséllyel súlyban és méretben is, annak ellenére, hogy ez sem egy "pici" hangszóró.

" ... 7 Oluv EQ így tudsz igazodni a környezethez."
    Igen, ez egy kétségtelenül nagy plusz. Nem is értem, hogy a H/K hogy képes 2024-ben app. nélküli hangszórót kiadni. O.K. elvileg a Go+Play 3 magától állítja a környezethez a hangzást, de azért én hallottam olyanról, amikor ez nem igazán jött össze. Akkor pedig az ember ott áll, oszt' néz értelmesen.

Egyébként számomra az L és az X között (ha az Earfun-nél maradunk) lenne az igazán tuti egy hangszóró. Elvileg erre ott van a Raver (tényleg, erre is rápróbálhattál volna, ha annyira égeti a kezedet a pénz :DDD ), de erről vajmi keveset hallottam, ill. a 1.2-es (kicsit hülyén hangzik, de ez van) elrendezés – vagyis két mély/közép között egy magas – számomra nem tűnik túl vonzónak.

UBoomX: sajna teardown videó még nincs fenn róla, pedig szívesen megnézném azt a hangszórót oldalról / "3D"-ben.

Kicsit torzít a kép, de szinte nagyobb a mágnes, mint a hangszóró. :D

" ... át látni Dockin valóban basszus túl vezérelt."
    Szokni kell a fülnek a más, de igazából jó hangzást. Ezt írtam már többször is, hogy minél kisebb / gyengébb / olcsóbb / gagyibb egy cucc, annál inkább próbálják a valódi mély hangok hiányát kompenzálni a mélyek felsőbb régiójának az emelésével.

Jaj, ezt majdnem kihagytam. Erre neked biztos porcosodni fog. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák