Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18389 üzenetére
"Vettem egy kis demo videót az Uboom X-ről!" – jó kis "classic music" 😎
Igaz a konkrét felvételnél nem (nagyon) jelentkezik mint probléma, de máskor inkább tedd magasabbra a hangszórót, hogy ne legyen előtte / alatta semmi.
Nagy felületen – pl. földön vagy egy asztal közepén – ugyanis bezavarhat a hangzásba ("búúmivá" teheti azt) a hangszóró előtt/alatt lévő rész.
Oluv gyakorlatilag ennek kiküszöbölésére csinálta a cust. fw.-ben a desktop módot, ill. ezért szokta ő is mindig az asztal szélére pakolni a hangszórókat.#18386 spgabor
"A boom 2 nehezen fér egy hátizsák aljába." – van az a hátizsák, de sajnos tény, hogy azon is ott az az "eltüntethetetlen" fogantyú.
A Motion+ egy jó választás lehet(ne), de az is kicsit határeset. A Motion 300 inkább "hátizsák barát". A Motion+ ~1 kg, a Motion 300 súlyát viszont nem említik se az oldalon, se a kézikönyvben, de én azt feltételezem, hogy könnyebb.
Más nem nagyon szokta ajánlani (talán mert itt a topic-ban csak nekem volt, és mert nem egy mai darab) de szóba jöhet még szerintem a Soundcore Boost (amazon.de-ről lehet beszerezni).
Az előbbi link-en lévő teszt végén az van feltüntetve, hogy a Motion 300 775g.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest