Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a túltolt Oluv marketing miatt ... " – hol?
Max. itt találkozhattál vele (tőlem). A csókának már jó ideje nincs csatornája, és a hangszóró bevezetése annyira "jól sikerült", hogy még én is elgondolkoztam a vásárláson, annak ellenére, hogy folyamatosan követtem a vele kapcsolatos történéseket. Szóval ha valami egész biztosan nem volt, – vagy, ha igen, akkor sz*r – az a marketing.
Ehhez képest épp egy olyan márkától rendeltél most hangszórót, ami az utóbbi 1-2 évben másból sem él. Ld. X600 ← "beszt spíker evör"" ... talán még annyira sem tetszik, mint a Soundcore ... "
A B2P szebb, bár az se szép, ez tény. De, ez a kategória nem is erről szól. Viszont, ha megszólal, akkor 10-ből 10 ember csak néz maga elé, hogy .... azta ..." ... egyik kutya másik eb." – szíved joga ezt gondolni, de a tesztek (most már azért akad pár használható) nem ezt mutatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- RAID
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-book olvasók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Max. itt találkozhattál vele (tőlem). A csókának már jó ideje nincs csatornája, és a hangszóró bevezetése annyira "jól sikerült", hogy még én is elgondolkoztam a vásárláson, annak ellenére, hogy folyamatosan követtem a vele kapcsolatos történéseket. Szóval ha valami egész biztosan nem volt, – vagy, ha igen, akkor sz*r – az a marketing.