- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18435 üzenetére
" ... csak kukdjek ki es nem veszem at es ennyi?"
Most végül is feladták, vagy sem? Ha igen, akkor azt visszafordítani nem tudják. Ha, nem, akkor írj nekik (ha még nem tetted volna), hogy nem kéred, mert nem ezt ígérték (hivatkozz a levelezésre). Ha nincs válasz, és csak jön a csomag, akkor még mindig dönthetsz, mikor csengetett a futár."Itt a magyar earfunnal nem szoktak kuponozni vagy akciozni?"
Passz. Még sose vettem tőlük semmit. Itt inkább akciók szoktak lenni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18431 üzenetére
" ... irtam nekik es semmi valasz... "
A spam-ek között nézted? Nekem a yahoo simán spam-be tette úgy a levelüket, hogy én írtam nekik, ők pedig válaszoltak. Logika?
Én egyébként mindig kaptam tőlük 2-3 napon belül választ. Furcsálltam is, hogy mi van ..."Max olyan 30-35 korul vennenk... "
A Flip 6 ebbe nem fér bele. A Flip Essential 2-t (ha erre gondoltál) passzolnám.Úgy látom a magyar Earfun-nál van. Vedd meg akkor innen, a másikat pedig ha megérkezett, ne vedd át. Ha visszaért, akkor – elvileg – vissza kell adják a pénzt.
#18430 cooi11
Azt én se, de ennyiért már – akár több – jó hangszórót is kapsz, amit oda viszel magaddal, ahová akarsz. Mennyezeti hangszóró egy átlagos lakásba (konyhába) egyébként se tudom mennyire jó ötlet. Vannak egyébként külön konyhai rádiók, amiket pl. a szekrény aljára lehet erősíteni. Ha egyébként semmi szükség bt. hangszóróra, akkor én lehet valami olyasmit néznék. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18427 üzenetére
" ... megerositette h december 23ig leszallitjak a hangszorot..most meg irtam nekik h mi van... "
Ez most a UBoom L?
Ez azért (nagyon) gáz.Lemondtad a megrendelést? Nem próbáltak valamilyen kedvezményt felajánlani? Mondjuk ez a dec. 31. sem két nap csúszás.
"Itthoni beszerzes akkor marad a jbl?"
Igen (nekem most más / jobb nem jut eszembe). Mondjuk, ha van osztrák kapcsolatod, akkor rápróbálhatsz az amazon.de-ről az előbb link-elt Motion+ -ra vagy ugyancsak az UBoom L-re. Bár itt, és most előbbi jobb áron van, úgyhogy én hajlanék afelé. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18278 üzenetére
Elvileg ez már olyan, ami támogatja az Earfun app-ot. Majd esetleg írj róla kérlek, ha megjött.
#18280 carl18
Most nézem, hogy a Dockin ~2 kg, míg ez az X10 3 kg? Ez hol "táskás" hangszóró? Ennyi erővel vihetted volna magaddal a Dockin-t is (és még jobban is jársz).
Ezt az X10-et még a Motion Boom is megeszi. Legalábbis, ami a hangzást illeti (hangerőben, – ha az a fontos – lehet nem).
Mennyiért is vetted, és honnan? Csak mert itthon aranyárban van. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18275 üzenetére
" ... garancia itt hogyan mukodik?" – Erafun-nál?
Nincs nagy tapasztalatom, de általában vagy visszautalják a pénzt, vagy szimplán küldenek egy másikat, ha tényleg bebizonyosodik, hogy rossz, vagy elromlott ...
Egyébként a Soundcore-nál is hasonló a helyzet. Én még olyanról nem hallottam, hogy vissza kellett volna postázni, és várni a "javításra"." ... honnan szallitjak?" – általában EU-s raktár.
Ha van raktáron, ill. nincs az extra szívás, mint amibe mi belefutottunk az UBoom X-nél, akkor viszonylag rövid idő alatt (1-1,5 hét).
Ha fontos, hogy megjöjjön karácsonyra, akkor én írnék nekik a helyedbe (rákérdeznék a készletre, ill. a szállításra).#18274 carl18
" ... nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz ... "
A "ház" mérete is sokat számít szerintem. És a passzív membránokról se feledkezz meg (azok is elég nagyok → plusz felület).
D Fine: én első pillanattól nem értem, hogy azon miért hátra került az a két "csenevész" membrán. Persze most csak úgy okoskodok, – mert nem vagyok mérnök, sose terveztem ilyet, – de én oldalra tettem volna két nagyobbat. -
<Adamsky>
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- SkyShowtime
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest