Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18304 üzenetére
" ... ritka de biztos van olyan telefon ami túlvezérli."
Én ezt nem tudom értelmezni. Mármint értem, amit írsz, de ezt egyszerűen nem tudom elképzelni. Ez nem analóg vonalkimenet, ami X eszközön ennyit, Y-on meg annyit tud.
Szerintem ott valamilyen gyári okosság (plusz eq. / "hangzásjavító" csoda) be volt kapcsolva. Sose jártam semmivel még így."2024:12:08 Earfun ... " – meghallgattam (elég nagy bünti volt ez a "zene"
), de alig vagy egyáltalán nem jött át a torzítás. Pl. mikor elkezdted forgatni, még annyira sem hallottam. Mind1, elhiszem, de a fenti állításomat tartom.
#18303 Peaceliker
Az említettek közül mégis az a legkomolyabb cucc. Legalább van app, eq. megmerném kockáztatni, hogy az is szól a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest