- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
herdsman12 #18418 üzenetére
Nálam nem csinál ilyet.
-
cidalain
veterán
válasz
herdsman12 #16961 üzenetére
van telefonom, nem kell kölcsönkérni
igen, célszerű lenne ilyenkor rácsatlakozni a telóval tablet helyett. de az kb hangszóró szempontból olyan lenne, lecsatlakozás-visszacsatlakozás, amit a tablettel is csinálok amitől megjavul. így nem jutok közelebb.
hosszabb távon kéne csak telóval használnom, ha úgy is előjön akkor speakernél van gixer, ha nem akkor a táblagépnél. viszont ilyen hosszan csak telóval még nem tudtam tesztelni. ez a hiba nem állandó, fél év alatt 2 eset volt csak. -
eldoble
aktív tag
válasz
herdsman12 #15941 üzenetére
Köszi, ilyen gumisom nekem nincs, textiles (olyanom van) meg gondolom, még rosszabb mint az eredeti talp, akkor próbálok szerezni ilyen gumisat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #14416 üzenetére
" ... nem találok semmi infót róla."
A szokásos, "sokat mondó" bug fixes. Én bátran feltettem. Rosszabb nem lett, de jobb se. Bu-og pedig 1000 éve nem tapasztaltam. Szóval ...
Talán Alan leteszteli (szokása) majd, szóval, ha biztosra akarsz menni, akkor várj még pár napot. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13494 üzenetére
Nekem szerencsére nem, de az említett kommunikációból látszott, hogy akkor engedte el a support a dolgot, mikor megemlítettem, hogy nem az eu.soundcore-ról jött a cucc, hanem az Ali-ról.
#13497 Aureal
Nekem még a nem upgraded MaxSound Plus volt (az már tud TWS-t, és type-C-s), úgyhogy ami miatt cseréltem:
• type-C csati
• kicsit több basszus
• EQ
Nem azt mondom, hogy annyival jobb a Boost, hogy feltétlen megéri (mindenkinek) pláne, mert utóbbin pl. nincs aux. Alapból a MaxSound Plus tisztábban / kiegyenlítettebben szól. A Soundcore-al - ahogy azt már megszoktuk- kicsit "birkózni" kell (custom EQ), de utána szerintem többet tud, mint a MaxSound Plus.
#13496 Zοltta
" ... nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról ... " - a Motion Plus-ról van szó?
Nem vagy semmi! Én azért ilyennel nem próbálkoznék be -
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13494 üzenetére
eu.soundcore.
Írtam nekik, hogy nem tetszik, hogy ennyire gyűjti az új lenyomatot és max hangerőn nem hozza amit le írnak a Plus-ról és kárpótlásul 15% ot vissza kaptam -
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13267 üzenetére
Láttam ezt is ,de mindig kerülöm azt a terméket, ahol szinte nincs véleményezve és feltüntetve ,hogy mennyit adtak el belőle.
Sajnos sok ilyen van itt Alin és Amazonon is.
-
borbar
tag
válasz
herdsman12 #13267 üzenetére
Még ha csak egy 10 USD-os tok is, de ez egy csaló alis shop 10 %-os pozitív visszjelzéssel, tucatnyi panaszos vevővel. Kerülni kell.
-
Aureal
őstag
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
Adamsky jól írja, de egy kis kiegészítés:
A cd ripping "tracks at one" egy filozófia. Az Exact Audio Copy progi szemléletét tükrözi, amivel magas minőségben szoktak bitre azonos másolatokat készíteni (értsd úgy, hogy még a szünetek is, a csend is bitre pontosak legyenek). Mondjuk trackre bontva is meg lehetne ugyanúgy oldani vele csak..., de a lényeg, hogy a cue sheet fájlt pl. egy Foobar képes megnyitni és a track lista alapján kezelni a lejátszást. Ill. van külön segédprogi ami az egybe flacet szétszeleteli ez alapján... >> google
Én is utálom amúgy ezt a formát, mert ha egy egész albumból egyetlen track kell vagy kettő, akkor lehet szabász-varrászosdit játszani vagy a Foobarral vhogy ki lehet még exportálni, de ez ilyen nyomi dolog akkor is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
" ... a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van ... "
Bevett szokás, hogy - főleg koncertfelvételeknél v. olyan esetben mikor nincs szünet a számok között - 1db fájlban van a teljes CD, ami mellé mellékelni szoktak egy cue kiterjesztésű fájlt, amiben benne vannak azok az "index"-ek, amik az egyes track-ek határait mutatják. Ezt a cue-t kell megnyitni, és látni is fogod a flac-en v. mp3-on belüli számokat.#13260 Zοltta
Még nem vettem tokot (szerintem nem is fogok) mert ez nálam ilyen lakáson belüli hangszóró. Utazáshoz nekem ez már picit nehéz lenne ... arra vettem egy Soundcore Boost-ot. Azt csak simán bevágom a ruhák közé, oszt' csókolom.
