Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz SSlyTR #18332 üzenetére

" ... akkor kár ránézni ... " – nem egy matyó-hímzés, de akad ennél nem egy csúnyább.

Sajna nincs tapasztalatom az "L"-el, de így látatlanban is kisebb összegben fogadni mernék , hogy ugyanazt a műanyagot tapizod, csak mivel maga a hangszóró nagy felületen van beborítva "tésztaszűrővel" – ja és mert nincs rajta állandóan meredező fogantyú – ezért minőségibb benyomást kelt.

#18310 carl18
    "Uboom X gyári tuti jó Codec az SBC."
    Erre el is felejtettem reagálni. Hogy-hogy SBC? Nálam AAC-t használ.

#18334 SSlyTR
    "Frissítettél fw-t az x10en?"
    App (tudtommal) nincs hozzá, szóval ha írna a gyártónak, akkor talán megkaphatja a hozzá való fw.-t (amit aztán a Multimedia Product Tool-al feldobhat).
    Talán a 10-1-es fw-je is rámegy (erős kérdőjel ...), ami nem lenne rossz, mert Alan tesztje alapján utóbbinak jobb a hangolása.

• carl18

addikt

válasz SSlyTR #18332 üzenetére

Nagyon jó kérdés. Valami rá folyt? Amit be szívott a gumi. De nincs gond a hangját nem befolyásolja.

Igen az X10 jó anyaga van akkár csak a Dockinnak.
    Meg kopogtattam mindegyik hangszórót a kezemmel.
    Én is azt mondom ezt a anyagot kéne valami jobb dologgal be vonni. Csak a hang elég jó ez miatt kaphatna a hangszóró kis optikai tuningot. :U

Jöhetne egy új model Earfun Uboom X prémium alatt.
    Ahol Extra árért cserébe jönne a Extra Design. LDAC Codec és pár extra ami nem fért bele a Budget árba. :Y
    De ez csak állom és koncepció.

Esetleg lehet kapni ilyen ön tapadós karbon fóliát azzal lehet érdemes lenne be vonni sokat dobna rajta. És még a hangszórót is védi. :K lehet veszek és ki próbálom.

Új hozzászólás Aktív témák