Egyébként nincs nagy varia. Én másfélét nem is láttam, csak azt, amit borbar is link-elt. Teljesen OK-nak tűnik. Ha szükségem lenne egyre, én is olyat / azt venném." ... Charge 3 hoz képest stúdió hangfal ... " - nagyon más (jobb). Ugye itt már van aptX, állítható EQ, multipoint. Sajnos JBL, ill. H/K vonalon nincs hasonló hangszóró.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13250 üzenetére
" ... torrent ügyben gyenge kezdő vagyok ... de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc." - meg ne sértődj, de az audio formátumokat illetően sem ártana egy "után képzés".
Szlóval a flac nem, hogy nem rossz, de ha már bejáratásról beszélünk, és arra van egy ilyen "céleszköz", akkor azt érdemes a lehető legjobb minőségben használni.
Az, hogy ez most mennyit számít egy tetszőleges - ráadásul bluetooth-os - hangszóró esetén, az véleményes. Ha van kéznél, ártani biztos nem árt, ill. szvsz. meggyorsítja a bejáratást, de persze lehet nélküle élni.#13252 Zοltta
"Az aktuális Firmware 37.38" - nem ajánlotta fel a 39.39-et?
"Töltetni ki ,hogy szokta ... " - ha lemerül, akkor rádugom a töltőre és feltöltöm.Nem szoktam bohóckodni azzal, hogy megpróbálom 80% körül lehúzni a töltőről.
#13256 Lami66
"Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá." - mintha lenne olyan is ami a sub-okat mozgatja meg. Azt nyilván felesleges egy akármilyen bt.-s hangszóróra ráküldeni. Itt szerintem inkább az a lényeg, hogy az adott hangszóró teljes frekvenciatartományában kicsit "át legyen mozgatva". Az, hogy ez a valóságban mennyi pluszt hoz, nos az erősen fül, és hangszóró függő.#13257 carl18
"Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet ... "
Valahol azt olvastam, hogy 40% fölé nem nagyon érdemes menni a bejáratás alkalmával. Valamint ezért is lehet hatékonyabb egy ilyen előre elkészített audio anyag, mert nem kell bömböltetni a hangszórót ahhoz, hogy "komolyabb munkát végezzen". -
carl18
addikt
válasz
herdsman12 #13246 üzenetére
Csak hallgas zenét amit szeretsz és majd bejáratodik az.
Minimálisan lehet javul a hangzása, de ahogy használod majd bejáratodik.Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet 14 órát ment, de azt is 2 nap alatt jött össze.
-
válasz
herdsman12 #13254 üzenetére
Ártani semmiképp sem árt, nyugodtan használhatod. Csak nem hiszem, hogy bármiféle érzékelhető minőségi pluszt tudna adni egy olcsóbb bluetooth hangszóró esetében.
Az ajánlási határt nem forintban húznám meg hanem frekvencia átvitelben. Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá. Olyan hangfalak amelyek képesek mélyebben és magasabban is a lineáris(abb) átvitelre, azoknál ajánlott, sokszázezres, milliós eszközök. -
hkari
őstag
válasz
Szerintem mindegy. Úgy gondolom, hogy a lényeg az hogy mozogjon a membrán. Hallgass rajta olyan zenét amit szoktál és úgy sejtem hogy az is elég.
-
válasz
Azt gondolom, ezeket a bejárató hanganyagokat nem a 30 ezres bluetooth hangszórókhoz optimalizálták, hanem a többször ennyibe kerülő valódi hi-fi hangszórókhoz, hangfalakhoz. Biztosan van bejáródás jelenség az olcsóbb hangszóróknál is, de (szerintem) azoknál a bejáratást a normál zenehallgatás ugyanúgy elvégzi. Normál használat mellett, szerintem ember meg nem mondja, hogy két bluetooth hangszóró közül melyik lett bejáratva x ezer Ft-os speciális hanganyaggal és melyik a Megadance rádióval. Még akkor se, ha magas bitrátájú lossless zenét nyomat Astell&Kern dap-on a bejáratás után.
Persze ettől függetlenül nyugodtan lehet ezeket a speciális hanganyagokat bluetooth hangszóróhoz is használni. Mondjuk a 20-50 Hz-es tartományban semmi javulást nem fog érezni senki. -
Aureal
őstag
válasz
-
indigo
aktív tag
válasz
Én IsoTek hangfájlokkal oldottam ezt meg. Biztos megtalálod torrenten.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Az jó gyors volt
akkor nekem holnap vagy hétfőn jön, tegnap rendeltem 14:27 kor..
-
válasz
herdsman12 #13237 üzenetére
Nekem a DHL hozta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest